Październik:+ 33,9j
:jupi:
Kurs 17 trafiony, elegancko. Mogłem grubiej przyłożyć. Bardzo dobry dzień, oby więcej takich.
Sory za zamieszanie z drugim kuponem, ale dopiero teraz zauważylem ze zle rozliczylem.
Dla potwierdzenia screen:
Październik: 52,95j
:jupi:
Kolejny dobry dzień, jak na razie passa 8 trafnych typów po średnim kursie 3,78 nie przerwana. Jutro chyba odpuszczam bo nie ma nic konkretnego oprócz Ligi Mistrzów, której staram sie nie typowac.
Tak sobie wstawie screen:
Usunieto mi jednego posta, nie wiem czemu. Pora na Lige Mistrzow.
v
Generali Haching - Cuneo
Dysycyplina:Siatkówka, Liga Mistrzów - Mężczyźni Typ:Powyżej 180,5 Kurs:1,85 Bukmacher:bet365 Stawka:8/108j 3 punkty
Można spróbować jeszcze Generali Haching +1,5, ale myśle ze suma punktow ostrożniejsza.
Październik: 52,75j
Dzisiaj w temacie lekki minus, ale na koncie mlay plus, dzieki live.
Passa przerwana, ale każda passa sie kończy zwłaszcza z takimi kursami.
Wisła Kraków - Fulham Dyscyplina:Piłka nożna, Liga Europy Typ: Fulham 0 AH Kurs: 1,425
Bukmacher:bet365 AKO:1,99 Stawka:10/1010j
Fulham oszczedza sie przed liga, ale mysle ze na taka Wisłe bez kilku waznych zawodnikow powinno nie miec problemow, a Macerata to pewniaczek.
Październik: 36,75j
????
I właśnie tym sposobem wyleczyłem sie na długi czas od piłki nożnej. Jedna bezsensowna decyzja sędziego potrafi zmienic caly mecz.
Dinamo Moskwa - Belogorie Metalloinvest Dyscyplina: Siatkówka, Rosja - Superliga Typ: Dinamo Moskwa Kurs: 1,60
Bukmacher: bet365
Stawka:8/10
Moim zdaniem Dinamo w tym sezonie spisuje sie lepiej od Lokomotivu. Mysle ze bedzie powtorka boju o pierwsze miejsce w Rosji z tamtego sezonu.