>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~Dużo wygrać,mało przegrać~

Status
Zamknięty.
adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Witam. Nie jest to mój początek i prowadziłem już na tym forum swój temat ale postanowiłem go usunąć i założyć nowy. Wydaje mi się, że w tamtym było za dużo bałaganu. Będę podawał kupony grane u naziemnych jak i internetowych bukmacherów m.in. bet365. Rzadko będę podawał do moich typów analizę, ponieważ nie bardzo mam na to czas. Będę wrzucał również typy zagrane na live. Chce zacząć rozsądną grę aby mało przegrywać i mieć z tego zyski. Najważniejsze, żeby gra u bukmachera sprawiała radość ???? Dziękuję i zapraszam to tematu.

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Andreev-Ramos A. (over 22,5) @ 1,8✅
Andujar-Rosol (over 22,5) @ 1,8 ✅
Stawka:50 zł
EWK:142 zł
Fortuna
92 zł zysku✅

Wg mnie nie ma w tych meczach jakiegoś znacznego faworyta. Andujar ostatnio sprawił lekką niespodziankę przegrywając z Bachingerem. Teraz czas na Rosola a on ogórkiem na cleyu nie jest. Na pewno powalczy i czuję, że mogą być 3 sety. W drugim meczu czekam wreszcze na jakieś przebudzenie ze strony Andreeva i walke o wygraną, co na pewno nie przyjdzie mu łatwo bo Ramos jest w dobrej dyspozycji. Tutaj czuję TB w meczu, więc przy szczęściu wchodzi jeżeli będą 2 sety.

Otrzymane punkty reputacji: +2
adi1006 14

adi1006

Użytkownik
MŚ Juniorów Niemcy-Indie 2 @ 2,15✅
Mś Juniorów Iran-Kanada 1 @ 1,3✅
(U16) Turcja-Łotwa 1 @ 1,38✅
Stawka:132zł
EWK:448zł
Fortuna

316 zł zysku✅✅
O koszykówce dużo nie powiem. Sugerowałem się wynikami z tych Mistrzostw i analizami w dziale. Turcja ogólnie zawsze jest mocną ekipą w tym sporcie i ma dobrą młodzież więc czemu nie zagrać. O siatkówce mogę powiedzieć więcej. Indie to zespól, ktory co roku jest bardzo mocny na MŚ Juniorów. Moim zdaniem troche fałszują ze składem bo patrząc na wyglad zawodnikow wydaja sie zdecydowanie starsi. Iran to zespol ktory co roku zajmuje miejsce w czolowce MS i w tym roku moze byc powtorka. O Kanadzie nie wiem za wiele ale wydaje mi się ze skladu do pokonania Iranu nie maja;)

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
MŚ Juniorów Serbia-Belgia 1 @ 1,3✅
Stawka:440zł
EWK:572zł
Betgun

132 zł zysku✅
Krótko i na temat. Z góry powiem,że kurs nie warty ryzyka, doskonale o tym wiem ale kto nie próbuje ten nie wygrywa. Serbia jest to jedna z najmocniejszych ekip tego turnieju. Tym samym rocznikiem zdobyla w 2009 roku na MS kadetów złoty medal, a Belgii nawet nie było na tych mistrzostwach co nie zmienia faktu że w siatkówkę też potrafią grać. Gdyby to był drugi mecz tych Mistrzostw to grał bym ten typ bez zastanowienia. Jednak jest to pierwszy mecz a wiemy jak takie się gra. Nowa hala i emocje związane z tym,że trzeba go wygrać aby dobrze zacząć. W 2009 roku Serbia zaczynając turniej wygrała z Japonią 3:2 a Japonia zajęła ostatnie miejsce w grupie. Czuję, że ten rocznik Belgów nie jest w stanie WYGRAĆ tego meczu, bo powalczyć każdy może.

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Souza-Janowicz 2 @ 1,98
Stawka:101zł
EWK:199,98zł
Betgun

100 zł straty⛔

Zaczynamy dzień. Mecz zaczyna się o 12. Szczerze mówiąc nie jestem do niego przekonany jakoś za specjalnie. Janowicz doszedl do finalu w Polsce ale gral przed własną pyblicznoscia co jest ogromnym plusem dla Jurka. Souza to sredni grajek. Oboje kwalifikacje przeszli ze średnimi wynikami. Ogladalem pare meczy Souzy i nie gra nic nadzwyczajnego. Janowicz jest co raz lepszy i dysponuje dobrym serwisem aczkolwiek to nie ta nawierzchnia na ktorej o wygraniu meczu decyduje tylko serwis. Jezeli Janowiczowi dopisze szczęscie i zdrowie to daje mu 80 procent szans na wygraną w tym meczu.
A jednak Jurek nie wyrzymał, szkoda ale tak jak napisałem to nie byłem przekonany co do tego meczu. Strata nie duża, a zagralem kuponik i nie wrzuciłem go tutaj. Dodam tylko screena;P

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
MŚ Juniorów Kanada-Belgia 2 @ 1,3✅
MŚ Juniorów Japonia-Bułgaria (over 181,5) @ 1,85✅

Stawka:100zł
EWK:241zł
Betgun

Króciutko. Co do pierwszego meczu nie mam wątpliwości, że Belgia jest o klasę lepszym zespołem. W pierwszym meczu przegrali ze świetną Serbią. Aby pozostać w grze muszą ten mecz wygrać. O Kanadzie nie wiem za dużo. Ale ogólnie w tym kraju siatkówka nie stoi na wysokim poziomie.
Mecz Japonii z Bułgarią dużo wyjaśni w tej grupie. Japonia ma szanse wyjść z niej wygrywając dzisiaj ten mecz, a tak nawiasem ta grupa jest bardzo silna. Wczoraj uporali się z Brazylią, wytrzymując w TB z emocjami. Musieli zagrać dobry mecz ponieważ Brazylia w tym roczniku może nie jest najmocniejsza ale jest mocna ???? Bułgaria szybko 3;0 w plecy i dzisiaj też muszą ten mecz wygrać aby pozostać w grze. Też mają całkiem mocny skład. Co prawda nie zawsze bywają na MŚ i po ich wynikach w młodszych kategoriach nic nie wywnioskuje. Przegrali nie byle z kim bo z Usa, tylko przez swoje przestoje w 2 połowach setów. Nie wierze,że mecz zakonczy sie wynikiem 3:0 w którąś ze stron...a przy takiej lini wystarczy wynik 3:eek:ne ???? Liczę na zacietego 1 seta ????

141 zł zysku✅
I jeszcze parę słów, oglądam mecz i szczerze mówiąc Japończycy nie robią na mnie wrażenia, nie ogladalem meczu z Brazylia ale skoro z nimi wygrali to Brazylia musi być na równym poziomie z nimi. Usa gladko pyknelo Bulgarie wiec sugerujac sie wywnikami trzeba grac USA, albo chociaz +1,5) Typ dodam pozniej

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
MŚ Juniorów USA-Brazylia (+1,5 seta) 1 @ 1,53⛔
MŚ Juniorów Serbia-Iran 1 @ 1,51✅
EWK:231zł
Betgun

100 zł straty⛔
Co do pierwszego meczu to już napisałem coś w poście wyżej . Na tym kuponie gram ich trochę bezpieczniej z handicapem. Mam nadzieje, że nie zmarnują szansy wygrania z Brazylią.
I teraz krótko na temat 2 meczu. Serbia ma już pewne wyjście z grupy, bo oczywiste jest, że z Kanadą jutro nie przegrają. Są mocni i będą chcieli dzisiaj to udowodnić. Lekka powtorka z 2009 roku kiedy Iran spotkal sie w grupie z Serbią. Wtedy Iran wygrał 3;0 ale wydaje mi sie ze Serbia ten mecz odpuscila. Czuli się wtedy mocni i nie musieli wychodzić z 1 miejsca z grupy. Pózniej spotkali sie w finale i mecz byl o wiele bardziej ciekawszy. Bylo 3;2 dla Serbii. Teraz spotykaja sie w fazie grupowej MŚ JUNIORÓW. Chcę podkreślic to słowo poniewaz w tym roczniku nie ma mowy juz o jakimkolwiek odpuszczaniu meczów aczkolwiek jest to grupa i obie ekipy nie rzucą wszystkich sił i nie będą się narażały na zdarzające się kontuzje.Wydaje mi się jednak,że Serbia jest o wiele lepiej poukladanym zespolem pod wzgledem techniki i tym wlasnie powinni przeważac. Iran tez jest mocnym zespolem dlatego zastanawiam się równiez nad jakims overkiem.

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
MŚ Juniorów USA-Brazylia 1 @ 2,16⛔
MŚ Juniorów Serbia-Iran (over 181,5 pkt) @ 1,85✅
Stawka:40zł
EWK:160zł
Betgun
100 zł straty⛔
Ten kuponik już tylko dla zabawy. Iran na pewno powalczy a USA może to wygrać. Nic dodać nic ująć

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Fognini-Giraldo 1 @ 1,98⛔????

EWK:198zł
Betgun

100 zł straty⛔
Tutaj nie będę się rozpisywał, ponieważ to zwykłe przeczucie. Wydaje mi się, że Fognini jest w dobre formie a Giraldo zdrzają się przestoje w grze. Liczę na mało emocji i wygraną 2:0 dla Włocha.

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
(lekka taśma)
MŚ Juniorów Brazylia-Bułgaria 1 @ 1,15✅
MŚ Juniorów USA-Japonia 1 @ 1,8✅
MŚ Juniorów Iran-Belgia 1 @ 1,3✅
MŚ Juniorów Indie-Egipt 1 @ 1,35✅
Stawka:97 zł
EWK:321,8 zł
Fortuna

224zł zysku ✅✅
Krótko o każdym z meczów. Brazylia musi ten mecz wygrać aby wyjśćz grupy. Wczoraj ich oglądałem i fajnie w przyjęciu. Bardzo walczyli i widać, że chcą walczyć o wyższe miejsca. Belgia z Iranem to również mecz o wyjście z grupy. Iran jest zdecydowanie mocniejszym zespołem. Liczę na szybką wygraną Iranu. Indie i Egipt. Oba zespoly maja po 1 zwyciestwie wiec oczywiscie tez graja o wyjscie...Indie murowany faworyt. I ostatni mecz USA z Japonią również mecz o wyjście z grupy. Wg mnie zdecydowanie ciekawszą siatkówkę gra USA, duża siła w ataku i zagrywce. Japończycy fajnie biegają, cieszą się i wczoraj potrafii odwrocic mecz, ktory juz byl przegrany. Usa musi wymazac z pamieci porazke z Brazylia i spokojnie wyjsc na mecz z Japonią, wygrywajac 3;1 wychodza z grupy ????

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Iran-Kanada (-1,5 seta) 1 @ 1,45✅
USA- Japonia 1 @ 1,6 (troche zly jestem ze nie gralem rano tego dubla...kursy lepsze byly)✅✅
Stawka 182,65zł
EWK:423zł
Betgun

241 zł zysku✅✅
Wszystko na temat tych meczy zostało powiedziane.

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Petkovic-Razzano 1 @ 1,35✅
Berrer-Tipsarevic 2 @ 1,35✅

Stawka:200zł
EWK:364 zł
Betgun

164zł zysku✅
Krótko na temat tych meczy. Petkovic jest na pewno lepiej ułożoną zawodniczką, może nie jest w takiej formie w jakiej była 2 miesiące temu ale uważam, że Razzano nie sprawi jej jakiegos problemu. Razzano jest raczej pod formą. Wczoraj dużo osób grało przeciwko niej ale jednak z Erakovic jeszcze się uporała. Petka jest znacznie lepszą tanisistka i Razzano musialaby zagrac naprawdę dobry mecz aby móc coś tu ugrać.
Co do drugiego meczu to nie mam wątpliwosci że Tipsa jest lepszy na hardzie. Dawno go nie ogladalem na korcie. Ostatni mecz zagrał z J.Monaco ale na cleyu, czyli na nawierzchni za którą nie przepada. Berrer w tym roku bez szału, poprzedni rok też dla niego nieudany. Bardzo często odpada w 1 rundzie. Na tym tunieju pokonal Lorenziego, ktory raczej do lubiacych grac na hardzie nie nalezy. Grali ze soba 5 spotkan, w ktorych 3 razy lepszy okazal sie Tipsa. Dodam, że jeden mecz przegral wlasnie na cleyu a drugi w Zagrzebiu, a wiemy jak się gra Serbowi w Chorwacji ???? W USA tez rozegrali ze soba 1 mecz i wtedy górą był Tipsa wygrywając 6;3 6;3. Dzisiaj będzie podobnie;)

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
R.Bopanna/A.U.H.Qureshi-M.Knowles/X.Malisse 1 @ 1,86
EWK:186zł
Betgun

100zł straty⛔
Malisse wczoraj w singlu kreczowal i dzisiaj mam nadzieje ze przeszkodzi mu to w graniu przez caly mecz ????

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Verdasco-Dawydenko 1 @ 1,65
Errani/Vinci-Savchuk/Rodionowa 1 @ 1,25
Stawka:88,25 zł
EWK:182zł
Betgun
94 zł zysku✅

Verdasco duża lepsza forma, w tamtym roku tutaj CF. Denko zero osiągnięć w ostatnim czasie. Debel Errani z Vinci swietne zgranie, wygrany turniej w Palermo, dobra postawa Errani w singlu. Savchuk slaba deblistka jak i singlistka a Rodionowa calkiem dobra w deblu ale ogolnie ten rok slaby. Nie mam teraz czasu pisac ladnie i dokladnie;)

adi1006 14

adi1006

Użytkownik
Chiny-Kazachstan (-2,5 seta) 1 @ 1,47 ✅
Tajlandia-Peru 1 @ 1,51✅
Stawka:200zł
EWK:444zł
Betgun

244zł zysku✅
I znów króciutko. Chinki mają turniej u siebie, nie wiem jakim wyjda skladem poniewaz moga nie chciec sie meczyc skoro w grupie maja jeszcze Serbki i USA, ale w sumie to tylko takie gdybanie. Taki mecz moze wzmocnic morale zespolu,pewnosc i zgranie. A na pewno sie nie zmęcza jakos za specjalnie. Kazachstan raczej nie nalezy wg mnie do mocarstw w siatkowke. Co do drugiego meczu. Tajlandia tez ma turniej u siebie. Pragnę zwrócic uwage, że prawie wszystkie zawodniczki reprezentacji Tajlandi graja w jednym zespole klubowym a co za tym idzie...ogromne zgranie i doswiadczenie. Licze tez na dobra zagrywke-flot i walkę w polu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom