#20 Polska-Dominikana (+1,5 seta) 2 @ 1,55 Belgia-Niemcy1 @ 1,51 Chiny-Serbia1 @ 1,51:-( Stawka:225,77zł
EWK:802,77zł
Betgun
A mogło być tak pięknie ( troche odrobilem na Dominikanie)
225,77zł straty
Małe podsumowanie po tygodniu wrzucania typów(będę tak robił zawsze i jeszcze na końcu miesiąca suma) 25 kuponów zagranych 15 kuponów na PLUS 10 kuponów na minus Zyski/Straty 2568 zł zysku 1703 zł straty
Saldo:865 zł zysku I jeszcze parę słów. Jestem bardzo nie zadowolony z tego zysku, ze względu na to ze mógłby on być zdecydowanie większy gdyby nie moje podpalanie się na tz. peffki...(przykład wczorajsza Vera...)
Andujar-Anderson 2 @ 1,2
Bartoli-Voskoboeva 1 @ 1,12
Stosur-Morita 1 @ 1,25 Stawka:218,75 zł
EWK:370,48 zł
Betgun
100zł straty Trochę malutkie kursy ale dosyć jasne mecze. Stosur musi w koncu dojsc gdzies dalej. Nie lubie jej grac bo jest strasznie nie rowna..ale nie sadze ze da sie przelamac Moricie. Andujar na hardzie ma fatalne rezultaty. Wygral 2 mecze w swojej karierze na 14 ...Jak widac duzo na nim nie gra i woli clay. Anderson w tamtym roku calkiem ladnie gral na turniejach w USA...i to jest jego ulubiona nawierzchnia. A Bartoli mysle ze nie bedzie miala raczej wiekszych problemow.
Żal mi nawet tego komentować...Marion nie wyszła na kort...czyżby najmniejszy kurs..?
Stawka:100zł
EWK:229zł
Bet365
100zł straty Na dzisiaj widzę dużo fajnych meczy ale wole nie ryzykować kasy na ostre granie. Jednak podam pare propozycji. Fajnie wygląda Fish,Almagro i Vera. Co do moich typów to daje w obydwóch meczach 50-50. Po prostu zwykłe przeczucie
Podsumowanie po tygodniu
9 kuponów zagranych 4 kupony na PLUS 5 kuponów na MINUS Zyski/Straty 793 zł zysku 619zł straty Saldo:174 zł zysku Małe zyski w tym tygodniu ale to głownie przez bardzo mało czasu na myślenie i analizy meczów. 9 kuponów w tydzień to prawie jak nic...Ale i tak jestem zadowolony bo jednak jest zieleń ????