>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Duża pomyłka

Status
Zamknięty.
jakubo 0

jakubo

Użytkownik
A więc.... Postawiłem zakład z tenisa - live. Po jakimś czasie mecz został rozliczony, ale mój stan konta-zrobił się ujemny dokładnie -6 PLN. Przedtem miałem 44 zł -zrobiło się - 6 PLN . Wysłałem pare email&#39;ow i piszą nastepująco :
Witam,
&quot;Szanowny Panie po spostrzezeniu bledu natycmoast naprawilismy go dlatego stad wynika stan Panskiego konta. Przykro mi lecz inne kroki nie zostana w tej sprawie uczynione&quot;

Co zrobić? Wysłałem znów emaila-że mają mi oddać piniądze . Co radzicie zrobic jeszcze?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Pewnie wcześniej kupon, który był przegrany rozliczyli ci jako wygrany i teraz dokonali korekty, tak więc wszystko w porządku.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie zrozumiałeś chyba tego co napisałem, właśnie brak pieniędzy wynika z dokonania przez nich korekty. Kupon, który kiedyś rozliczyli ci jako wygrany przez pomyłkę teraz skorygowali, czyli kasa z tego kuponu, który powinien być przegrany dzisiaj została ci odjęta z konta ze względu na pomyłkę. Taki zakładam scenariusz twojego przypadku, ale napisz im maila i spytaj się o jaką sytuację dokładnie chodzi.

jakubo 0

jakubo

Użytkownik
Witam serdecznie,
Szanowny Kliencie, zadne srodki nie zostana Panu zwrocone, gdyz w Pana obowiazku, jako uzytkownika expekt.com, jest poinformowanie jesli w jakimkolwiek przypadku uzyska Pan profity z bledu wynikajacego z naszej strony
pffff , o co im chodzi ?/

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
O to, że jakiś zakład wcześniej zamiast przegranego rozliczyli Ci jako wygrany teraz naprawili błąd i tą wcześniejszą wygraną Ci zabrali. Nie wiem jak Ci to prościej wytłumaczyć.

bonczek 0

bonczek

Użytkownik
Napisz im, ze oni jako firma Expekt powinni dopilnowac aby takie bledy sie nie ukazywaly. Za bledy sie placi.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Aha. No ale pieniądze muszą oddać .
Nie muszą oddać, gdyż te pieniądze dali tobie bezpodstawnie, czyli krótko mówiąc ta kasa ci się nie należała! Popełnili błąd i teraz go naprawili, wszystko prawidłowo. Ale ty sam nie wykazałeś się sprytem, jak widzisz, że kupon, który powinieneś mieć rozliczony na minus jest oznaczony jako wygrany, to powinieneś z tego buka kasę wypłacić zanim by się połapali. Ja już takich prezencików od buka mam gdzieś na 1000zł i wtedy zawsze logiczny ruch to natychmiastowa wypłata, więc na przyszłość trzeba być bardziej kumaty.

jakubo 0

jakubo

Użytkownik
Tylko ja nie jestem na plusie tylko na MINUSIE! . To co maiłem wypłacać ! ? Miałem 40 PLN normlanie wygrane - po chwili zrobiło się - 6 pln !

mor7al 0

mor7al

Użytkownik
ehhhh, chodzi o to, że kiedyś, może wczoraj, może tydzien temu, a może miesiąc temu, policzyli Ci zle jakiś zakład. Policzyli że wygrałes mimo ze zaklad byl przegrany, po tym czasie zorientowali sie i Ci zabrali to, co wtedy przez pomyłkę policzyli. Tak jak wszyscy przede mną mówią.
dlatego masz kasę na minusie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom