R
0
A cóż to za sposób????[/quote]ogólnie :spokodfhgfh::spokodfhgfh::spokodfhgfh: ???? Gdybym nie miał już sposobu na grę to na pewno bym tym systemem grał. Moim sposobem kokosów się nie zarobi ale na pewno szanse na zostanięcie bankrutem też są małe przy jakiejś tam skuteczności.
Pozdrawiam:-D
jasne że mogę. ????Czesto ci wchodzi taki kupon ? ( :O ) Mogłbys podac jakis, moze ss ?
Przy takim ako to możesz gra płaską stawką - będzie bezpieczniej niż progresjajasne że mogę. ????
jak na razie nie grałem nic po zakończeniu największych lig ponieważ nie mam w bazie danych lig aktualnie grających, ale to kwestia niedługiego czasu.
Stworze nowy temat i mogę wam przedstawiać mój sposób gry ????
jeżeli chodzi o częstość wchodzenia to mniej więcej co 5 lub co 6 kupon.
Niestety dużą wadą tego systemu jest ryzyko i możliwość dojścia do dużych stawek. Dlatego zawsze po wygranej zaczynam od nowa. Przy takim ako można sobie na to pozwolić. ????
pozdrawiam
wiem o tym ????Przy takim ako to możesz gra płaską stawką - będzie bezpieczniej niż progresja
:zoltakartka:etap 6, kolejka 1 stawka 2zł
14:00 Norweska 2. Division 2 Hødd - Steinkjer 1 1,25
15:00 Puchar Konfederacj Hiszpania - RPA 1 1,55
kurs: 1,94 zw:3,88zł podsumowanie:2zł kapitał:114,90zł
Będę śledził Twój wątek.Więc jak pokazuje jak można dobrze się bawić zakładami a przy tam zarobić parę groszy tak naprawdę nie robiąc nic.