>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Droga do Euro by Legionista

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21

ISLANDIA - DANIA
Przed nami kolejna dawka meczy z młodzieżowych mistrzostwach Europy które odbywają się w Danii.W sobotnich spotkaniach zobaczymy dwa ostatnie mecze w grupie A.Islandia jak na razie nie zdobyła w tych mistrzostwach nawet bramki ulegając 0-2 Białorusi i 0-2 Szwajcarii.Dania natomiast po przegranej 0-1 ze Szwajcarią stanęła na nogi i pokonała Białoruś 2-1.Jutrzejszy mecz będzie dla Danii bardzo ważny.Aby wyjść z grupy należy to spotkanie wygrać.Może jednak być i tak że nawet w przypadku zwycięstwa gospodarze imprezy nie awansują dalej.Trzeba będzie nasłuchiwać wieści z drugiego bezpośrednio toczonego spotkania w którym Szwajcaria podejmie Białoruś.Opcji do awansu jest kilka.Moim zdaniem Duńczycy skupia się przede wszystkim na swoim spotkaniu i pokonają nie najlepiej dysponowanych Islandczyków.
VS

CONCACAF GOLD CUP

MEKSYK - GWATEMALA
Drugim spotkaniem na jakim się skupiłem to pojedynek Meksyku z Gwatemalą.Jest to ćwierćfinał pucharu Gold Cup.Meksyk to jeden z faworytów do końcowego turnieju.Rozgrywki grupowe przeszli jak burza.W tym meczu są bezapelacyjnym faworytem i nie ma sensu rozpisywać się więcej o tym meczu.Nie widzę choćby jednego argumentu który przemawiał by za słaba Gwatemalą.

KUPON 20

ISLANDIA - DANIA 3-1
Typ : Dania
Kurs : 1,44

MEKSYK - GWATEMALA 2-1
Typ : Meksyk
Kurs : 1,10
AKO : 1,59
Stawka : 60,00 GBP
Wygrana :
0 GBP
Bukmacher : WilliamHill (online)

legionista87 65

legionista87

Użytkownik

VS

MISTRZOSTWA ŚWIATA U-17
MEKSYK - KOREA PÓŁNOCNA

Dzisiaj w Meksyku rozpoczną się mistrzostwa świata w piłce nożnej drużyn do 17 lat.

W grupie A na przeciwko siebie staną gospodarze czyli ekipa Meksyku a ich przeciwnikami będzie Korea Północna.Meksyk jest zdecydowanym faworytem tego meczu.Wielu zawodników tej reprezentacji gra w takich klubach jak Monterrey , Chivas , Atlas czy Pachuca.Reprezentacja Korei Południowej jest dla mnie nieco anonimowa.
Meksykanie w 2005 roku wygrali mistrzostwa które były organizowane w Peru.Aby myśleć o podobnym wyniku w tej imprezie trzeba takie mecze wygrywać.

VS

MISTRZOSTWA ŚWIATA U-17
KONGO - HOLANDIA
W drugim spotkaniu grupy A zagrają Kongo z Holandią.Również tutaj nie wiele wiem o Afrykańskiej reprezentacji natomiast Holendrzy mają zawsze mocne reprezentacje czy to młodzieżowe czy tą seniorską. Większość zawodników wywodzi się z najlepszych Holenderskich klubów i szkółek takich jak Ajax Amsterdam , Feyenoord Rotterdam czy PSV Eindhoven.W składzie jest również zawodnik Manchesteru United Gyliano Van Velzen oraz gracz Arsenalu Londyn Kyle Ebecilio.Myślę żę Holendrzy poradzą sobie na inaugurację z reprezentacja Konga.
KUPON 21

MEKSYK - KOREA PÓŁNOCNA
Typ : Meksyk

KONGO - HOLANDIA
Typ : Holandia
Kurs : 1,30
AKO : 1,88
Stawka : 30,00 GBP
Wygrana : 0 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS
CONCACAF GOLD CUP

KOSTARYKA - HONDURAS
Już za kilkanaście minut rozpocznie się pierwszy ćwierćfinał turnieju Gold Cup który rozgrywany jest na boiskach w USA.Na przeciwko siebie staną ekipy Kostaryki i Hondurasu.Obie drużyny zajęły drugie miejsca w swoich grupach i obie zdobyły po 4 punkty.Kostaryka ograła 5-0 Kubę zremisowała 1-1 z Salwadorem i przegrała 1-4 z Meksykiem.Honduras natomiast zremisował 0-0 z Gwatemalą pokonał 7-1 Grenadę i poległ z Jamajką 0-1.W dzisiejszym meczu przegrany żegna się z turniejem.

Spodziewam się dobrego wyrównanego widowiska w którym nie zabraknie bramek. Gdybym miał w tym meczu typować 1x2 to kierował bym się ku remisowi z lekkim wskazaniem na Kostarykę.
KUPON 22
KOSTARYKA - HONDURAS 1-1
Typ : BTS
Kurs : 2,00
Stawka : 20,00 GBP
Wygrana : 40,00 GBP
Bukmacher : WilliamHill(online)

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21
ANGLIA - CZECHY

Dzisiaj wieczorem rozegrane zostaną dwa ostatnie spotkania w grupie B piłkarskich mistrzostw Europy do lat 21.W bardzo ciekawym meczu spotkają się reprezentacje Anglii i Czech.Anglicy zremisowali swoje dwa dotychczasowe mecze 1-1 z Hiszpanią i 0-0 z Ukrainą nie pokazując w tych meczach nic nadzwyczajnego.Czesi pokonali 2-1 Ukrainę i przegrali 0-2 z Hiszpanią.W dzisiejszym meczu naszym sąsiadom może wystarczyć remis jeśli Hiszpanie ograją Ukrainę.Anglicy aby myśleć o wyjściu z grupy muszą spotkanie wygrać.Jeśli im się uda nie będą musieli patrzeć na wynik drugiego meczu w tej grupie.Zapowiada się ciekawe widowisko w którym sądzę padną bramki.Gdybym miał typować w tym meczu 1x2 to kierował bym się ku remisowi ze wskazaniem na Czechów.Wybrałem jednak opcje ostrożniejszą i stawiam tutaj over 1,5.

VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21

UKRAINA - HISZPANIA

W drugim meczu grupy B zagrają Ukraina i Hiszpania.Ukraińcy mają już malutkie szanse na wyjście z grupy.Po przegranej 1-2 z Czechami udało się zremisować 0-0 z Anglią.Hiszpania natomiast walczy o pierwsze miejsce w grupie by uniknąć w półfinale Szwajcarów którzy dobrze spisują się w tej imprezie.Po remisie 1-1 z Anglią Hiszpanie pokonali 2-0 Czechów.Dzisiaj spodziewam się meczu pod dyktando Hiszpanów którzy powinni spokojnie to spotkanie wygrać.

VS

CONCACAF GOLD CUP

JAMAJKA - USA
W trzecim ćwierćfinale piłkarskiego Gold Cup zmierzą się drużyny Jamajki i drużyna gospodarzy turnieju USA.Jamajka w swojej grupie zajęła pierwsze miejsce z kompletem punktów nie tracąc nawet bramki.Wygrane 4-0 z Grenadą 2-0 z Gwatemalą i 1-0 z Hondurasem nie były raczej dziełem przypadku.USA natomiast zajęła drugie miejsce w swojej grupie z sześcioma punktami.Wygrane 2-0 z Kanadą i 1-0 z Gwadelupa oraz porażka 1-2 z Panamą.W dzisiejszym meczu przegrywający odpada z turnieju.Jamajczycy jak wspomniałem nie stracili jeszcze w tym turnieju bramki.Amerykanie nie zagrali jeszcze meczu na swoim przyzwoitym poziomie.Myślę że dzisiaj zobaczymy spotkanie godne tego pucharu a w nim kilka bramek.Mój typ to bezpieczny over 1,5.

KUPON 23

ANGLIA - CZECHY 1-2

Typ : over 1,5
Kurs : 1,33
UKRAINA - HISZPANIA 0-3
Typ : Hiszpania
Kurs : 1,40
JAMAJKA - USA 0-2
Kurs :
1,30
AKO : 2,42
Stawka : 40,00 GBP
Wygrana : 97,07 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Do meczy z lekka opisywanych powyżej dodatkowy kupon.

KUPON 24
⚽ANGLIA - CZECHY 1-2
Kurs : 1,91
⚽UKRAINA - HISZPANIA 0-3
Typ : wyścig do 2 goli Hiszpania
Kurs : 1,65
⚽JAMAJKA - USA 0-2
Typ : over 2,5
⚽PANAMA - SALWADOR 1-1
Kurs : 2,15
AKO : 13,55
Stawka : 10,00 GBP
Malutki peszek bowiem w pierwszej wersji kuponu USA było wyścig do 2 goli a Hiszpania over 2,5......​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS
CONCACAF GOLD CUP

PANAMA - SALWADOR
Za niespełna godzinę odbędzie się ostatni już ćwierćfinał w piłkarskim pucharze strefy CONCACAF.Panama podejmie Salwador.Panama zajęła pierwsze miejsce gromadząc w trzech meczach 7 punktów.Największą niespodzianką jaką do tej pory sprawili było ogranie gospodarzy turnieju reprezentację USA 2-1.Salwador w swojej grupie zajął trzecie miejsce z dorobkiem 4 punktów.Faworytem tego meczu jest według bukmacherów zespół Panamy.Ja nie jestem co do tego zbytnio przekonany.Myślę że w tym meczu zobaczymy radosny futbol i kilka bramek.Co do typowania 1x2 jeszcze chwilę się wstrzymuję ale prawdopodobnie pójdzie coś w kierunku typu na Salwador za drobne a jak na razie typ na over 2,5 w tym meczu .

KUPON 25
PANAMA - SALWADOR 1-1
Typ : over 2,5
Kurs : 2,10
Stawka : 20,00 GBP

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KUPON 26
PANAMA - SALWADOR 1-1
Typ : Salwador
Kurs : 5,50
Stawka : 5,00 GBP

Peszek po raz drugi.W pierwszej połowie Salwador nie strzela karnego a w drugiej dostaje bramkę w 90 minucie.....
Tak jak mówiłem Panama miała za słabych rywali w grupie a wcale nie jest jakaś szczególnie dobra.Finał Meksyk - USA

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
POSUMOWANIE CZERWIEC

Kupony zagrane : 28 (1 zwrot)
Kupony wygrane : 13 (1 zwrot)

Typy podane : 41
Typy trafione : 26

Kwota postawiona : 422 GBP
Kwota wygrana : 458,29 GBP
✅ 36,29 GBP​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
KUPON 2

???? W.Tsonga - N.Djoković
Typ : over 39,5 gema
Kurs : 1,80
???? R.Nadal - A.Murray
Typ : over 39,5 gema
Kurs : 1,80
AKO : 3,24
Stawka : 7,00 GBP
Bukmacher : WilliamHill

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
KUPON 5

VS

COPA AMERICA
KOLUMBIA - KOSTARYKA
Dzisiaj wieczorem odbędzie się drugie spotkanie w grupie A turnieju Copa America.Kolumbijczycy są obok Argentyny głównym faworytem do awansowania z grupy A.W kadrze Kolumbii znajduję się wielu zawodników którzy odgrywają ważne role w swoich europejskich zespołach.Kostaryka natomiast po odpadnięciu z Pucharu Concacaf postanowiła na Copa America wysłać rezerwowy skład.Faworytem w tym meczu jest niepodważalnie reprezentacja Kolumbii.Wyżej w swoim temacie postawiłem swój &quot;bardziej poważny&quot; typ na to spotkanie a tutaj postanowiłem się nieco zabawić i postawić typ łączony który uważam na wielce prawdopodobny a i kurs jest kuszący.
KUPON 5
KOLUMBIA - KOSTARYKA
Typ : over 2,5 10-12 rożnych 4-6 kartek
Kurs : 12
Kartki ok rożne ok tylko goli zabrakło....

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
KUPON 6
KOLUMBIA - KOSTARYKA
Typ : Kolumbia(-1) x
Kurs : 3,4
Wygrana : 17,00 GBP

Tak na przekór masówce na handi bo coś by to za proste było ????
I znowu wszystkim na forum powchodziły handicapy na Kolumbię ????​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
KUPON 7

W.Kliczko - D.Haye
Typ : Kliczko
Kurs : 1,5
Stawka : 25,00 GBP
Wygrana : 37,50 GBP

KUPON 8

W.Kliczko - D.Haye
Typ : Kliczko wygra w rundach 1-12
Kurs : 1,91
Stawka : 15,00 GBP

KUPON 9

W.Kliczko - D.Haye
Typ : poniżej 4,5 rundy
Kurs : 3,00
Stawka : 7,00 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
01/09/11 - 01/07/12 --&gt; czas prawdy
Jak w tytule będzie to mój czas prawdy.
Chcę tutaj wrzucać swoje grane typy poparte w miarę sensowną niezbyt długą analizą.Myślę że nikt mi w tym nie przeszkodzi ????​

Pierwsze typy już na początku września.​

Proszę o nie komentowanie tutaj mojej gry. Nie mam możliwości pisania PW a więc mam utrudniony kontakt z panami moderatorami a co za tym idzie nie mam ich jak prosić o usuwanie zbędnych postów.​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Wrzesień

02-09-2011 - 20:00CET - Ullevaal Stadion - Oslo
Norwegia - Islandia

VS

Typ : Norwegia

Dosyć ciekawie wyglada sytuacja w grupie H.Na placu boju o pierwsze dwa miejca pozostały Portugalia , Dania i Norwegia. Wszystkie zespoły mają po 10 punktów w 5 rozegranych dotychczas meczach. W najbliższej kolejce Norwedzy podejmą na własnym terenie Islandię natomiast Cypr sprawdzi fomę Portugalii.Zajmijmy się jednak tym teoretycznie prostszym spotkaniem czyli meczem Norwegia - Islandia.
Norwegia do tej pory u siebie rozegrała 2 mecze i zdobyła w nich 4 punkty.Po zwycięstwie z Portugalią 1-0 przyszedł remis 1-1 z Danią.Islandia natomiast zdołała wywalczyć jedynie 1 punkt zdobyty na Cyprze.Norwedzy nie zwykli do przegrywania u siebie.Ostatnia przegrana domowa potyczka spotkała ich 2 czerwca 2010 kiedy to w towarzyskim meczu okazali się gorsi od Ukrainy.Islandia w osatnim swoim meczu towarzyskim dostała lanie 4-0 na Węgrzech co nie napawa dobrze przed meczem z Norwegią.Jeśli Norwedzy myślą o awansie na mistrzostwa europy które rozegrane zostana w Polsce i Ukrainie muszą to spotkanie wygrać.Według mnie są zespołem zdecydowanie lepszym niż Islandia i spokojnie sobie poradzą.​

Norwegia :

Bramakrze: Rune Jarstein (Viking), Jon Knudsen (Stab&amp;aelig;k), Espen Bugge Pettersen (Molde).
Obrońcy: Vadim Demidov (Real Sociedad), Brede Hangeland (Fulham) , Tom H&amp;oslash;gli (Club Brugge), H&amp;aring;vard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach), Jonathan Parr (Crystal Palace), John Arne Riise (Fulham), Espen Ruud (Odense), Kjetil W&amp;aelig;hler (Aalborg).
Pomocnicy: Simen Brenne (Odd Grenland), Christian Grindheim (FC K&amp;oslash;benhavn), Henning Hauger (Hannover 96), Ruben Ytterg&amp;aring;rd Jenssen (Tromso), Morten Gamst Pedersen (Blackburn Rovers), Alexander Tettey (Rennes).
Napastnicy: Mohammed Abdellaoue (Hannover 96), Daniel Braaten (Toulouse), John Carew (West Ham United), Erik Huseklepp (Portsmouth).​

Bramakrze: Gunnleifur Gunnleifsson (Hafnarfjördur), Stefán Magnússon (Lilleström).
Obrońcy: Hermann Hreidarsson (Portsmouth), Indridi Sigurdsson (Viking), Kristján Sigurdsson (H&amp;oslash;nefoss), Birkir Saevarsson (SK Brann), Sölvi Ottesen (FC Köbenhavn), Arnór Adalsteinsson (H&amp;oslash;nefoss), Jón Gudni Fjóluson (K. Beerschot), Hjörtur Valgardsson (IFK Göteborg).
Pomocnicy: Aron Gunnarsson (Cardiff City), Helgi Daníelsson (AIK Solna), Rúrik Gíslason (Odense), Johann Gudmundsson (Alkmaar), Eggert Jónsson (Hearts), Birkir Bjarnason (Viking), Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim).
Napastnicy: Eidur Gudjohnsen (AEK Ateny), Heidar Helguson (Queens Park Rangers), Veigar Gunnarsson (V&amp;aring;lerenga), Kolbeinn Sigthórsson (Ajax), Alfred Finnbogason (Lokeren).​

02-09-2011 - 20:45CET - ŠRC Stožice - Ljubljana
Słowenia - Estonia

VS

Typ : Słowenia
Kurs : 1,30

W grupie C dojdzie do pojedynku pomiędzy Słowenią a Estonią.Drużyna Słowenii zajmuje aktualnie drugie miejsce w swojej grupie z 5 punktami straty do prowadzących Włochów.O ile pierwsze miejsce w grupie wydaje się już przypisane Włochom to Słoweńcy czują oddech na plecach goniących ich Irlandczyków z Północy którzy mają jeden mecz więcej do rozegrania.Słowenia aby nie zaprzepaścić szansy na zajęcie drugiego miejsca które daje prawo gry w barażach , powinna spotkanie z Estonią wygrać.Słowenia piłkarsko jest zdecydowanie lepsza od Estończyków , którzy w swoich statnich 5 oficjanych meczach nie strzelili choćby bramki.Dla mnie faworyt tego meczu jest jeden : Słowenia.​

02-09-2011 - 20:15CET - Pepsi Arena - Warszawa
Polska - Meksyk

VS

Kurs : 1,35

W kolejnym meczu przygotowawczym do mistrzostw Europy Polska reprezetacja zagra z Mekykiem.Spotkanie odbędze się na stadionie Legii w Warszawie.Meksyk to jedna z moich ulubionych reprezentacji piłkarskich.Grają dobry ofensywny futbol co na pewno sprawi że przy Łazienkowskiej zobaczymy ciekawe widowisko.Kadra Smudy można by powiedzieć że robi malutkie kroczki do przodu.Zapewne &quot;nasze&quot; chłopaki dadzą z siebie wszystko i będą chcieli zaprezentować się jak najlepiej na tle zawsze groźnego Meksyku.Wydaje mi się że zobaczymy dobry mecz okraszony kilkoma bramkami bowiem w obu ekipach mamy zawodników którzy potrafią zadbać o zdobycze bramkowe.Nie podejmuję się w tym meczu typowania 1x2 ale wydaje mi się że over 1,5 powinien zostać spokojnie pokryty.​

⚽ Norwegia - Islandia
Typ : 1 Kurs : 1,44
⚽ Słowenia - Estonia
Typ : 1,30 Kurs : 1,30
⚽ Polska - Meksyk
Typ : over 1,5 Kurs : 1,35
AKO : 2,54
Stawka : 10 GBP
Ew wygrana : 25,35 GBP

Kupony : 1/0
Typy : 3/2
Bilans : ⛔ 10 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
02-09-2011 - 20:45CET - Dublin Arena - Dublin
Irlandia - Słowacja

VS

Typ : Irlandia

Bardzo zacięta jest rywalizacja w grupie B eliminacji mistrzostw Europy.
Aktualnie po 6 rozegranych meczach trzy drużyny mają po 13 punktów.Są to kolejno Irlandia , Rosja , Słowacja.Tabela wygląda następująco :​

1. Irlandia 6 13 11-6
2. Rosja 6 13 9-4
3. Słowacja 6 13 6-4
4. Armenia 6 8 10-7
5. Macedonia 6 4 5-8
6. Andora 6 0 1-13​

W najbliższej kolejce Irlandia zagra ze Słowacją , Rosja z Macedoną i Andora z Macedonią.
W drugiej wrześniowej kolejce rozkład gier wygląda następująco : Rosja - Irlandia , Macedonia - Andora , Słowacja - Armenia.
Jak widać najcięższe boje czekają aktualnego lidera tabeli czyli reprezentacje Irlandii.Aby realnie myśleć o awansie do mistrzostw Irlandczycy w tych dwóch meczach powinni zdobyć przynajmniej 4 punkty.Według mnie jest to bardzo możliwe gdyż reprezentacja Irlandii to solidny zespół oparty na doświadczonych i ogranych w Premiership zawodnikach.O ile o wygraną na Rosji może być trudno to w meczu ze Słowacją Irlandczycy są jak dla mnie faworytem.I na tym spotkaniu właśnie się skupie szczególnie.Giovanni Trapattoni powołał ponownie Aidena McGeady&#39;ego. Skrzydłowy Spartaka Moskwa nie zagrał w ostatnim meczu towarzyskim przeciwko Chorwacji z powodu kontuzji, ale wrócił już do pełni zdrowia i wystąpił jako rezerwowy w niedzielnym spotkaniu zremisowanym z CSKA Moskwa 2:2. W kadrze nie ma natomiast pomocnika Birmingham Keitha Fahey&#39;a, który ma kontuzję pachwiny.
Vladimír Weiss powołał pomocnika Miroslava Stocha na mecze Słowacji z Irlandią i Armenią. Trio ze Slovana Bratysława Filip Šebo, Igor Žofčák i Karim Guedé wraca na międzynarodową scenę podbudowane triumfem w barażu Ligi Europejskiej UEFA nad AS Roma - W Irlandii będzie ciężko, ale mam nadzieję, że nasi doświadczeni zawodnicy utrzymają spokój - powiedział Weiss, który na początku sierpnia został również trenerem Slovana.Według mnie lepszym sładem dysponuje tutaj Irlandia.Grają u siebie co jest sporym plusem(widomo jak gra się na wyspach).Są niepokonani od 5 meczy.Ostatnie mecze z Włochami i Chorwacją pozwalają myśleć o dobrym wyniku ze Słowacją.Co innego u naszych sąsiadów.
Przegrana z Luksemburgiem , męczarnie z Andorą nie przekonują mnie w ogóle.Nie zmienia tego faktu nawet ostatnia wygrana z Austrią.Według mnie pewne zwycięstwo Irlandii.​

IRLANDIA :

Bramkarze: Shay Given (Aston Villa), Keiren Westwood (Sunderland), David Forde (Millwall).
Obrońcy: John O&#39;Shea (Sunderland), Kevin Foley (Wolverhampton Wanderers), Stephen Kelly (Fulham), Stephen Ward (Wolverhampton Wanderers), Richard Dunne (Aston Villa), Kevin Kilbane (Derby County), Sean St Ledger (Leicester), Darren O&#39;Dea (Leeds United).
Pomocnicy: Glenn Whelan (Stoke City), Darron Gibson (Manchester United), Keith Andrews (Ipswich), Andy Keogh (Leeds United), Aiden McGeady (Spartak Moskwa), Damien Duff (Fulham), Stephen Hunt (Wolverhampton Wanderers), Liam Lawrence (Portsmouth), Keith Treacy (Burnley).
Napastnicy: Robbie Keane (LA Galaxy), Kevin Doyle (Wolverhampton Wanderers), Shane Long (West Bromwich Albion), Simon Cox (West Bromwich Albion).​

SŁOWACJA :

Bramkarze: Ján Mucha (Everton), Marián Kello (Hearts).
Obrońcy: Peter Pekarík (VfL Wolfsburg), Martin Škrtel (FC Liverpool), Ľubomír Michalík (Carlisle United), Ján Ďurica (Lokomotiw Moskwa), Kornel Saláta (FK Rostów), Tomáš Hubočan (Zenit St Petersburg), Marek Čech (West Bromwich Albion).
Pomocnicy: Karim Guédé, Igor Žofčák (Slovan Bratysława), Juraj Kucka (Genoa), Vladimír Weiss Jr (Manchester City), Miroslav Stoch (Fenerbahçe), Miroslav Karhan (Spartak Trnava), Róbert Jež (Polonia Warszawa), Marek Hamšík (Napoli).
Napastnicy: Filip Hološko (Beşiktaş), Filip Šebo (Slovan Bratysława), Erik Jendrišek (Freiburg), Róbert Vittek (Ankaragücü), Stanislav Šesták (Ankaragücü).​

⚽ Irlandia - Słowacja
Typ : 1 Kurs : 2,00
AKO : 2,00
Stawka : 10 GBP
Ew wygrana : 20,00 GBP

Kupony : 2/0
Typy : 4/2
Bilans : ⛔ 20 GBP

Do góry Bottom