>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dobre warunki do wielogodzinnej pracy przy typowaniu meczy.

nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Jak zapewne wielu z was, bardzo dużo czasu spędzam przy typowaniu zakładów bukmacherskich, począwszy od analizy wydarzeń na cały nadchodzący tydzień, złożeniu kilku kuponów terminowych, przez obszerne przeanalizowanie wydarzeń danego dnia, wydarzenie po wydarzeniu, pozycji w tabeli, historia ostatnich meczy, przegląd składów, kontuzji, ustaleniu taktyki typowania, stawkowania, dobierania AKO, do tego typowanie wydarzeń live&#39;, podbijanie stawki, kontrowanie, bardzo dużo manewrów. To wszystko składa się na to że po całym weekendzie gry zaczynam nowy tydzień jak po dwóch dniach ciężkiej pracy, niekiedy wypełnionej dużym stresem związanym z zainwestowaniem dużych pieniędzy.
Moje pytanie, Jakie macie sposoby na organizacje swojego stanowiska (swojego biura typera) jakie macie sposoby na organizacje takiego weekendu &quot;pracy&quot;, jakie macie sposoby na koncentracje i na wszelkie czynniki zewnętrzne które próbują ją zakłócić, (telefony, relacje z domownikami, obowiązki). Jaką muzykę preferujecie w tle, jakie przerwy stosujecie itd itp.
Proszę o poważne potraktowanie tematu, może tym wątkiem nakłonię kogoś do przemyślenia i poprawy swoich warunków gry, może ktoś da jakieś cenne uwagi dzięki którym w nowym sezonie będę jeszcze skuteczniej wykorzystywał potencjał typera.
Zapraszam do dyskusji. ;)

nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze oprocz dobrze przygotowanego stanowiska najwazniejsza sprawa jest dobrze przygotowana chlodna glowa ale o tym jest juz inny dobry temat zalozony, zatem problemy finansowe, goniace terminy, czy tez inne sprawy wywolujace stres I negatywne emocje nalezy zniwelowac do minimum, no ale wrocmy do przygotowania naszego biura.

M 15

midro

Użytkownik
Przede wszystkim polecam Ci pilnowanie czasu pracy. Idąc tym tropem zorganizuj sobie urlop, któremu sprzyja sezon wakacyjny. To są podstawy. Jeśli chodzi o miejsce pracy to zakładam że pracujesz przy kompie. Minimum 500lux w oświetleniu. Udowodniono że złe oświetlenie ma ogromny wplyw na skupienie i efektywność pracy. Na każdą godzinę przy kompie daj sobie 5minut na odpoczynek. Ale najważniejsze to zostawiać pracę w pracy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Z tym urlopem racja, latem 2014 podczas 7 dniowego urlopu zrobiłem 10 tys zł ze stawki początkowej 1 tys zł, po czym chodziły mi po głowie myśli by zostawić pracę i zająć się bukmacherką permanentnie na pełen etat, tyle że między pracą a bukmacherką jest jedna róznica - w pracy nie stracę, zatem szybko zrezygnowałem z tego szalonego pomysłu i szybko wróciłem na ziemię.
Jeśli chodzi o oświetlenie to np nocą jako oswietlenie służy mi jedynie monitor komputera, więc raczej mało zdrowe, przy tym gdy zaczyna się weekend to komputer niemalże nie odpoczywa ale procesor mam chłodzony cieczą więc o sprzęt się nie martwię, no ale fakt faktem że ślęczę w weekendy przy typerce&#39; bardzo dużo, sprzęt chodzi non stop a ja dosypiam między wydarzeniami, wiem że to mocno przesadzone, no ale gdy wychodzę po weekendzie z pulą 3000zł na plus to uważam że jest to warte poświęcenia sił i trochę zdrowia, jednakże z myślą o nowym sezonie chcę poprawić wiele aspektów.

Dzieki Edi za poprawki. Tyram tak ze ledwie zyje po pracy przy tym popelniam bardzo duzo bledow, ze zmeczenia, na weekend trzeba wypoczac I oszczedzic nerwy I madrze trafnie typowac

nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Myślę o podłączeniu komputera do tv i o zakupie bezprzewodowej myszy i klawiatury, mogę wtedy opracowywać wszystko z bezpiecznej odległosci w wygodnym położeniu.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Z tym urlopem racja, latem 2015 podczas 7 dniowego urlopu zrobiłem 10 tyś zł ze stawki początkowej 1 tyś
W roku 2015 lata jeszcze nie było, więc proszę mi nie antycypować! ????
https://www.youtube.com/watch?v=rgOYr5husz0

.................
Skrót od &quot;tysiące,tysięcy&quot; to tys. a nie &quot;tyś&quot;.
http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/skroty;4026.html
Ponadto skoro coś sobie przypomniałeś i chcesz to dopisać, to istnieje przecież możliwość edytowania swojego postu - a nie spamowania kolejnym wpisem o godzinie 7:55, gdy poprzedni wpis został zamieszczony o 7:52
Miej to w pamięci...
Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +1
X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tak w związku z bezprzewodową myszką i klawiaturą to &quot;pierdoła&quot; ale może narobić wielkich strat pamiętaj aby pod ręką mieć zapasowe baterie. Ja gram głownie &quot;progresją Hanka&quot; wiąże się to ze stawianiem kolejnego progu co 10 minut i przy otwartych 5 takich progresjach padła mi bateria w myszce, a w domu brak jakiejś na zmianę w ruch poszły wszystkie elektroniczne urządzenia w, które mają dostęp do internetu telefony, ipad i tablet (nie mam mam drugiego komputera) i jakimś cudem udało mi się uniknąć przegranej, ale od tego czasu co 2-3 dni wyjmuje baterie z myszki i klawiatury i ładuje, a dodatkowo w szufladzie mam zestaw awaryjny.

nosnasystem 12

nosnasystem

Użytkownik
Od Marca na nowo będę organizował swój office w innym miejscu, innym kraju, zbuduje scisle stanowisko pod bukmacherke, wygodne i mega zorganizowane do wielogodzinnej pracy nad analizami.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Przede wszystkim nie typować będąc głodnym, zmęczonym albo po alko. Ja typuję przeważnie rano około godz 10 , zajmuje mi to około 2h dziennie. Po kilku dniach, robię sobie dzień czy dwa przerwy. Na biurku woda, długopis, zeszyt, relaksacyjna muzyka oraz optymistyczne nastawienie. Poświęcam ten czas na typowanie i skupiam się tylko na tym, a wszystko co mnie rozprasza automatycznie niweluję. Taki rytuał stosuję od kilku lat i przynosi to dla mnie świetne efekty. Trzeba traktować to poważnie jeśli myśli się o poważnych pieniądzach. Na live gram sporadycznie, bo to gónwo, nie bez przyczyny buki zdecydowanie więcej kasy trzepią na live ;) Fakt na tym można czasem dużo zarobić, ale mi zależy głównie na regularności a live mi tego nie daje. Ciekawy temat, pozdrawiam ????

Z 1,3M
Przede wszystkim liczy się wyczucie i szczęscie.Większośc meczy to loteria i prawie zwasze wynik może być inny niż padł jakby drużyna wykorzystala swoje szanse.Siedzenie nad analzą meczu kilka minut to stracony czas

zksstal 5,8K

zksstal

Użytkownik
Czyli mówisz, że lepsze czerwone/czarne w ruletce?
Kurde, chyba rzeczywiście gdzieś popełniłem błąd. :grin:

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Przede wszystkim liczy się wyczucie i szczęscie.Większośc meczy to loteria i prawie zwasze wynik może być inny niż padł jakby drużyna wykorzystala swoje szanse.Siedzenie nad analzą meczu kilka minut to stracony czas
Szczęście? Chyba nie ma czegoś takiego. Nawet jak ktoś trafi 6 w lotka to kto wspomni o bezsennych nocach, o tym, że ludziom odbija szajba, że się boją, że po paru latach większość z nich jeszcze bardziej zadłużona? Bywało nawet tak, że ktoś popełniał samobójstwo z wrażenia. To chyba nie jest szczęście.
Ja zauważyłem, że w bukmacherce tak zwany ten limit szczęścia/pecha czyli przykładowo Twój zawodnik przegrywa 7:5 4:0 i wygrywa mecz, albo raz broni 5 meczowych piłek i wygrywa, a później inny ma 3 meczowe i przegrywa to w dłuższym okresie gry wychodzi mniej więcej na zero.
Czy przypatrzyłeś się jak grają najlepsi? Co grają? Jak stawkują? Czy nadal po 5 latach gry walisz na pałę mecze na &quot;wyczucie&quot; jak to sam napisałeś. Czy zrobiłeś jakikolwiek postęp w swojej grze? Zmieniłeś taktykę? System? Zarządzasz odpowiednio kapitałem? Wyciągnąłeś wnioski ze swoich wcześniejszych błędów?
Czy to jest tak, że np. Tottenham dziś wygra bo &quot;czuje to&quot;?
To samo można powiedzieć o pokerzystach, że Ci co notorycznie są w czołówce prestiżowych turniejów to zwykli szczęściarze... Czy słyszałeś o takim czymś jak nauka gry, doświadczenie, wnioski itd.?
Przestań się ograniczać, że czegoś się nie da. ;)
W bukmacherce da się zarobić na surebetach, promocjach (bonusy itd.), zakładach przedmeczowych, tradingiem itd.

Do góry Bottom