82 damianho91 Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #766 zalozylem musze spr czy dziala po reinstalacji moze moglby ktos wejsc z was? ;d
21 ste Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #770 Jest ktoś chętny do gry? Kliknij aby rozwinąć... jak chcesz przegrac to ja ,a jaki masz nick?
21 ste Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #772 :razz: Joao, możesz hostować? Kliknij aby rozwinąć... moge ,juz to robie a ty wbijaj
21 ste Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #774 Nie widzę ciebie, masz taki sam nick? Kliknij aby rozwinąć... Taki sam ,probowalem wejsc do Ciebie ale nie da rady sprobuj do mnie
Nie widzę ciebie, masz taki sam nick? Kliknij aby rozwinąć... Taki sam ,probowalem wejsc do Ciebie ale nie da rady sprobuj do mnie
52 juan_antonio Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #775 wow, widze ze spolecznosc grajacych w tenichola sie troche powiekszyla, jakby ktos chcial pograc to atakowac pw, albo tutaj : )
wow, widze ze spolecznosc grajacych w tenichola sie troche powiekszyla, jakby ktos chcial pograc to atakowac pw, albo tutaj : )
20 luniu Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #777 Jestem chętny, bo z STE nie mogliśmy zagrać. Kliknij aby rozwinąć... Mogę zagrać.
J 0 joao Użytkownik Wrzesień 21, 2010 #778 Mogę zagrać. Kliknij aby rozwinąć... Chyba teraz nie będę grał, bo prędkość łącza mi strasznie spadła. Edit. Problemy z łączem rozwiązane. Możemy grać tego trzeciego seta.
Mogę zagrać. Kliknij aby rozwinąć... Chyba teraz nie będę grał, bo prędkość łącza mi strasznie spadła. Edit. Problemy z łączem rozwiązane. Możemy grać tego trzeciego seta.