MŚ Juniorów Kanada-
Belgia 2 @ 1,3
MŚ Juniorów
Japonia-Bułgaria
(over 181,5) @ 1,85
Stawka:100zł
EWK:241zł
Betgun
Króciutko. Co do pierwszego meczu nie mam wątpliwości, że Belgia jest o klasę lepszym zespołem. W pierwszym meczu przegrali ze świetną Serbią. Aby pozostać w grze muszą ten mecz wygrać. O Kanadzie nie wiem za dużo. Ale ogólnie w tym kraju siatkówka nie stoi na wysokim poziomie.
Mecz Japonii z Bułgarią dużo wyjaśni w tej grupie. Japonia ma szanse wyjść z niej wygrywając dzisiaj ten mecz, a tak nawiasem ta grupa jest bardzo silna. Wczoraj uporali się z Brazylią, wytrzymując w TB z emocjami. Musieli zagrać dobry mecz ponieważ Brazylia w tym roczniku może nie jest najmocniejsza ale jest mocna ???? Bułgaria szybko 3;0 w plecy i dzisiaj też muszą ten mecz wygrać aby pozostać w grze. Też mają całkiem mocny skład. Co prawda nie zawsze bywają na MŚ i po ich wynikach w młodszych kategoriach nic nie wywnioskuje. Przegrali nie byle z kim bo z Usa, tylko przez swoje przestoje w 2 połowach setów. Nie wierze,że mecz zakonczy sie wynikiem 3:0 w którąś ze stron...a przy takiej lini wystarczy wynik 3ne ???? Liczę na zacietego 1 seta ????
141 zł zysku
I jeszcze parę słów, oglądam mecz i szczerze mówiąc Japończycy nie robią na mnie wrażenia, nie ogladalem meczu z
Brazylia ale skoro z nimi wygrali to
Brazylia musi być na równym poziomie z nimi.
Usa gladko pyknelo Bulgarie wiec sugerujac sie wywnikami trzeba grac
USA, albo chociaz +1,5) Typ dodam pozniej