>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Dopóki piłka w grze...

tensai 0

tensai

Użytkownik
Witam! Na forum bywam już od dawna, lecz dopiero teraz zdecydowałem się założyć konto, a to głównie z okazji mojego powrotu do grania! Temat do własnego wglądu, tylko i wyłącznie piłka nożna, najlepsze ligi w Europie!
Bukmacher: Betclic.
Stawki: Na początek nie duże, tym większa &quot;forma&quot; tym stawki będą rosnąć.
Cel: Żaden, ogólnie chce się dobrze przy tym bawić, a i przy okazji trochę zarobić ????
Na początek typ z okazji rozpoczęcia ukochanej Premier League!
#1 (Premier League / 1 kolejka / 16.08)
⚽ Manchester United @ 1,35
⚽ Everton lub remis @ 1,38
AKO: 1,86
ST: 30 zł
EWG: 55,89 zł

Luis van Moyes

tensai 0

tensai

Użytkownik
#2 (Premier League / 1 kolejka / 16.08)
⚽ QPR lub remis @ 1,33
⚽ Arsenal @ 1,25
AKO: 1,66
EWG: 49,80 zł

Manchester United znowu zawiódł.. Ale miałem zamiar zagrać dziś jeszcze jeden kuponik, który jest powyżej. Oby się udało!
Edit: Pech.. Charlie Austin nie trafia karnego w 86. minucie.. Bez komentarza.
Ogólnie 2 kupony bardzo pechowe, byłbym załamany gdyby nie to: (tu będzie screen)
Kupon zagrany za cashback na Betclicu, nie mogę wrzucić zdjęcia z powodu braku 10 postów, gdy tylko je napiszę zdjęcie wrzucę tutaj: Zagrałem za 200 zł remis w meczu WBA - Sunderland (kurs 3,20) i wygrałem 640 zł ????
Dzień jednak wyjątkowo udany!!

tensai 0

tensai

Użytkownik
#3 (Premier League / 1 kolejka / 16.08)
⚽ Arsenal -1 @ 1,80
AKO: 1,80
ST: 50 zł
EWG: 90 zł

Dwie porażki za łączną stratę - 60 zł nie wygląda za dobrze, ale wygranie cashbacka dającego mi zysk 440 zł uratował mój dzień. Dlatego próbuje po raz trzeci za mniejszą stawkę, do trzech razy sztuka!

W temacie strasznie czerwono, gdyby nie kupon za cashback byłbym załamany, ale mimo to jestem mocno na plusie. Pozostałe 3 kupony.. no cóż, Austin nie strzelił karnego w samej końcówce, a w meczu Arsenalu mogło być 3-1 gdyby nie sędzia, który zapomniał podyktować karnego.. Nie poddajemy się, gramy dalej!

tensai 0

tensai

Użytkownik
#4 (Premier League / 1 kolejka / 17.08)
⚽ Liverpool i over 2.5 bramki @ 1,92
AKO: 1,92
EWG: 57,60 zł✅

Mam nadzieję, że typy za mniejszą stawkę w końcu zaczną &quot;wchodzić&quot; bo gdyby nie cashback, to ta kolejka byłaby dla mnie katastrofalna. Dziś wydaję mi się, że niespodzianki nie będzie, ale mimo wszystko typ ryzykowny. Liverpool to jednak bardzo &quot;wesoła&quot; drużyna, w tamtym sezonie wygrywali masę spotkań tracąc zawsze jakieś gole. Zastanawiałem się nad -1, BTS&#39;em, samym overem, ale ostatecznie poszukałem wyższego kursu, oby tym razem było zielono!

tensai 0

tensai

Użytkownik
⚽ Newcastle poniżej 1,5 bramki @ 1,30
⚽ Lechia Gdańsk lub remis @ 1,45
AKO: 1,89
EWG: 56,70 zł

Ostatni kupon weekendu, Come on!

edit; Newcastle wpada gładko, a Lechia? Niewykorzystane sytuacje się mszczą.. Tyle 100% sytuacji zmarnowanych przez jedną z ekip to nigdy nie widziałem.

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Barcelona - Leon over 2.5 bramki @ 1,25
⚽ Chelsea @ 1,35
AKO: 1,69
ST: 100 zł
EWG: 169 zł✅

Niech się dzieje wola nieba!

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Stjarnan - Inter (-1) @ 1,58
AKO: 1,58
EWG: 158 zł✅

Szczerze mówiąc boje się tego typu. Nigdy nie lubiłem włoskich drużyn, a Inter kojarzy mi się z drużyną wiecznie remisującą. Wolałbym zagrać jakiś over kornerów, ale niestety ubogi Betclic nie ma oferty na rożne. Wkrótce trzeba będzie przerzucić się na innego bukmachera, bo w typie na rożne widzę 90% pewność.

Studenci ze Stjarnan już chyba osiągnęli życiowy sukces, oni po prostu dostali awans za darmo, taki Lech potrafił bombardować ich bramkę przez oba spotkania, także myślę, że Inter zrobi to samo, a na pewno bardziej skutecznie. Oczywiście jest ryzyko, że Włosi postawią na rezerwowych, bo przecież nawet wynik 1-0 dla nich będzie korzystny, ale myślę, że nawet młodziki z Mediolanu powinni sobie zorganizować trening w Islandii.

Come on!

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Stjarnan - Inter over 9 rożnych @ 1,50
AKO: 1,50
EWG: 150 zł⛔

Szybka wpłata pieniędzy na Bet365 i lecimy z takim oto kuponem.

#yolo

Myślę, że pewniak. Inter jakim by składem nie zagrał i tak będzie cisnął Islandczyków. Nawet jeśli ryzykowny typ na -1 nie wejdzie, to myślę, że nie dlatego, że Stjarnan okazało się lepsze i wygrało, ale dlatego, że Islandczycy uniemożliwili gre Włochom, np. poprzez wybijanie na auty, rogi.. Gdzie popadnie. Z Lechem rożnych była masa, tu musi być podobnie. Over 10 rożnych (1,83) ale już nie będę ryzykował, wole mieć pewność.

EDIT: Niestety dziś na minusie, ale typy myślę, że były okej. Handi na Inter wpadł dość gładko. Rożne wydawały się pewniakiem, tymczasem zawiodły. Było ich 8, czyli brakło dwóch ???? . Bardzo szkoda mi tego typu ponieważ śledziłem ten mecz dość uważnie i było kilka sytuacji kiedy piłka leciała na rzut rożny, piłkarz Włochów blokował rywala by tylko piłka spokojnie wyturlała się za linię końcową, a gospodarze jakimś wślizgiem rozpaczy wybijali w ostatniej chwili na auty. No nic, nie udało się i dziś na minusie.

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Atletico - Real over 10 rożnych @ 1,53
AKO: 1,53
EWG: 153,33 zł✅
Buk: Bet365

W meczach Atletico z Realem rzuty rożne wpadają bardzo często.. Gospodarze dzisiejszego meczu są znani ze swoich kapitalnych stałych fragmentów gry, Real również często wykonuje sporo kornerów. W pierwszym meczu Superpucharu tych rożnych było aż 17, w finale Ligi Mistrzów było ich 18.

W ostatnich 10 meczach sezonu Atletico 5 razy pokrywało over 10 rożnych, czyli tylko 50% skuteczności tego typu, aczkolwiek aż 3 w meczach spośród tych pięciu, które &quot;nie pokryły&quot; było równo 10 rożnych, czyli brakowało jednego.

W ostatnich 10 meczach sezonu Real pokrywał over 10 rożnych aż 9 razy! 8 razy bardzo solidnie, raz było 11, a jedyny mecz w którym nie dali rady to starcie z Borussią (6 kornerów).

Wiadomo, że to tamten sezon, a teraz mamy nowe rozgrywki, aczkolwiek myślę, że w tak &quot;gorącym&quot; meczu na Vicente Calderon over wpadnie jak w masło!

Edyta: Easy +, aż szkoda, że nie dałem over 11 po kursie 1,83.. ???? )

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Chelsea @ 1,20
⚽ Swansea DNB @ 1,25
AKO: 1,50
EWG: 150 zł✅

Chelsea na lajcie, wynik mógłby być znacznie wyższy, co do Swansea to szkoda, że nie pograłem na czysto jak w drugim kuponie, byłby zajebisty zysk.

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Southampton DNB @ 1,25
⚽ Swansea @ 1,70
AKO: 2,13
EWG: 106,25 zł (po zwrocie 85,00 zł)✅

Swansea ładnie wpadło, a Southampton mecz typowy remis, 8-8 w strzałach, posiadanie piłki podobne, dobrze, że się podparłem.

Jak na razie dzień fantastyczny!

tensai 0

tensai

Użytkownik
Wbiłem 10 postów więc wrzucam obiecany ss, niestety nie mogę go wrzucić w tamtym poście, więc daję go tutaj:

Kupon zagrany za cashback w Betclicu ????

tensai 0

tensai

Użytkownik
⚽ Everton DNB @ 1,83
AKO: 1,83
EWG: 183,33 zł (Zwrot)
Ten typ widziałem od rana, przestraszył mnie trochę skład Arsenalu, ale wciąż wierze w typ, trzymać passę! Come on!

kur*a kur*a kur*a......
brak mi słów na ten klub.. ;______________; pech wszechczasów ????

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Real Sociedad lub remis @ 1,36
⚽ Barcelona (-1) @ 1,28
AKO: 1,75
EWG: 175,32 zł⛔

Barcelona to Barcelona, powinna wygrać ze 3-0, albo i wyżej, a Sociedad gra na inaugurację z kopciuszkiem Ligi także myślę, że wygra, a na pewno nie przegra.

Czysty win na Sociedad to aż 2,20. Ale nie zamierzam ryzykować, bo to różnie bywa z beniaminkami na początek sezonu.

Edyta: No właśnie.. Różnie to bywa, ale nie spodziewałbym się wygranej Eibar.. Sociedad masa setek, Agirretxe, Vela, Inigo Martinez... Ogromny pech.

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Manchester City @ 1,85
AKO: 1,85
ST: 40 zł
EWG: 74 zł✅

Wybaczcie, że po fakcie wiem, że to nie zgodne z regulaminem, ale miałem problemy z internetem i nie zdążyłem wrzucić na forum.

Oczywiście SS na potwierdzenie ????

Miałem grać za 100, pograłem za stawkę jaką uznawałem na początku tematu, nie ma co się denerwować, zysk to zysk.

tensai 0

tensai

Użytkownik

⚽ Aston Villa @ 1,66
???? Dudi Sela @ 1,36
AKO: 2,25
EWG: 113,63 zł⛔

Miała być sama piłka nożna, ale w tym jednym typie naginam troszkę założenie, zobaczymy jak to wyjdzie.

tensai 0

tensai

Użytkownik
⚽ Newcastle @ 1,70
⚽ Atletico @ 1,25
AKO: 2,12
EWG: 106,25 zł⛔⛔

Bez komentarza.. Pech nigdy mnie chyba nie opuści.. I mamy problem bo dziś zaryzykowałem nie zważając na stan konta, a teraz jestem w kropce.

Do góry Bottom