>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Doradźcie mi...

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Mam 140zł na koncie, jaki system byście mi dordzaili aby nim zagrać?

Osobiście jestem najbrdziej skłonny do progresji na remis, ale też chce posłuchać opini innych.

Jak progresja to jaką drużyne polecacie na tą chwile?

Z góry dzięki za pomoc!

mavionis 0

mavionis

Użytkownik
jak mówisz progresja to mów jaka progresja... bo np. ja niedługo zaczynam grać progresją na ako 3 czyli wybieram 2-3 spotkania na kurs około 3 i codziennie po jednym kuponie progresją do wygranej... ale ty podejrzewam że chcesz zagrać progresją na remisy... też dobry wybór... ale drużyny Ci nie podam bo się nie znam ????

S 0

szymon4k

Użytkownik
A ja Ci polcam grać single o kursie ok. 1,7- 2,0 lub większe. Wszystko zależy od szczegółowej analizy spotkania, to jest najważniejsze. Wybierasz jedno spotkanie a więc masz duże prawdopodobieństwo trafienia, w przeciwieństwie do &quot;tasiemców&quot;. Proponuję zacząć grę za stawkę ok. 10 zł, jak masz jakieś twoim zdaniem &quot;pewne&quot; spotkanie możesz postawić więcej. Ważne jest aby grać spotkania po kursie ok. 2,0 aby mieć jakiś zysk, proponuję też handicapy lub połowa/wynik końcowy( są zachęcające kursy). Graj także na zwycięstwa gospodarzy, unikaj grania zwycięstwa gości z handicapem( nawet drużyny dużo mocniejsze od rywali grają zdecydowanie słabiej na wyjeździe niż w domu). To by było na tyle. Popatrz na konkursy na forum gdzie się typuje jedno spotkanie na dzień, można być nawet 1000 zł na plusie w miesiącu przy stawcę 100 zł.
Pozdrawiam

Do góry Bottom