I bez problemu to rozpatrują? Kupony na z lutego i marca też pod to można podpiąć? Ja z nimi próbowałem walczyć, ale skutecznie mnie zniechęcili korespondencją listowną.problemu wielu graczy,
wystarczy napisać na czacie/maaila (podając numery zdublowanych kuponów, pesel, kod pocztowy) i zwracają kase, u mnie wczoraj ok 11.00 poszło zgłsozenie a ok 16.00 miałem kase z powrotem na koncie
ciekawe czy będą weryfikować wszystkich, czy tylko te osoby, które się zgłosiły (podejrzewam, że zgłaszali się tylko wszyscy, którzy wtopili kupon) bo w zakładce "nejwiekszych wygranych' z danego dnia widziałem dużo wygranych zdublowanych, ci z kolei pewnie nie będą zadowoleni
ja miałem kupony na bieżąco, nie wiem jak to wygląda z kuponami z wcześniejszwego terminu.I bez problemu to rozpatrują? Kupony na z lutego i marca też pod to można podpiąć? Ja z nimi próbowałem walczyć, ale skutecznie mnie zniechęcili korespondencją listowną.
Niestety nie doczekasz się na zwrot pieniążków, miałem taką sytuację zarówno w STS jak i Fortunie przeważnie zwalą na błąd Twojego internetu i przykro mi. Argumentacja ''cicha'' jest taka przecież jakbyś wygrał to by nie było problemów .witam , czy komus sts zwrócił kasę za zdublowany kupon ?? w moim przypadku obstawiłem live za 100 zł .. wcisnąłem obstaw.. pomieliło chwilę i z konta znikło 200 zł ???? w historii oczywiście 2 takie same kupony po 100zł. po zgłoszeniu na czacie później email .. dowiedziałem się że wszystko jest w porządku .. poprosiłem o jakieś logi z zawierania owych zakładów ale coś odpowiedzi nie moge się doczekać ...