>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

donosy na STS w sprawie nielegalnej reklamy

K 84

koszmar

Użytkownik
Zamiast się z Tobą spinać, zadam pytanie klucz:
Co proponujesz uczynić, by życie graczy bukmacherskich w Polsce stało się lepsze? ????

C 58

czymoch106

Użytkownik
Co proponujesz uczynić, by życie graczy bukmacherskich w Polsce stało się lepsze? ????
jak to co?
przeciez kazdy rejestrowany troll przyslany tutaj przez cwel.i z stsu powtarza to samo
&quot;panowie nie warto nic robic,i tak nic nie zrobimy,trzeba czekac&quot;
a niech tylko jakies dzialania sie pojawia to dopiero jest wysyp tego gowna ????

jak widac musza sie ciule bac ze jak za duzy smrod sie zrobi to ich sponsorowana ustawa nie przejdzie,w innym wypadku by nie przysylali tutaj swoich pacholkow
a ku rozpaczy nasze dzialania przynosza w jakims stopniu efekt (teksty na wykopie,tekst stanowskiego itp)

jak niedlugo obecna taktyka nie przyniesie skutow to pewnie przyjdzie zdzisiek kostrubala z stsa i w swoim stylu napisze nam tutaj ze pozabiera nam wszystkim komputery ????
https://twitter.com/ZKostrubala/status/705047071498375168

Otrzymane punkty reputacji: +3
yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
[...] Yar000, [...] - wysłaliście? Z niecirpliwością czekam na news &quot;Urząd Celny w asyście poprawnych obywateli Yar000[...]
Nie. Nie wysłałem. Nie dlatego, że się obawiam:
w każdej bowiem chwili, jeśli ktokolwiek chciałby wysłać zawiadomienie anonimowe (można znaleźć w Sieci info o tym, że celnicy nawet: &quot;sprawdzają każde zgłoszenie&quot;) a obawia się podać swój email, to proponuję nomen omen anonimowe, krótkotrwałe skrzynki emailowe.
Np. takie:
http://www.20minutemail.com/
Nie otrzymacie co prawda odpowiedzi, ale &quot;obywatelski obowiązek&quot; zostanie spełniony a celnicy nie pozostaną bez zajęcia. To na pewno zrobię.

Opowiedziałem się już nieraz, za konkretną formą działania. Oficjalną. Niestety bukowina, nie jestem poprawnym obywatelem w rozumieniu przedstawicieli &quot;państwa&quot;. Niemniej uważam, że należy wspierać każdą pożyteczną inicjatywę w wiadomej sprawie.

B 50

bukowina

Użytkownik
A nic. Nie zamierzam być kolejnym Don Kichotem, jak nazwał Was buks65. Wystarczająco dużo już tej donkiszoterii* jest tutaj na forum.
* Donkiszoteria – postawa życiowa charakteryzująca się marzycielstwem, brakiem rozsądku w ocenianiu ludzi i sytuacji, pragnieniem walki o nierealne cele, nierozsądnym entuzjazmem w podejmowaniu nieosiągalnych zadań oraz walce z urojonymi przeciwnikami (walka z wiatrakami). Osoba postępująca zgodnie z zasadami tejże postawy nazywana jest donkiszotem. Działania takiej osoby są z góry skazane na porażkę, wzbudzając jednocześnie uśmiech i politowanie.

K 84

koszmar

Użytkownik
Nie wstydź się nazywać rzeczy po imieniu - donos. Zawiadomić to możesz rodzinę o śmierci lub weselu np.
Martwisz mnie kolego. Nie dziwię się, że od samego początku większość użytkowników uważała Cię za STS&#39;ową wtyczkę. Śmiem przypuszczać, że Ty, metallica i buks65 to ta sama postać ;)
W sumie STS byłby głupi gdyby nikogo tu nie miał. A posiadanie wtyczki w postaci kilku użytkowników forum, to wręcz klasyczna zagrywka. Tak - skądś wiem o czym mówię ;)

Co gorsza zanim wyjechałeś na mnie i na Yar000, napisałem pewnego posta, którego druga część miała sporo sensu, a Ty pozostawiłeś ją bez komentarza i wznowiłeś swoje nic niewnoszące wypowiedzi. To mnie nawet bardzo zaskoczyło i uświadomiło mi, ze tak - Ty naprawdę jesteś STS&#39;owy. A to oznacza, że jednak mamy rację - STS dużo straci na naszym ataku.

yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
=bukowina;6029948]Zawiodłeś mnie.
Przepychanka słowna nie ma żadnego znaczenia. W wolnej chwili gdy tylko przestanę odpowiadać na nic nie wnoszące komentarze, oczywiście zrobię to.
[...] Nie wstydź się nazywać rzeczy po imieniu - donos. [...]
Nie wstydzę się, bo i nie ma czego. To jest anonimowe zawiadomienia o podejrzeniu popełnienia. Walka ze złem, nie jest złem.
Widzę też, że wkomponowałeś się bukowina nie wiem czy świadomie czy nieświadomie w taką formułę krytyki przedstawianych tu pomysłów, która ma na celu zohydzenie grających, samych siebie w swoich własnych oczach. I jak tu popatrzyć w lustro po takim &quot;donosie&quot;? O to chodzi?

I jeszcze raz, bo widzę, że nie dotarło. Opowiadam się przede wszystkim, za działaniem z otwartą przyłbicą. Ile razy mam to powtórzyć? Do tego są niezbędne osoby faktycznie &quot;przeźroczyste&quot;.

K 84

koszmar

Użytkownik
A co do &quot;donkiszotów&quot; - dzięki takim &quot;donkiszotom&quot; mówisz po polsku i mieszkasz w kraju zwanym Polską. Więc dla mnie jednak dewiantem jest człowiek, który wiedząc ile uczynili ci właśnie mali ludzie, tłumi inicjatywy oddolne, nie wiedząc przy tym czy cokolwiek mogą one zdziałać. Albo w Twoim przypadku wiedząc, no bo w końcu STS, to Twój drugi dom... ????
Poza tym donkiszoteria, to jedynie wizja świata w oczach pesymistycznego twórcy. Najwidoczniej zbyt bardzo zaufałeś książkom z dzieciństwa, i nadal żyjesz światem, który już dawno upadł.

yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
[...] Jak widać koszmar to też Ty. Gubisz się już w tych swoich wcieleniach. Tyle masz kont [...]
bukowina,
z całym szacunkiem do interlokutora ale muszę napisać, że chyba oszalałeś :grin:
albo Cię źle zrozumiałem. Jestem koszmarem? :cool:

K 84

koszmar

Użytkownik
A ilu z Was już wysłało donos? Tak bez ściemy? Śmieszni jesteście z tą walką, jak napisał buks65 - Don Kichoci. Same napinki tylko tutaj widać i jeden przez drugiego, wysyłamy, walczmy czyt. wysyłajcie, walczcie. Yar000, koszmar - wysłaliście? Z niecirpliwością czekam na news &quot;Urząd Celny w asyście poprawnych obywateli Yar000 i koszmar wkroczył do głównej siedziby STS&quot; :) :) :)
A to niby co? ;)
Widzę, że trafiłem z Twoim STS&#39;owaniem, bo odbijasz piłeczkę w ten sam sposób. Po pierwsze - muszę Cię zmartwić - jestem sam. Po drugie - ogniem ognia nie zwalczysz ;)

B 50

bukowina

Użytkownik
A co do &quot;donkiszotów&quot; - dzięki takim &quot;donkiszotom&quot; mówisz po polsku i mieszkasz w kraju zwanym Polską. Więc dla mnie jednak dewiantem jest człowiek, który wiedząc ile uczynili ci właśnie mali ludzie, tłumi inicjatywy oddolne, nie wiedząc przy tym czy cokolwiek mogą one zdziałać. Albo w Twoim przypadku wiedząc, no bo w końcu STS, to Twój drugi dom... ????
Poza tym donkiszoteria, to jedynie wizja świata w oczach pesymistycznego twórcy. Najwidoczniej zbyt bardzo zaufałeś książkom z dzieciństwa, i nadal żyjesz światem, który już dawno upadł.
Ale bzdury wypisujesz. Ktoś, chyba metalica, jeżeli się nie mylę pisał Ci kiedyś, że uważa Cię za jednego z nielicznych rozsądnych głosów. Prawdę mówiąc, też tak wcześniej uważałem. Ale nie masz pojęcia jak się myliłem. &quot;dzięki takim &quot;donkiszotom&quot; mówisz po polsku i mieszkasz w kraju zwanym Polską.&quot; Mam tylko taką płonną nadzieję, że wymyśliłeś to będąc na haju, w przeciwnym wypadku nic nie usprawiedliwia Twojej głupoty.

K 84

koszmar

Użytkownik
Myślę, że koledze bukowinie o to chodziło:
A posiadanie wtyczki w postaci kilku użytkowników forum, to wręcz klasyczna zagrywka. Tak - skądś wiem o czym mówię ;)
Tak, tak napisałem i nie, nie wysypałem się, tylko podkreśliłem, że wiem o czym mówisz. Nie zapytałeś skąd wiem, a szkoda, bo może bym Ci odpowiedział ???? Wtedy przestałbyś wrzucać swoje bezpodstawne oskarżenia ????
Ale czyhasz na okazję, czyhasz, by na skłócić - niestety nie uda Ci się ????

K 84

koszmar

Użytkownik
Ale bzdury wypisujesz. Ktoś, chyba metalica, jeżeli się nie mylę pisał Ci kiedyś, że uważa Cię za jednego z nielicznych rozsądnych głosów. Prawdę mówiąc, też tak wcześniej uważałem. Ale nie masz pojęcia jak się myliłem. &quot;dzięki takim &quot;donkiszotom&quot; mówisz po polsku i mieszkasz w kraju zwanym Polską.&quot; Mam tylko taką płonną nadzieję, że wymyśliłeś to będąc na haju, w przeciwnym wypadku nic nie usprawiedliwia Twojej głupoty.
To była przenośnia baranie, porównanie do czegoś wielkiego - zasadniczo największego w naszych dziejach. Zrobione po to, by coś Ci uświadomić i pokazać jak bardzo się mylisz.

To, że nie ogarnąłeś to nie moja wina ;)

B 50

bukowina

Użytkownik
To była przenośnia baranie, porównanie do czegoś wielkiego - zasadniczo największego w naszych dziejach. Zrobione po to, by coś Ci uświadomić i pokazać jak bardzo się mylisz.
To, że nie ogarnąłeś to nie moja wina ;)

TO JEST OBŁĘD.
Porównywanie Don Kichota do ludzi, którzy oddali życie za OJCZYZNĘ. Z Tobą jest gorzej niż myślałem.
Bez odbioru.

K 84

koszmar

Użytkownik
Tak jak myślałem - zamiast sensownych argumentów, lub pytań (a nawet takie Ci sugerowałem), masa bezsensownych odniesień i odbijanie piłeczki tam gdzie nie ma to najmniejszego sensu. To nie jest konstruktywne. A jeżeli nie chcesz NAM pomagać, to przynajmniej nie przeszkadzaj.
Dlatego mam nadzieję, że te &quot;bez odbioru&quot;, jest na czas nieokreślony ;)

yar000 9,7K

yar000

Użytkownik
To ja jeszcze dodam, żeby było jasne dla wszystkich (ale niekoniecznie zbyt prosto),
jeślibyście chcieli sobie jakoś usystematyzować czy uporządkować ogląd na tematy dotyczące ustawy hazardowej,
że solidaryzuję się całkowicie z edi8, który w innym zamkniętym już forumowym temacie, prowadził polemikę z autorem wątku niniejszego. Oddzielam po prostu stosunek do danej osoby a sprawę nadrzędną.
Cenię też sobie kulturę wypowiedzi metallica, oskarżanego w tamtymże zamkniętym już temacie o sprzyjanie (?) bukom &quot;naziemnym&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +31
K 84

koszmar

Użytkownik
To ja jeszcze dodam, żeby było jasne dla wszystkich (ale niekoniecznie zbyt prosto),

jeślibyście chcieli sobie jakoś usystematyzować czy uporządkować ogląd na tematy dotyczące ustawy hazardowej,

że solidaryzuję się całkowicie z edi8, który w innym zamkniętym już forumowym temacie, prowadził polemikę z autorem wątku niniejszego. Oddzielam po prostu stosunek do danej osoby a sprawę nadrzędną.
Cenię też sobie kulturę wypowiedzi metallica, oskarżanego w tamtymże zamkniętym już temacie o sprzyjanie (?) bukom &quot;naziemnym&quot;.
Za pozwoleniem, jeśli można, pragnę się również pod tym podpisać. Tym bardziej, że jak już wspomniałem - nie dziwię się lobbowaniu, lub sprzyjaniu bukom naziemnym. Ale to temat, który wymagałby rozwinięcia, a nie chcę tego tutaj robić.

Do góry Bottom