>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Doxxbet 100% do 8000 PLN

ted 12,8K

ted

Forum VIP
100% Bonus od pierwszej wplaty do wysokosci 2 000 EURO (Bonus Powitalny) w Doxxbet

www.doxxbet.com - strona bukmachera

Przedmiotem konkursu jest bonus, który dotyczy wartości pierwszej wpłaty Klienta. Zanim bonus zostanie dopisany do konta Klient musi spełnić odpowiednie warunki. Dopiero później uzyskany bonus nabiera status pieniężny a Klient może poprosić o jego wypłatę.
  • Bonus od pierwszej wpłaty do wysokości 2 000 € dotyczy tylko nowych Klientów (zarejestrowanych od 25.11.2015) z następujących państw: Armenia, Austria, Azerbejdżan, Belgia, Bośnia i Hercegowina, Cypr, Czechy (54000 CZK), Finlandia, Holandia, Chorwacja, Irlandia, Kazachstan, Luksemburg, Niemcy, Polska (8 000 PLN), Serbia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Bułgaria, Estonia, Rosja, Ukraina, Brazylia.
  • Maksymalna wysokość bonusu to 2 000 € , 54 000 CZK i 8 000 PLN.
  • 100% Bonus od pierwsyej wpłaty obowiązuje do 31.12.2016.
  • W celu spełnienia warunków i uzyskania prawa do bonusu należy sumę wpłaty postawić od 10x do 16x w zależności od przynależnej kategorii pierwszej wpłaty, na różnych kuponach z różnymi zdarzeniami i kursem równym lub wyższym niż 2,0. Odpowiednie wartości znajdują się w tabelce.
  • Każdy zakład o wartości wyższej niż wartość wpłaty związanej z wysokością bonusu dodaje do obrotu jedynie wartość tej wpłaty. Przykład: Przy wpłacie równej 300euro, maksymalna wysokośś bonusu równa jest 300 euro, przynależna wysokość wpłaty wynosi 300 euro. Zatem maksymalna stawka, która będzie się liczyć do obrotu to 300 euro, nawet jeżeli stawka na kuponie będzie wyższa (np. 500 euro).
  • Do obrotu wliczane są tylko zamknięte i rozliczone kuponny.
  • Jeżeli dwa lub więcej kuponów będzie zawierać identyczne zakłady dotyczące tego samego zdarzenia lub zakłady będą postawione na różne rezultaty tego samego zdarzenia, to do obrotu nie będzie się liczyć żaden z takich kuponów. Ograniczenie to obowiązuje także przy kuponach kombinowanych (zawierających więcej niż jeden zakład).
  • Aby uzyskać bonus należy spełnić przedstawione warunki i skorzystać z opcji dopisania bonusu do 90 dni od dnia wykonania pierwszej wpłaty. Jeżeli warunki te nie zostaną spełnione w podanym terminie, prawo do bonusu zanika.
  • Aby wziąć udział w konkursie bonusowym i uzyskać bonus powitalny należy pierwszej wpłaty dokonać w terminie do 14 dni od daty rejestracji na naszej stronie internetowej.
  • Bonus znajdziecie na koncie gracza w sekcji &quot;Moje konto -&gt; Manage bonuses -&gt; Bonus Powitalny&quot;,gdze po spełnienu wszystkich warunków system umożliwi samodzielne dopisanie bonusu do konta. W tej sekcji można na bieżąco kontrolować, które warunki zostały już spełnione, a które jeszcze należy sełnić, aby móc poprosić o bonus. DOXXbet zastrzega sobie prawo do wymagania zasłania dokumentu tożsamości w celu weryfikacji przed wypłacenien bonusu.
  • Bonus od pierwszej wpłaty obowiązuje tylko na zakłady sportowe.
  • Bonus od pierwszej wpłaty dostępny jest tylko na jedno konto, jeden adres IP i jedno domostwo. Jeżeli wystąpi podejrzenie o nadużycia przez wielokrotne rejestracje, DOXXbet.com zastrzega sobie prawo do anulowania otrzymanego bonusu, anulowania wygranych za pomocą którego zostały uzyskane, odmowy wypłaty i zamknięcia kont.
  • Zakłady grupowe i kombinowane są wyłączone z warunków na uzyskanie bonusu powitalnego.
  • Bonus od pierwszej wpłaty nie kumuluje się z żadnym innym bonusem.
  • Kupony, które były postawione jako wolny zakład nie wliczają się do obrotu.
  • DOXXbet zastrzega sobie prawo do zmiany lub anulowania promocji oraz do indywidualnej oceny przy przyznawaniu bonusu, jeżeli uzna to za konieczne.
  • Oprócz powyższego regulaminu ta oferta bonusowa podlega generalnym Warunkom Handlowym dostępnym na stronie.
  • Angielska wersja językowa jest oficjalną i obowiązującą wersją regulaminu i warunków Bonusu Powitalnego. Wszystkie inna wersje językowe są uważane jedynie za pomocnicze tłumaczenia obowiązującej wersji regulaminu.
  • W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] .

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
mam nadzieje ze ten bous nie skonczy sie tak jak ostatni podobny bonus w otobet :grin:
W 100% popiera, takie bonusy powinni otworzyć niektórych oczy. Niedługo będzie 100% do 50 tysięcy.
C- do C+ – podmioty tzw. „środka” o niskim, aczkolwiek występującym ryzyku wypłacalności i wiarygodności.
DOXXBET ma ranking C+.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
C+ to wcale nie jest zły ranking, następny krok to już B-, ocenę C+ w rankingu SBR ma chociażby popularny u nas i uważam bardzo dobry bukmacher jakim jest Betsafe.
Do tego tutaj jeśli ktoś dokładnie się wczyta warunki są trudne do spełnienia a sama marża bukmachera (7-8%, podobnie jak w Bet-at-home, który też przecież kusi wysokim bonusem) sprawia że nie jest to podejrzane - taki Otobet ma marżę na poziomie 3-4% i dużo prostsze wymogi.
Jako jednak, że wczoraj właśnie zakończyłem wymagany obrót w DOXXbet (jak widać odebrałem bonus w wysokości 2000PLN http://prnt.sc/dccw4l) mogę bukmachera polecić. Weryfikacja bezproblemowa i do tego szybka, po wykonanym obrocie w zakładce &quot;Manage bonuses&quot; wystarczy kliknąć i bonus błyskawicznie zostaje dopisany do konta, są to pieniądze które bez problemu można wypłacić (wypłata na Skrill zlecona wczoraj wieczorem wykonana dziś rano).
Z rzeczy jednak o których należy pamiętać - tylko dwie wypłaty miesięcznie na Skrill są darmowe, do tego KAŻDY zawierany zakład jest wysyłany do akceptacji, która trwa ok. 30 sekund. Zagrałem tam łącznie 38 kuponów, 11 z nich zostało odrzuconych z powodu zmiany kursu. Często jednak było to po wysokich stawkach.
Podsumowując, uważam że to dobry bukmacher. Kursy co prawda mają delikatnie mówiąc średnie, ale taka widocznie ich polityka, Bet-at-home przecież też działa podobnie a jednak spokojnie funkcjonuje na rynku i ma się dobrze. Sam bonus kusi i zachęca jednak do zagrania w obu firmach.
Z ciekawostek, jak już pisałem w innym temacie jako jedni z nielicznych posiadają program zbierania i wymieniania punktów na nagrody. Co prawda uzbierać na cokolwiek jest ciężko (sam zagrałem tam na kwotę ok. 25k i ledwo zebrałem na piłkę na pamiątkę ???? ) ale fakt faktem taki sklep u nich istnieje.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Tylko, że wypłaty są zawsze na początku realizowane z takich dużych bonusów, a kto wie jak to będzie za 2-6 miesięcy? Bonus rzuca się w oczy, bukmacher mocno średni, może mają problemy finansowe? Jest to chyba największy bonus na rynku.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Są dość długo na rynku, nie było z nimi nigdy problemów , w sumie nie wiem czemu tak mało o tym buku na forum się pisze.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Działają bodajże od 2006 roku na maltańskiej licencji, nie porównujmy ich do Otobeta. Mają słabe kursy i jakoś nie są u nas specjalnie popularni ale to dość dobra firma.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Są dość długo na rynku
Lehman Brother też był dość długo na rynku od 1850 roku ;), a Szwajcaria miała utrzymywać kurs 1,20 względem Euro.
Oczywiście nie mam nic do tej firmy, jednak nie oszukujmy się nie jest dobrze znana, a przynajmniej u nas.
Ranking też nie mają za wysoki.
Wyskoczyli nagle z niesamowicie dużym bonusem, największym jaki jest na rynku.
Ja tylko po prostu ostrzegam, żeby później płaczu nie było ;), niech każdy robi to co chce. Użytkownik OgarnijSię jest dobitnym przykładem, że wypłacił bonus więc to jakiś pozytyw tej promocji.
Osobiście bym nie skorzysta, ale każdy ma swoje zdanie.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Dobrze, że jesteś ostrożny i taki wysoki bonus powoduje zapalenie się lampki, że coś może być nie tak - według mnie to jest dobre podejście, ostatnie wydarzenia choćby z Otobetem reklamowanym mocno na forum dają do myślenia.
Tutaj jednak ten bonus &quot;do 8000PLN&quot; to po prostu wabik, chwyt marketingowy i pewnie Doxxbet i tak na tym zarabia (taka ich polityka, wcześniej chyba oferowali 100% do 1000 czy 2000PLN). Wielu pewnie się skusi a potem przegra więcej niż ewentualnie dostanie, szczególnie nowicjusze mogą się na taki lep złapać, grając normalnie sam pewnie wyszedłbym na minus. To że u nas firma nie jest dobrze znana o niczym nie świadczy, może po prostu nie nastawili się specjalnie na nasz rynek. Do tego wchodząc na SBR nie widać żadnych sygnałów że mają się źle, bez porównania do typowych krzaków jak Otobet.
Masz oczywiście rację, nie ma nic pewnego, wszystko się może zdarzyć. Ważne jednak by właściwie oceniać ryzyko by móc zdecydować czy jesteśmy w stanie sobie na nie pozwolić.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Bonus dobry dla jakiś bardzo nieogarniętych. Przy tak dużym obrocie i wypłacie bonusu po skończeniu tego obrotu, znacznie lepiej grać w różnych bukach po znacznie lepszych kursach i bez tego śmiesznego bonusu wyjdzie więcej. Poza tym, nie musimy robić obrotu z kosmosu, po drugiego nie trzeba się bawić w grę w takim śmiesznym buku a po trzecie to jakiś czas temu byli na skraju bankructwa więc jak ktoś chcę tam wpłacać kasę dla tego bonusu to lepiej się mocno zastanowić nad taką głupotą.
A w ogóle co to za bonus który dostaję się po wykonaniu obrotu? Hahaha, ludzie myślcie bo to nie boli.

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Oddsring ma podobny, ale chyba daleko im do bankructwa.

Niemniej masz racje.
Oddsring to inna bajka tam chociaz kursy sa przyzwoite i powiem ze czasami najlepsze w sieci w pt dostalem typ wisly over 4,5 tylko tam szlo zagrac kurs 8...Itd overki w pilce i BTS zaklady najlepsze w sieci...Wiec co chciec...

S 200

sniffybet

Użytkownik
Panowie, poluzować.
Grałem u nich, żadnych problemów z wypłatą, weryfikacja standardowa (ja wysyłałem dowód osobisty + prawko). Polski support bardzo miły, konkretny, rzeczowy i szybki.
Pieniądze na Skrillu też bardzo szybko się pojawiły.
Od czasu do czasu częstują mnie freebetem w wysokości 20 PLN.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Oddsring ma podobny, ale chyba daleko im do bankructwa.
Niemniej masz racje.
Nie ma co porównywać tego syfu Oddsring w którym kursy są niby ok ale przy obstawianiu nagle spadają a póżniej w ofercie są jakie były, taki wabik. DOXXbet firma OK żadnych problemów.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
W obu wykonałem spory obrót i OddsRing jest klasę wyżej. Nie wiem co Ty tam grałeś że masz takie zdanie, w moim przypadku nawet bety po kilka k były stawiane normalnie po oferowanym wcześniej kursie (spadki się oczywiście zdarzały ale to przypadki rzadkie).
Abstrahując jednak od osobistych doświadczeń, jeśli dla Ciebie każdorazowe wysyłanie do akceptacji czy marża na poziomie 7-8% jest lepsze od oferty OddsRing to chyba nie ma o czym dalej gadać. Doxxbet gdyby nie oferowany bonus byłby (zresztą podobnie jak Bet-at-home) kompletnie niewarty uwagi. Ogólnie są okej ale te ich kursy bida straszna.

A 0

arturrozanski

Użytkownik
Po pierwsze bonus ten jest dostępny już od wielu miesięcy. W mojej ocenie to zabieg czysto promocyjny. Równie dobrze mógłby proponować 100% do 10000euro;). Zaraz po założeniu konta dostaje się taki limit, że praktycznie niemożliwe jest wykonanie wymaganego obrotu. Poza tym nagminna jest procedura wysyłania zakładu do akceptacji (jak już wspomniano powyżej). Ze swojego doświadczenia wiem, że realnie można spróbować z bonusem w wysokości 200euro.
Z Oddsring-iem faktycznie jest problem z obniżaniem kursów podczas próby postawienia zakładu. Jednakże dotyczy to zwykle zakładów, które wyłapują porównywarki surbetowe. Jeśli chce się postawić &quot;normalny&quot; zakład to jeszcze mi się nie zdarzyła zmiana kursu w trakcie przyjmowania. Bonus w przypadku Oddsring jest na poziomie 200euro jednakże w mojej ocenie jest go dużo łatwiej uwolnić (brak ograniczenia czasowego i kursowego) niż w przypadku Doxxbet-u. No i oczywiście kursy w Oddsring są wyraźnie lepsze niż w Doxxbet.

Do góry Bottom