>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Double progresja - stały zysk co zdarzenie

S 49

slon89

Użytkownik
Edi to kartka to przesada:). Ja wielokrotnie miałem ochote powiedzieć Ci trochę gorzkiej prawdy co myślę o twoich niektórych wpisach, ale widząc jak traktujesz kogoś kto wytknie Ci twoje błędy, wiele razy sobie odpuściłem. Ale jak Ty piszesz o mnie to ja mogę o tobie. Ja pisze szczeże że żaden mój test nie przyniósł zysku takiego jakiego bym sobie życzył lub był na minus, a Ty robiąc testy próbujesz na siłę udowodnić że coś jest super systemem twoja porażka w którejś tam potędze, straciłeś jednostki ale podsumowanie wygląda jakby system był ok. A odpowiedz szczeże czy ostatni twój test &quot;system&quot; był opłacalny? Ja taki mój test jak ten twój tylko w notatniku nazywam nieopłacalnym, wygrałes w trzech liniach po 100j brawo, ale to zasługa dobrych typów których zabrakło Ci w poprzednim teście. Gdyby nie dobre typy to test mógłby zakończyć sie porażka. Twoje przerzucanie wygranej to tak na prawdę gra ako na występujące po sobie zdarzenia. I wiele jeszcze mógłbym pisać ale niemam komputera pisze z telefonu i troche jest to problematyczne.Pisanie o trendach które prezentujesz w temacie dwa łyki, gdy Cie spytałem o staty tego tematu to wyszło że stawiając chybił trafił wynik byłby zbliżony. Więc jaki jest cel Twoich wpisów by grać na np. U/O bo są jakieś trendy, niema czegos takiego w sporcie. Jedno spotkanie niema nic wspólnego z następnym i myślę że ty jako super doświadczony gracz wiesz o tym. Teraz możesz mnie wzywać tak jak masz to w zwyczaju. Tylko proszę nie nazywaj mnie synkiem bo nie jesteś moim ojcem(to też masz w zwyczaju). A nie zapomnij wytknąć mi błędów ortograficznych i stylistycznych bo mam z tym problemy nigdy nie byłem w to dobry ale z matematyki nadrabiam i jak widzę twoje metody to mi sie nieraz nóż otwiera w kieszeni.

Otrzymane punkty reputacji: +4
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Uważaj więc upadek na to co Ci się w tej ( zapewne pustej kieszeni i dlatego ???? ) otwiera bo po upadku będzie po problemie , jaki swoją obecnością z wpisami w tonie znawcy-mentora a pochodzącymi przecież od Ciebie więc jednak żadnego autorytetu czy znawcy bukmacherki tu zamieszczasz...

Raz jeszcze - obecnie w sposób kategoryczny - zwracam Ci uwagę na to , abyś zmienił ton obecny w niektórych Twoich wypowiedziach , bo cytując znane powiedzenie &quot; Uczył Marcin Marcina a sam był głupi jak świnia&quot; a Ty stroisz się w piórka kogoś , kim na 100% dziś nie jesteś i być może nigdy nie będziesz , bo wziąłeś się tu za pouczanie innych - nie mając ku temu absolutnie żadnych podstaw i przesłanek ku temu.

Ponadto zupełnie niepotrzebnie ( w dodatku głupawo ) odpisując mi , więc chyba jednak nie odrobiłeś tej zadanej Ci domowej lekcji , w postaci przemyślenia swojej dotychczasowej postawy.

Zatem przypomnę Ci o co wczoraj apelowałem:

@slon89 &gt;&gt;&gt; mam ściśle personalnie do Ciebie adresowaną taką uwagę i proszę abyś ją sobie głęboko przemyślał:

Pojawiają się tu na FB Twoje coraz częstsze wpisy , w formie komentarzy do wypowiedzi innych użytkowników - ale także ( niestety ) coraz częściej robione są one praktycznie wyłącznie z pozycji kogoś NIBY to w bukmacherce bardziej doświadczonego , mądrzejszego , mającego jakieś w niej sukcesy i osiągnięcia , kogoś kto w życiu tego forum i dla dobra jego użytkowników położył tu znaczący wkład - ale po zapoznaniu się ze zarchiwizowanymi wszystkim wpisami w profilu użytkownika @slon89 , niczego takiego nie odnalazłem co w najmniejszym stopniu upoważniałoby Cię do tego mentorskiego tonu , jaki odbieram z Twoich wpisów.

Nie mam zatem naprawdę zielonego pojęcia , skąd w Tobie to coraz bardziej mnie irytujące Twoje zachowanie , nie mające cienia umocowania czy uzasadnienia ani w Twoim stażu na tym forum , ani merytorycznej zawartości w przeczytanych przeze mnie wszystkich 71 wpisach Twego autorstwa.
Zatem na ten moment przyjmij ode mnie :zoltakartka: i mam nadzieję , że lektura tego mojego wpisu wpłynie na Ciebie motywująco do pracy nad sobą , szczególnie na odcinku zjechania w dół z nadmiernie eksponowanym ego domorosłego mędrca , pokroju tego dzisiejszego wpisu:

&quot;Troche dziwnie wszyscy rozumiecie pojęcie &quot;czarnej serii&quot; jedni myślą że to seria under czy over a inni że np. różnego rodzaju przeplatanki tych wyników&quot; - przynajmniej do czasu , gdy nie zostanie to podparte uprawniającymi to w jakimś stopniu Twoimi osiągnięciami i zasługami na FB i dla FB.

Przed kolejnym swoim odniesieniem się do wypowiedzi innych - miej w pamięci to , co sam o sobie tu w innym wątku napisałeś:

&quot;Wszystkie moje testy skończyły sie minusem lub były nieopłacalne w stosunku do ryzyka i czasu.&quot; bo to najdobitniej określa Twoją dotychczasową pozycję i miejsce w lokalnym szeregu , które jednak bardzo często w myślach opuszczasz , jakby lewitując i spoglądając na społeczność FB z góry i tak też się do niej odnosząc.

Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Bardzo dobry post słonia89. Edi8 jak zwykle - wyzywanie, ubliżanie a nawet... zachęcanie do samobójstwa? standard.:zoltakartka:
@adam_adam &gt;&gt;&gt; jak już skończyłeś to spuść wodę po sobie , gdyż jak zwykle smrodek po sobie pozostawiasz , po kolejnym poście na swoją miarę zamieszczonym , więc nic ciekawego nie zawierającym a ponadto pouczam Cię , że w środowisku blisko związanym z bukmacherką na gruncie której jesteśmy bo na FORUM BUKMACHERSKIM , fuknkcjonuje powiedzenie o kibicu z dala , który niech się nie ....

A Ty jesteś właśnie takim kibicem z dala , nie będącym stroną w tej wymianie poglądów
pomiędzy mną a @slon89 - więc jesteś wolny jak dzika świnia , czyli temu panu już dziękujemy za jego wcinanie się między wódkę a zakąskę - bo w realu za coś takiego , spotkałoby Cię coś przykrego...

A za ten idiotyczny wpis należy Ci się coś ode mnie: ???? ???? ????

P.s: nie sądź przypadkiem że lustro Cię oszukuje , bo to co w nim widzisz jest prawdą: ono pokazuje Ciebie , więc prawdziwego gambetę ????

.

S 49

slon89

Użytkownik
Kim Ty Edi jesteś by zadawać mi lekcje. Dlaczego niby ja nie mam prawa pouczać innych a ty możesz? Myślisz że punkty reputacji coś dla mnie lub innych znaczą to tylko liczba która Cie strasznie cieszy. Skąd ty możesz wiedzieć kim jestem ile mam kasy i co wiem. Powiedz szczeże jakie Ty masz w dziedzinie bukmacherki osiągnięcia. I teraz stara odpowiedź &quot;wpisz edi kontra toto&quot; a kto widział to twoje 100tyś. Wyłapałes błąd ale ta kwota która niby zarobiłeś może być wzięta z sufitu. Jako super znawca nie możesz jechać ciągle na tej wygranej. Udowodni mi i wszystkim, że któryś twój system daje jakąś chodź minimalna przewagę nad bukmacherem. Nie zrobisz tego, bo ja każdy twój system mam sprawdzony. Myślisz że jesteś lepszy? Pytanie w jakiej dziedzinie bo jak widzę progresje stawka=potęga wydaje mi sie że to nie mógł wymyślić człowiek siedzący tyle lat w tym biznesie.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Udowodni mi i wszystkim, że któryś twój system daje jakąś chodź minimalna przewagę nad bukmacherem.
- Ja pi**dole, nie sęk w tym by oszukać bukmachera lecz to by zwiększyć szanse na wygraną
jakimś sposobem/systemem
. Śledze również wątki ediego i czasem jego wątki są dla mnie
totalną abstrakcją, ale to już wina mojego powolnego rozumowania :p. W google szukając
systemów bukmacherskich, co drugi link prowadzi do systemu jego autorstwa, tak więc jak widzisz
facet sie nie opie**ala tylko działa. W żadnym wypadku nie staje w jego obronie tylko poprostu
żal mi cie jak sie kompromitujesz...
@Slon89, a jak tam twój wątek w dziale systemy &quot;210&quot; :] ?
zakończony sukcesem, czy dałes dupie siana :] ?

Otrzymane punkty reputacji: +15
S 49

slon89

Użytkownik
Moje dwie progresje tak jak wszystkie progresje są do d... , powiedz szczeże co z tego że co drugi system w internecie jest Ediego jak żaden nic nie daje i może ty o tym nie wiesz ale wiem że Edi zdaje sobie z tego sprawe że ani jedne system jego autorstwa nie daje przewagi chodź w minimalnym stopniu. Ps.mówisz że nie chodzi o oszukanie bukmachera tylko by mieć nad nim przewagę. To pytanie dla ciebie w którym systemie twojego guru masz ta przewagę. Bo niestety osoba która sie kompromituje w tym wątku(ja) nie znalazła takiego więc czekam.

emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
powiedz szczeże co z tego że co drugi system w internecie jest Ediego jak żaden nic nie daje
- a jakby znalazł sposób na bukmachera, dzięki któremu i ty byś na tym zarabiał, to co byś mu wtedy powiedział.. Dziękuje ? Licze na to i śledze jego wątki bo warto. Nie spamujmy w tym temacie wiecej.

Do góry Bottom