>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Droga do Euro by Legionista

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Zakładam ponownie temat do podawania swoich typów lub raczej do zapisywania ich dla siebie.Prawie rok do EURO 2012 więc postaram się tutaj o zrobienie sobie odpowiedniego budżetu na EURo_Odpowiedni budżet to jakieś 1000-1500 GBP.Jeśli się nie uda coś ugrać lub być przynajmniej na zero w pierwszych 200 GBP to zrezygnuję.Gram samą piłkę nożną.
Głównymi bukami będą :
- naziemny Coral i William Hill
- internetowy Betsafe .​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 1
VS

Niespełna rok przed początkiem mistrzostw europy które odbędą się w Polsce i Ukrainie naszą reprezentację czeka kolejny sprawdzian.Już za około 30 minut na stadionie Warszawskiej Legii nasza kadra zagra z reprezentacją Argentyny.
Jak już wiele zostało powiedziane na ten temat kadra Argentyny nie zagra w najsilniejszym składzie.Przed spotkaniem z Polakami trener Sergio Batista przyznał, że prowadzi selekcję do drużyny narodowej na eliminacje do MŚ 2014.Nasza kadra praktycznie w optymalnym składzie jednak pod wielka falą krytyki.Mówi się o potencjalnym nowym trenerze w przypadku porażek w meczu z Albicelestes czy następnym z Francją.Jak już wspomniałem spotkanie odbędzie się na stadionie Legii szanse na występ ma trzech podopiecznych Macieja Skorży – Jakub Wawrzyniak, Michał Kucharczyk („Biało-Czerwoni”) oraz Alejandro Cabral (Albicelestes) co dodaje tylko smaczku temu meczowi. Drużyna Albicelestes wystąpi w Polsce pierwszy raz od 1976 roku. Będzie to ich pierwszy mecz w Warszawie. 35 lat temu Argentyńczycy wygrali na Stadionie Śląskim 2:1. Naszym chłopakom nie wypada nic innego jak wyjść i zapieprzać do ostatnich sił aby zamknąć usta mediom i wszystkim krytykom.Według mnie zobaczymy dzisiaj otwarty mecz okraszony kilkoma bramkami.Polacy w dwóch poprzednich spotkaniach marcowych z Litwą i Grecją nie strzeliła żadnej bramki.Dzisiaj myślę że ta zła passa zostanie zatrzymana.
Kupon 1
POLSKA - ARGENTYNA 2-1
Typ : over 2,5
Kurs : 2,05
Stawka : 10 GBP
Wygrana : zwrot stawki *
Bukmacher : Coral

Czy nowy stadion Warszawskiej Legii okaże się szczęśliwy dla Polskiej reprezentacji??

* zwrot stawki gdyż na kuponie zapomniałem wpisać kursu ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 2
VS

Już dzisiaj wieczorem na stadionie w Doniecku jeden ze współgospodarzy Euro 2012 drużyna Ukrainy zmierzy się z reprezentacją Francji.

Ukraińcy jak i Polacy przygotowują się do turnieju finałowego grając mecze towarzyskie.Francuzi natomiast w piątek grali swoje spotkanie eliminacyjne w którym zremisowali 1-1 z Białorusią.Dzisiaj w składzie Francji przewiduję kilku zmian jeśli chodzi o poprzednie spotkanie.Trener Laurent Blanc będzie chciał sprawdzić zmienników i nie spodziewam się optymalnego składu i jakiegoś szczególnego ciśnienia na korzystny wynik.Według moich wyszukanych informacji Francja rozpocznie dziś mecz w składzie :
Steve Mandanda – Anthony Reveillere, Younes Kaboul, Mamadou Sakho, Patrice Evra – Yann Mvila, Blaise Matuidi, Yohan Cabaye – Loic Remy, Kevin Gameiro, Jeremy Menez
Jak widać skład mocno rezerwowy.Ukraina swój ostatni mecz rozegrała 1 czerwca pokonując reprezentację Uzbekistanu 2-0.Dzisiaj spodziewam się spokojnego meczu coś pod remis bo takim właśnie rozstrzygnięciem kończyły się dwa ostatnie pojedynki tych reprezentacji.Mój typ na ten mecz to BTS po kursie 1,80.
Kupon 2

UKRAINA - FRANCJA 1-4
Typ : BTS
Kurs : 1,80
Wygrana : 18 GBP

Czy na Donbas Arena w Doniecku gospodarze napsują krwi Francuzom??

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Już dzisiaj wieczorem w Belgijskim mieście Liege dojdzie do ciekawego spotkania pomiędzy reprezentacja Irlandii a reprezentacją Włoch.Będzie to mecz towarzyski.Przed tym meczem oba zespoły zagrały mecze o punkty.Irlandczycy w swoim wyjazdowym spotkaniu zdobyli cenne 3 punkty pokonując zawsze niewygodną kadrę Macedonii 2-0 natomiast Włosi pokonali Estonię 3-0.

Dla reprezentacji Włoch pojedynek ten będzie testem przed starciem z Irlandią Północną. Włosi zagrają z nimi wprawdzie dopiero w październiku, ale już teraz będą mogli wypróbować różne schematy, które pozwolą lepiej opracować taktykę na spotkanie o punkty.Smaczku temu meczowi dodaje fakt że trenerem Irlandii jest Włoch Trapattoni.Ja spodziewam się tutaj ciekawego spotkania i otwartego futbolu z obu stron.W trzech poprzednich meczach pomiędzy tymi drużynami za każdym razem padało minimum 3 bramki.Dziś liczę na podobny mecz z kilkoma bramkami stąd typ na BTS po dobrym kursie 1,90

Kupon 3

IRLANDIA - WŁOCHY 2-0
Kurs : 1,90
Wygrana : 0 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Spotkanie eliminacyjne do mistrzostw Europy.W swoim piątkowym meczu Białoruś w nieco rezerwowym składzie sprawiła sporo kłopotów reprezentacji Francji remisując z nimi 1-1.Dzisiaj Białorusini zmierzą się z typowym Europejskim outsiderem z którymi bez problemu muszą(nie lubię tego słowa) sobie poradzić.Mecz wydaję mi się że nie podlega głębszej analizie.Białoruś lepsza pod każdym względem plus atut własnego boiska.Typuje tutaj 1.

VS

Spotkanie w grupie E.Szwedzi podejmą na własnym boisku kadrę Finlandii.Oba kraje do pojedynków pomiędzy sobą podchodzą ze szczególna determinacją.Szwedzi w ostatnim meczu pokonali Mołdawię na wyjeździe aż 4-1.Finowie natomiast męczyli się z San Marino wygrywając 1-0.Dla mnie piłkarsko dużo lepsi są Szwedzi którzy w eliminacyjnych meczach u siebie zdobyli komplet 9 punktów strzelając przy tym 10 goli a tracąc zaledwie jednego.Dzisiaj liczę na ich kolejną wygraną co mocno przybliży ich do miejsca premiowanego barażami bowiem pierwsze miejsce w tej grupie przypadnie raczej reprezentacji Oranje.

VS

Kolejnym i zarazem ostatnim meczem który wybrałem do swojego tripla to mecz Bośni z Albanią.Po ostatnim laniu jakie Rumuni sprawili Bośni (3-0) reprezentacje tego kraju czeka arcyważne spotkanie z dobrze spisująca się w tych eliminacjach reprezentacja Albanii.Aby realnie myśleć o barażach Bośnia ten mecz musi wygrać.Dla mnie piłkarsko są lepsi do tego dochodzi własne boisko co powinno być ich sporym plusem.W przypadku zwycięstwa Bośnia awansuje na trzecią lub nawet drugą pozycję(jeśli Białoruś nie wygra z Luksemburgiem) mając rozegrane o jedno spotkanie mniej niż bezpośredni rywal w grze o baraże (Białoruś).Stawka meczu więc bardzo wielka i myślę że Bośniacy zmażą plamę za ostatnią przegrana z Rumunią.

Kupon 4

BIAŁORUŚ - LUKSEMBURG 2-0
Typ : 1
Kurs : 1,12
SZWECJA - FINLANDIA 5-0
Kurs : 1,28
BOŚNIA - ALBANIA 2-0
Kurs : 1,44
AKO : 2,08
Wygrana : 20,89 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Już dzisiaj wieczorem w Montevideo dojdzie do bardzo ciekawego spotkania towarzyskiego.Gospodarze a zarazem 4 drużyna ostatniego mundialu Urugwaj zmierzy się z Holandią (2 drużyna ostatniego mundialu).Jak już wspomniałem o mundialu to dodam żę właśnie obie ekipy spotkały się w półfinale tej imprezy gdzie górą po emocjonującym spotkaniu okazali się Holendrzy.Urugwajzajmuje 7 miejsce w rankingu FIFA i jest obecnie jedną z najlepszych drużyn Ameryki Południowej. Dziesięć dni temu Urugwajczycy przegrali towarzyski mecz z Niemcami 1-2 natomiast Holandia zremisowała 0-0 z Brazylią.Holendrzy jako zespół grają co raz lepiej i nadal prezentują poziom zbliżony do tego który zaprowadził ich wicemistrzostwa świata w 2010 roku. Holandia jest niepokonana od 10 meczów. Obecnie zajmuje pierwsze miejsce w swojej grupie kwalifikacyjnej do EURO 2012, wygrywając 6 meczów.

Przypuszczalne składy :
Urugwaj:

Bramkarz: Muslera
Obrońcy: Maxi Pereira, Lugano, Godin, Caceres
Pomocnicy: Arevalo Rios, Gargano - Cavani, Forlan, Alvaro Pereira
Napastnicy: Suarez
Holandia:

Bramkarz: Vorm
Obrońcy: van der Weil, Heitinga, Mathijsen, Pieters
Pomocnicy: de Jong, Strootman - Robben, Afellay, Kuyt
Napastnicy : Van Persie
Ja osobiście liczę na szybkie ciekawe spotkanie w którym zobaczymy bramki z obu stron.Wątpliwe dla mnie jest to aby drużyna z takim potencjałem w ofensywie jakim jest ekipa Oranje w drugim kolejnym meczu nie zdobyła choćby gola.Stawiam BTS

Kupon 5

URUGWAJ - HOLANDIA 1-1
Wygrana : 18 GBP

Czy kibice reprezentacji Oranje będą mieli powody do radości??

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Już dzisiaj o godzinie 21 w kolejnym meczu przygotowawczym do mistrzostw Europy Polska reprezentacja zmierzy się z Francją.Mecz zostanie rozegrany na stadionie przy ulicy Łazienkowskiej gdzie na co dzień swoje mecze rozgrywa Legia Warszawa.5 dni temu Polska na tym samym stadionie pokonała rezerwy Argentyny 2-1.Spotkanie stało na niskim poziomie i można powiedzieć jedynie że się odbyło.Francja natomiast grała z Białorusią mecz eliminacyjny który zremisowała 1-1 by 3 dni później rozgromić drugiego ze współgospodarzy mistrzostw zespół Ukrainy 4-1.

Z tego co mi wiadomo Francuzi mają dzisiaj wystąpić w pół rezerwowym składzie.Wiem też że ten skład nie jest tak słaby jak ten który wystawiła kilka dni temu Argentyna.Według mnie Francuzi nie bedą mieli problemu z ograniem naszych orłów a bramka to będzie tylko kwestia czasu.Po raz ostatni obie drużyny mierzyły się w 2004 roku. Wówczas spotkanie na podparyskim Saint-Denis zakończył się bezbramkowym remisem.
Kupon 6
POLSKA - FRANCJA 0-1
Typ : Francja
Kurs : 2,15
Stawka : 15 GBP
Wygrana : 32,25 GBP
Bukmacher : WilliamHill

Czy wróci doping dla Polskiej reprezentacji ???

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Mistrzostwa Europy U-21

Dania U-21 - Szwajcaria U-21

Co dwa lata najbardziej utalentowani młodzi piłkarze w Europie uczestniczą w Mistrzostwach Europy UEFA U21, którym często towarzyszą wielkie emocje i piękna gra.Turniej w 2011 roku organizuje Dania.Dania będąc gospodarzem turnieju nie musiała grać w eliminacjach i od dwóch lat nie grała meczu o punkty. Trener Keld Bordinggaard jest jednak przekonany o sile zespołu.Duńczycy mają zdolnych zawodników, z pewnością będą chcieli skopiować wyczyn Szwedów, którzy grając u siebie doszli do półfinału w 2009 rok i Holendrów, którzy jako gospodarz zwyciężyli dwa lata wcześniej.Szwajcaria mimo braku kluczowych piłkarzy awansowała do Mistrzostw Europy po raz pierwszy od 2002 roku gdy Helweci grali w półfinale.Zespół trenera Pierluigiego Tamiego miał problemy w eliminacjach, z powodu utraty kilku zawodników. François Affolter, Xherdan Shaqiri, Valentin Stocker, Moreno Costanzo i Eren Derdiyok grali zarówno w kadrze do lat 21, jak i w seniorskiej reprezentacji.Jutro obydwa zespoły zmierzą się w drugim wieczornym meczu który odbędzie się na stadionie w Aalborg.

Według mnie Duńczycy wygrają to spotkanie bowiem właśnie w Duńczykach upatruję czarnego konia tych rozgrywek i według mnie nie ma lepszej opcji jak wygrana w pierwszym meczu by obyło się bez nerwów w kolejnych w których zagrają z zawsze groźna Białorusią i nieobliczalna ostatnio ekipą Islandii.Dodatkowo doping który zapewne będzie pomagał gospodarzom jest kolejnym plusem za tym zespołem.Nie znam jeszcze wyjściowych składów ale poniżej wymienię całe kadry na ten turniej obu zespołów.
Kadra Danii
Bramkarze: Jonas Lössl (FC Midtjylland), Nicklas Højlund (Lyngby BK), Mikkel Andersen (Reading FC).
Obrońcy:
Anders Randrup (Brøndby), Mads Fenger (FC Randers) Lasse Nielsen (Aalborg BK), Mathias Zanka Jørgensen (FC København), Andreas Bjelland (FC Nordsjælland), Jesper Juelsgaard (FC Midtjylland), Nicolai Boilesen (Ajax), Daniel Wass (Brøndby).
Pomocnicy:
Kasper Povlsen (AGF Århus), Mads Albæk (FC Midtjylland), Mike Jensen (Brøndby), Thomas Delaney (FC København), Christian Eriksen (Ajax), Matti Lund Nielsen (FC Nordsjælland).
Napastnicy:
Nicki Bille Nielsen (Villarreal), Nicolai Agger (Brøndby), Nicolai Jørgensen (Bayer 04 Leverkusen), Bashkim Kadrii (Odense),Søren Frederiksen (SønderjyskE), Henrik Dalsgaard (Aalborg).
Kadra Szwajcarii:

Bramkarze: Benjamin Siegrist (Asto Villa FC), Kevin Fickentscher (FC Sion), Yann Sommer (FC Basel 1893).
Obrońcy: François Affolter (BSC Young Boys), Gaetano Berardi (Brescia Calcio), Fabio Daprelà (Brescia Calcio), Timm Klose (FC Thun), Jonathan Rossini (US Sassuolo Calcio), Philippe Koch (FC Zürich), Daniel Pavlovic (Grasshopper-Club).
Pomocnicy: Amir Abrashi (Grasshopper-Club), Moreno Costanzo (BSC Young Boys), Frank Feltscher (AC Bellinzona), Fabian Frei (FC St Gallen), Xavier Hochstrasser (Calcio Padova), Pajtim Kasami (US Città di Palermo), Fabian Lustenberger (Hertha BSC Berlin), Xherdan Shaqiri (FC Basel 1893), Granit Xhaka (FC Basel 1893).
Napastnicy: Nassim Ben Khalifa (1. FC Nürnberg), Innocent Emeghara (Grasshopper-Club), Mario Gavranovic (FC Schalke 04), Admir Mehmedi (FC Zürich).
Kupon 7

DANIA u21 - SZWAJCARIA u21 0-1
Typ : Dania u21
Kurs : 2,20
Bukmacher : WilliamHill

legionista87 65

legionista87

Użytkownik

VS

CONCACAF Gold Cup

Jamajka - Gwatemala

Już za niespełna pół godziny na stadionie w Miami zostanie rozegrane pierwsze spotkanie drugiej kolejki w grupie B piłkarskiego pucharu Gold Cup.Na przeciwko siebie staną reprezentacje Jamajki i Gwatemali.Faworytem tego spotkania są piłkarze z Jamajki którzy w pierwszym swoim spotkaniu wysoko ograli nisko notowana reprezentację Grenady.Gwatemala natomiast zremisowała z reprezentacją Hondurasu 0-0.Dodać trzeba że od 61 minuty w tym meczu Gwatemala grała w 10 a na 12 minut przed końcem w 9 dzielnie walcząc o jeden punkt który w efekcie udało się wyrwać Hondurasowi.Dzisiaj myślę jednak że bramki zobaczymy i to z obu stron.Według mnie Jamajka to spotkanie wygra a w meczu zobaczymy 3-4 bramki stąd też mój łączony typ na to spotkanie.

Kupon 8

JAMAJKA - GWATEMALA 2-0
Typ : Jamajka i powyżej 2,5 goli
Kurs : 2,00
Bukmacher : WilliamHill (online)

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

UFC 131

Junior dos Santos - Shane Carwin
Junir dos Santos

Ur 12/09/1984
Wzrost 193 cm
Waga 110 kg
Styl bazowy : BBJ, boks
Rekord MMA 12-1
8 wygranych przez nokaut
3 wygrane przez poddanie
1 wygrana przez decyzję

Shane Carwin

Ur 04/01/1975
Wzrost 188 cm
Waga 120 kg
Styl bazowy : zapasy
Rekord MMA 12-1
7 wygranych przez nokaut
5 wygranych przez poddanie

Kupon 10
Junior dos Santos - Shane Carwin
Typ : Shane Carwin
Kurs : 2,50

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Mistrzostwa Europy U-21
CZECHY u21 - UKRAINA u21
Już dzisiaj o godzinie 18 na boisko w Duńskim mieście Viborg wybiegną jedenastki Czech i Ukrainy by zainaugurować zmagania w grupie B piłkarskich młodzieżowych mistrzostw Europy.Zespół Jakuba Dovalila w drodze do finałów w Danii jako jedyny nie poniósł porażki. W ośmiu meczach grupy 5 zdobył 22 punkty, a w barażach pokonał w dwumeczu Grecję 5-0. Czesi, którzy wygrali rozgrywki w 2002 roku, mają w swoim składzie zawodników z seniorskiej reprezentacji Tomáša Pekharta, Marka Suchego i Lukáša Marečka.Pierwszy mecz Czesi rozegrają w niedzielę z Ukrainą, która w finale w 2006 roku przegrała z Holandią. – Ukraina zmierza w dobrym kierunku – powiedział trener Pawło Jakowenko. – Umiejętności piłkarzy są coraz większe.Celem Czechów jak i Ukrainy jest awans do półfinału.Będzie ogromnie trudno gdyż w grupie są jeszcze Hiszpanie i Anglicy.Według mnie Czesi i Ukraińcy zafundują nam dzisiaj dobre widowisko a zarazem myślę że obie drużyny w swoim pierwszym meczu zagrają nieco ostrożnie.
Liczę na bramkowy remis w tym spotkaniu stąd typ BTS.
VS

Mistrzostwa Europy U-21
HISZPANIA u21 - ANGLIA u21
W drugim meczu Anglia spotka się z Hiszpanią, którą pokonała 2:0 w fazie grupowej w 2009 roku. Hiszpanie mają jednak w składzie mistrzów świata z 2010 roku Javiego Martíneza i Juana Matę, a trener Luis Milla liczy na pierwszą koronę U21 w XXI wieku.
Anglia, mimo braku w kadrze Kierana Gibbsa, Micaha Richardsa, Andrew Carrolla i Jacka Wilshere&#39;a, jest w dobrych nastrojach. – Pierwszy mecz z Hiszpanią będzie naprawdę trudny – powiedział obrońca Manchesteru United Chris Smalling. – Miejmy jednak nadzieję, że wygramy.
Z dorosłej reprezentacji Hiszpanii powołani zostali także skrzydłowy Diego Capel oraz napastnik Bojan Krkić. Do kadry Hiszpanii wracają obrońcy César Azpilicueta oraz Martín Montoya, którzy poradzili sobie z kontuzjami. Pierwszy pauzował przez dłuższy czas z powodu urazu kolana, a drugi obojczyka.
W Danii zabraknie jednak Sergio Busquetsa i Sergio Canalesa, którzy otrzymali powołania do dorosłej kadry od Vicente del Bosque na mecze towarzyskie ze Stanami Zjednoczonymi i Wenezuelą.
Micah Richards, Kieran Gibbs, Michael Mancienne, Fabrice Muamba i Jack Rodwell grali przed dwoma laty, kiedy Anglia przegrała 0:4 w finale z Niemcami w Szwecji. Richards i Gibbs są również reprezentantami dorosłej kadry, podobnie jak Danny Welbeck i Jordan Henderson.
W kadrach obu zespołów sporo gwiazd.Zapowiada się interesujący pojedynek w którym moim zdaniem zobaczymy kilka bramek.Pierwsza moja myśl kierowała się do postawienia na wygraną Hiszpanii.Postanowiłem jednak skierować się do typu BTS gdyż uważam że Anglicy wcale nie są na straconej pozycji i że mogą Hiszpanom napsuć sporo krwi.
KUPON 11

CZECHY u21 - UKRAINA u21 2-1

HISZPANIA u21 - ANGLIA u21 1-1
Kurs : 1,91
AKO : 3,43
Wygrana : 34,36 GBP
Wszystkie spotkania mistrzostw Europy u-21 transmituje Włoska telewizja RAI Sport 1 i RAI Sport2

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Mistrzostwa Europy U-21
Po oglądnięciu trzech pierwszych meczy w turnieju sądzę że ten najlepszy mecz właśnie przed nami.Mianowicie mowa tutaj o pojedynku Hiszpanii z Anglią
Zdecydowałem się na jeszcze jeden typ do tego spotkania.

Skład Hiszpania :

De Gea - Montoya, Botia, Alvaro Dominguez, Vila Rosello - Javi Martinez, Thiago Alcantara, Herrera - Jeffren, Mata, Adrian

Skład Anglia :

Fielding - Bertrand, Jones, Smalling, Walker - Henderson, Mancienne, Cleverley, Rose, Welbeck - Sturridge
Kupon 12
Typ : Powyżej 2,5 gola 10-12 rożnych 4-6 kartek
Kurs : 11,00
Stawka : 5,00 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik

VS

CONCACAF GOLD CUP
EL SALWADOR - KUBA
Dzisiaj w nocy zostanie rozegrana ostatnia kolejka w grupie A.Salwador który walczy o jedno z dwóch trzecich premiowanych awansem miejsc podejmie zespół Kuby.Aby mieć nadzieję na awans do dalszej fazy rozgrywek trzeba mecz z Kubą wygrać i najlepiej wygrać jak największa liczba goli.Salwador ma bilans bramkowy 1-6.W grupie B Gwatemala ma bilans 0-2( to raczej z nimi będą się bić o jedno miejsce) i w ostatniej kolejce gra z Grenada którą powinna wysoko ograć.Kubańczycy dostali lanie 5-0 z Meksykiem i 5-0 z Kostaryką.Czyżby zapowiadał się hatrick???Według mnie Salwador jest w stanie spokojnie strzelić rywalowi minimum 3 bramki stąd mój typ na ten mecz.

KUPON 13
EL SALWADOR - KUBA 6-1
Typ : wyścig do 3 goli Salwador
Kurs : 1,85
Wygrana : 27,75 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

CONCACAF GOLD CUP
GWATEMALA - GRENADA
Dzisiaj w nocy zmagania grupowe zakończą drużyny grające w grupie B.Gwatemala podejmie reprezentację Grenady.Nie wiele wiem o obu drużynach ale wiem że Grenada to totalny outsider tych rozgrywek jak i tej grupy.Gwatemala ma jeszcze szansę na awans z trzeciego miejsca.Aby tak się stało musi dzisiaj mecz wygrać i to wygrać najlepiej 3 lub więcej golami.W pierwszym swoim meczu Gwatemalczycy zremisowali 0-0 z Hondurasem co jest niewątpliwie ich sukcesem a w drugim meczu ulegli 0-2 Jamajce.Grenada natomiast poniosła dwie wysokie porażki.Po 0-4 z Jamajką przyszła klęska 1-7 z Hondurasem.Dzisiaj faworyt jest tylko jeden.Oczywiście Gwatemala której to musiała by się przytrafić totalna katastrofa aby tego meczu nie wygrać.Aby awansować jak wspomniałem trzeba wygrać najlepiej 3-0 lub wyżej by mieć lepszy bilans bramkowy niż Salwador w grupie A z którym to Gwatemala będzie walczyć o jedno z dwóch premiowanych awansem miejsc.

KUPON 14

GWATEMALA - GRENADA 4-0
Typ : Gwatemala -2
Kurs : 1,91
Wygrana : 28,65 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21
SZWAJCARIA - ISLANDIA
Już za kilkanaście minut rozpocznie się mecz w grupie A piłkarskich mistrzostw Europy do lat 21.W pierwszym dzisiejszym spotkaniu spotkają się reprezentacje Szwajcarii i Islandii.Szwajcarzy w pierwszym meczu odnieśli zwycięstwo nad gospodarzami 1-0 natomiast Islandia przegrała z Białorusią 0-2.Dzisiejszy mecz jest dla Islandii tym z cyklu &quot;o wszystko&quot;.Szwajcarzy natomiast mogą zrobić milowy krok do awansu z grupy.Oglądając pierwsze spotkania tych reprezentacji dużo lepsze wrażenie zrobili na mnie Szwajcarzy i strzelec jedynego gola w tamtym meczu Xherdan Shaqiri.Dzisiaj miałem grać wygraną Szwajcarów lecz zauważyłem że w kilku ostatnich godzinach kurs sporo spadł więc skierowałem się do innego typu w tym meczu.Liczę na dobre szybkie spotkanie i kilka bramek w meczu stąd tez pobieram 2,20 na over 2,5 w tym meczu.
KUPON 15
SZWAJCARIA - ISLANDIA 2-0
Typ : over 2,5

pedały......

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21

DANIA - BIAŁORUŚ

Za kilkanaście minut kolejny dzisiejszy mecz w mistrzostwach Europy do lat 21.O 20:45 gospodarze zespół Danii podejmie reprezentacje Białorusi.Duńczycy w pierwszym meczu przegrali 0-1 ze Szwajcarią natomiast Białoruś pokonała Islandię.Dzisiejszy mecz będzie zatem dla gospodarzy walką o być albo nie być.Gra Danii w pierwszym meczu nie wyglądała wcale źle.Stworzyli sobie kilka sytuacji oddali też kilka strzałów w bramkę nie wystarczyło to jednak do zdobycia choćby 1 punktu.Jeśli dzisiaj zagrają podobnie jak w meczu ze Szwajcarią i nastawia troszkę lepiej celowniki o 3 punkty nie powinno być trudno.Myślę że własne boisko i ranga imprezy mocno zmotywują młodych Duńczyków.Jakakolwiek strata punktów w tym meczu przekreśli praktycznie ich szanse na wyjście z grupy.Stawiam w tym meczu że to Duńczycy zdobędą pierwsze dwie bramki na własne konto.

KUPON 16

DANIA - BIAŁORUŚ

Typ :
wyścig do 2 goli Dania
Kurs :
1,91
Stawka :
22,00 GBP
Wygrana :
42,00 GBP
Bukmacher :
WilliamHill (online)

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21
CZECHY - HISZPANIA
Dzisiaj swoje zmagania w mistrzostwach Europy rozpocznie grupa B.Na początek zobaczymy mecz reprezentacji Czech i Hiszpanii.Czesi swój pierwszy mecz wygrali 2-1 z Ukrainą natomiast Hiszpanie pechowo zremisowali z Anglią 1-1.Hiszpanie by nie stracić szans na awans powinni to spotkanie wygrać.Remis może nie wiele dać a przegrana może praktycznie przekreślić szanse na awans do półfinału.Potencjał tej drużyny jest ogromny.Tacy gracze jak Mata Jeffren Krkić czy Capel są nam dobrze znani.Myślę że dzisiaj Hiszpanie zagrają dobre spotkanie które wygrają.Kurs na wygraną jednak mnie zbytnio nie zadowala.Postanowiłem więc skierować się do typu kto pierwszy strzeli dwie bramki w meczu.Stawiam że zrobią to Hiszpanie.
KUPON 17
CZECHY - HISZPANIA
Typ : wyścig do 2 goli Hiszpania
Stawka : 15,00 GBP
Wygrana : 27,75 GBP

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

MISTRZOSTWA EUROPY U-21
UKRAINA - ANGLIA
Przed nami kolejny pojedynek w grupie B.Wiemy już wynik poprzedniego meczu w którym to Hiszpania pokonała Czechy 2-0.W drugim pojedynku zmierzą się reprezentacje Ukrainy i Anglii.Ukraina w pierwszym meczu przegrała z Czechami 2-1 zaś Anglicy w szczęśliwych okolicznościach zremisowali z faworytem turnieju zespołem Hiszpanii 1-1.Znamy już składy w jakich rozpoczną mecz obie jedenastki.
Ukraina zacznie w składzie : Kanibolotskiy - Butko , Rakitskiy , Kryvtsov , Selin - Biliy , Chesnakov , Golodyuk , Konoplyanka , Garmash - Kravets .
Anglicy wystąpią w składzie : Fielding - Walker , Smalling , Jones , Bertrand - Mancienne , Henderson , Rodwell - Rose , Sturridge , Welbeck .
Faworytem w tym meczu jest niewątpliwie zespół Anglii.Ja jednak upatruję w tym meczu małej niespodzianki i wcale nie stawiam na straconej pozycji ambitnych walczących do ostatniego gwizdka Ukraińców.
KUPON 18
UKRAINA - ANGLIA 0-0
Typ : remis
Kurs : 3,75
Stawka : 10,00 GBP
Wygrana : 37,50 GBP

Otrzymane punkty reputacji: +2
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

HONKA ESPOO - JARO

W środowo-czwartkowej serii spotkań Honka podejmuje FF Jaro. Goście nie lubią grać w Espoo i jeszcze nigdy na miejscowym stadionie nie wygrali. Honka ograła Jaro u siebie w 4 z 5 potyczek w lidze i wszystkie 3 w ramach Pucharu Ligi. Podopieczni Mika Lehkosuo grają ostatnio w kratkę, ale już nieraz pokazywali, że akurat przeciwko Jaro potrafią zaprezentować skuteczną grę. Jaro jest w fatalnej formie. Traci dużo bramek, a w zespole brakuje dyscypliny (ostatnio czerwona kartka dla piłkarza Jaro to norma). W takiej dyspozycji Jaro nie może sprawić niespodzianki w Espoo. Honka to typowa drużyna własnego boiska.
VS

TROMSO - LILLESTROM

Tromsö:
Lider tabeli. Drużyna mająca po 9 meczach 19 punktów. Miejsce które obecnie zajmują pozwala im na grę w eliminacjach do kolejnej edycji Ligi Mistrzów. jak na razie drużyna ta sezonu tego nie może zaliczyć do nieudanych. Jak na razie nie znaleźli swojego pogromcy w lidze, są więc drużyną niepokonaną. Jednak jeżeli chcą utrzymać obecne miejsce muszą sie postarać o zwycięstwo w dzisiejszym meczu, ponieważ zarówno 2, jak i 3 miejsce maja taką samą ilość punktów.
Lillestrøm: Drużyna zajmująca 10 miejsce z liczbą 13 punktów. Nie jest to wynik, który mógłby zagrozić ich dzisiejszym przeciwnikom. Z 6 wyjazdowych meczy ekipa ta wygrała tylko 2, co pokazuje, że nie radzą sobie najlepiej na wyjazdach.
KUPON 19

HONKA ESPOO - JARO
Typ : Honka strzeli w obu połowach

TROMSO - LILLESTROM
Typ : wyścig do 2 goli Tromso
AKO : 4,07
Stawka : 5,00 GBP

Do góry Bottom