>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Drużyna strzeli

K 0

karodt

Użytkownik
Ostatni system granie kursu 1.1 all in okazał się bez sensu, więc zacząłem zastanawiać się nad czymś innym.
Do sedna &quot;system&quot; polega na wszukiwanie drużyn w piłkę nożna które przynajmniej w 2 ostatnich meczach nie strzeliły bramki najlepiej było by nawet grać takie które nie strzeliły w ostatnich 3 ale to już nie takie częste. Gramy na to że po 2-3 meczach bez bramki w końcu drużyna zdobędzie bramkę. Gramy drużyny które mają przynajmniej średnia strzelonych bramek około 1.0 na mecz. Nie gramy drużyn z ostatnich miejsc w lidze.
Co do stawkowania i kursu jaki powinien być z kuponu. Liczę na waszą pomoc pytanie czy to ma jakieś realne szanse?

K 0

karodt

Użytkownik
Wybrałem parę meczy które spełniają kryteria:
Wolves strzeli✅
Swansea strzeli✅
Frankfurt strzeli✅
Wolfsburg strzeli ✅
Genk strzeli ✅
Ako około 2.7
Dość często też wchodzą mecze gdzie Tylko jeden mecz był bez gola.

K 0

karodt

Użytkownik
Dziś Też np MTK Budapest przez 3 mecze bez bramki grali z liderem zwyciestwo 1-0
kurs 1.8. Albo Samara z Rosji.
Na dziś jeszcze np
La Equidad strzeli✅

szczeniak76 0

szczeniak76

Użytkownik
Czy możesz wyjaśnić ja fakt, że drużyna nie strzeliła bramek w 2 lub trzech ostatnich meczach ma zwiększyć prawdopodobieństwo strzelenia gola w kolejnym meczu?
Równie dobrze możesz wytypować drużyny z dołu tabeli ligowych, które strzeliły gole i obstawić, że w następnym meczu nie strzelą. Kursy będą pewnie wyższe. Tylko nie widzę szans powodzenia tego systemu na dłuższą metę.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czy możesz wyjaśnić ja fakt, że drużyna nie strzeliła bramek w 2 lub trzech ostatnich meczach ma zwiększyć prawdopodobieństwo strzelenia gola w kolejnym meczu?
Sam w innym wątku przed chwilą przecież napisałeś, że:
W końcu piłka nożna polega na strzelaniu bramek
Może o tym nie wiesz, ale serie drużyn z under 0.5 są bardzo nikłe ( aktualny lider klasyfikacji ogólnej home/away ma 2 takie mecze bez strzelonej bramki ) , zaś serie na over 0.5 są ogromne - aktualny lider w tej samej klasyfikacji ma aż 69 takich spotkań.

K 0

karodt

Użytkownik
Szczeniak to jest granie na przełamanie serii po to zastosowałem parę warunków które musi spełnić mecz żeby nie brać np drużyny która strzela 8 bramek w 13 meczach. Edi ale ta strona na pewno dobrze liczy bo np nie ma tam Angers która ma serię 4 bez bramki w tym 3 w lidze.

Konyaspor 3 mecze bez bramki aktualnie 2:2✅

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Edi ale ta strona na pewno dobrze liczy bo np nie ma tam Angers która ma serię 4 bez bramki w tym 3 w lidze.
Już do nich wysłałem maila w tej sprawie.
...........
E:
Caen - Angers 0-0 więc wydłużyli serię.

K 0

karodt

Użytkownik
Alcorno strzeli ✅
Dziś jeszcze Santos strzeli
Angers wydłużyło serio to prawda przed meczem jak patrzyłem mieli lekko poniżej 1.0 średnią. Atalanta dziś np zawiodła. Zastanawia mnie czy nie omijac dosc underowych lig takich jak no Francja czy Włochy. Od poniedziałku oficjalny test.
Dzięki Edi.

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
uwazam, ze na dluzsza mete nie ma to sensu, poniewaz kursy na strzeli bramke wcale nie sa takie wysokie, a co robisz w przypadku nie trafienia typu ? jakiego stawkowania uzywasz ? maly zysk a prawdopodobienstwo trafienia w polaczeniu z wygrana nie daja rewelacji. czy grasz ciagle te same druzyny czy co chwile zmieniasz ? przy takim stylu grania liczy sie systematycznosc i stawkowanie. Kierunek jaki obrales jest dobry, ale polecalbym Ci bardziej granie na remisy (potrzeba wiekszej gotowki) lub granie na parzysta lub nieparzyste liczbe goli

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Edi ale ta strona na pewno dobrze liczy bo np nie ma tam Angers która ma serię 4 bez bramki w tym 3 w lidze
Oto odpowiedź jaką dostałem na mój mail w tej sprawie do www.24score.com - a o którym pisałem.
Hi.

Many thanks for your email.

The tab over/under on the TOP STREAKS it is regards TOTAL GOALS (o/u) per game not TEAM total goal.
if you need know about teams which scored under 0.5 goals you can use the tab &quot;Failed to score&quot; http://en.24score.com/?hs=nscored

As you can see Angers&#39;s streak is 4 (under 0.5 or &quot;not scored&quot; or &quot;Failed to score&quot;)

Regards
Alex

24score.com
............
karodt, tak więc dla Twojego modelu gry właściwą jest statystyka drużyn mających serię bez strzelonego gola podawana na http://en.24score.com/?hs=nscored

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 6,9K

brajan82

Użytkownik
a co w przypadku meczu bez gola. jak stawkujesz kolejny tej drużyny??
dziś kurs na brighton (6 meczów bez gola), że strzeli był 1,5. także szału nie było.
te statystyki w linku ediego jakięs niepełne są. crystal palace 5 meczów bez gola, ale przecież w pucharze strzelili w międzyczasie, czyli seria idzie od 2 meczów.
może się okazac, że drużyna kolejny mecz będzie grała z ogórkami i kurs na gola będzie bardzo niski. więcej kasy będziesz musiał zainwestować a i pewniak to nie będzie.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Brajan82, tam są podawane serie na lidze a nie z uwzględnieniem wszystkich spotkań, czyli bez meczów towarzyskich i pucharów.

L 0

luki7744

Użytkownik
Witam. Temat postów jest &quot;drużyna strzeli&quot; i chciałbym przedstawić moje myśli dotyczące tego ale nie chodzi mi o piłkę nożną ale o pilkę ręczną live. Nie chciałem zakładać nowego postu bo może zaraz zostane zgaszony i szkoda by go nawet zakładać;)
Czy przeglądaliście się piłce ręcznej live gdy trzeba przewidzieć która drużyna strzeli drugiego gola do przodu? Gdy wybierzemy równe sobie drużyny kursy są od 1,7-2,2. Można w takim wypadku zastosować jakąś progresje i często bywa tak że po golu jednej drużyny następny jest gol drugiej drużyny chociaż nie zawsze. Zastanawiam się jak to ugryść? ???? ????

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Brajan82, tam są podawane serie na lidze a nie z uwzględnieniem wszystkich spotkań, czyli bez meczów towarzyskich i pucharów.
zauważyłem, ale to trochę załamuje podgląd sytuacji. 5 meczów bez gola inaczej wygląda niż 2. ktoś może się rzuć na te crystal palace, bo w końcu musza stzrelić. a jak zajrzec w statystykę, to oni mają serię 2 meczów bez gola, czyli nic nie ejst pewnie, że strzelą w kolejnym meczu. mecze pucharowe są tak samo ważne ???? nie żebym się czepiał, ale jak założyciel tematu chce grać na przełamanie, to te statystyki będa troszkę kłamliwe ????

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Ogólnie edi8 dobre linki dajesz.
kurs na bramkę dla betisu, który dziś bezbramkowo zremisował i podtrzymał passę 7 meczów bez gola to 1,72 na mecz u siebie z realem madryt.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Tak generalnie odnośnie tych statystyk z tamtego rosyjskiego portalu, to podają także wychwycone serie mające odniesienie i do pucharów - ale tylko w ich obrębie, więc bez łączenia tego z meczami na lidze.
Wg mnie jest to właściwe podejście, bo w większości spotkań towarzyskich i pucharowych trenerzy nie wystawiają 1. składu a zatem wrzucanie wyników z tych spotkań do wspólnego worka, tylko zakłamywałoby statystyki.

Do góry Bottom