Edi to kartka to przesada. Ja wielokrotnie miałem ochote powiedzieć Ci trochę gorzkiej prawdy co myślę o twoich niektórych wpisach, ale widząc jak traktujesz kogoś kto wytknie Ci twoje błędy, wiele razy sobie odpuściłem. Ale jak Ty piszesz o mnie to ja mogę o tobie. Ja pisze szczeże że żaden mój test nie przyniósł zysku takiego jakiego bym sobie życzył lub był na minus, a Ty robiąc testy próbujesz na siłę udowodnić że coś jest super systemem twoja porażka w którejś tam potędze, straciłeś jednostki ale podsumowanie wygląda jakby system był ok. A odpowiedz szczeże czy ostatni twój test "system" był opłacalny? Ja taki mój test jak ten twój tylko w notatniku nazywam nieopłacalnym, wygrałes w trzech liniach po 100j brawo, ale to zasługa dobrych typów których zabrakło Ci w poprzednim teście. Gdyby nie dobre typy to test mógłby zakończyć sie porażka. Twoje przerzucanie wygranej to tak na prawdę gra ako na występujące po sobie zdarzenia. I wiele jeszcze mógłbym pisać ale niemam komputera pisze z telefonu i troche jest to problematyczne.Pisanie o trendach które prezentujesz w temacie dwa łyki, gdy Cie spytałem o staty tego tematu to wyszło że stawiając chybił trafił wynik byłby zbliżony. Więc jaki jest cel Twoich wpisów by grać na np. U/O bo są jakieś trendy, niema czegos takiego w sporcie. Jedno spotkanie niema nic wspólnego z następnym i myślę że ty jako super doświadczony gracz wiesz o tym. Teraz możesz mnie wzywać tak jak masz to w zwyczaju. Tylko proszę nie nazywaj mnie synkiem bo nie jesteś moim ojcem(to też masz w zwyczaju). A nie zapomnij wytknąć mi błędów ortograficznych i stylistycznych bo mam z tym problemy nigdy nie byłem w to dobry ale z matematyki nadrabiam i jak widzę twoje metody to mi sie nieraz nóż otwiera w kieszeni.