A może Dutchingiem to zagrać...Caen - Nimes
0.5j @ 0-0 [7.50]
0.5j @ 1-1 [5.10]
zakład Ci nie wszedł i edytowałeś na zupełnie inny over?Wieem, grałem na szybko, następnym razem dutchingiem zagram
St Kilda Saints - Carlton Blues @ over 173,5 [1.70]
Stawka: 1j
Fakt jestem żałosny, że poprawiłem swój błąd. Z wygranego zakładu edytowałem na przegrany także nie wiem czy to jest żałosne ????zakład Ci nie wszedł i edytowałeś na zupełnie inny over?
żałosne
owszem jest bo najpierw był over 25,5 jeśli dobrze pamiętam więc to jest śmiech na saliFakt jestem żałosny, że poprawiłem swój błąd. Z wygranego zakładu edytowałem na przegrany także nie wiem czy to jest żałosne ????
Over 25.5 w przeliczeniu na punkty australijskie, a potem podałem over 173.5 na europejskie. Jak chcesz wiedzieć to jest to samo, tylko że w Unibet (europejskie) kurs był niższy i tam też grałem, bo później zauważyłem że podałem przez przypadek nie ten przelicznik i kurs z buka Paf, u którego nie posiadam konta. Po prostu mała pomyłka. Kupon i tak przegrany także jest o co się droczyć? ???? Koniec spamu!owszem jest bo najpierw był over 25,5 jeśli dobrze pamiętam więc to jest śmiech na sali
--------------Caen - Nimes
Kupon 16
0.5j @ 0-0 [7.50]
Kupon 17
0.5j @ 1-1 [5.10]