>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dobieranie stawek

ace 3

ace

Użytkownik
zastanawiam się nad sposobem dobierania stawek, staram się podejść do tematu systemowo,
od dłuższego czasu mam skuteczność z danego dnia 60 - 80 %, kursy są z przedziału 1,3 - 2,2, oczywiście zdarzają się gorsze dni gdzie skuteczność spada powiedzmy do 30-40 % ale są też lepsze gdzie jest 90 %, nie mniej przyjmijmy 70% jako średnią lub negatywnie równą 60 %
wydaje mi się że skuteczność nie jest zła jak dla mnie, raczej już lepsza nie będzie bo to jest moje optimum,
gram single, problemem jest to że przy moim sposobie gry nie da się zarobić, wychodzę na 0, minimalnie trace, bądź nieznacznie zyskuje czyli wielkie 0.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad odpowiednim doborem stawek, nie wiem do końca jak to zrobić, rozpisuje sobie dzień powiedzmy od rana do wieczora i nie wiem za ile grac w przypadku wcześniejszej przegranej bądż wygranej, zastawiam się też czy jest sens grać z kursem 1,3 - 1,5 czy może zamiast 2 grać z podpórką czyli redukować kurs do 1,3 - 1,4.
to tyle jakby ktoś miał jakieś rady do byłbym wdzięczny.
pytanie czy z taka skutecznością można zarabiać ?..

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Znam jeden system, ale bardziej nadaje sie do AKO 2,3-3. Kiedyś w ciągu ok. miesiąca, przy skuteczności 50% prawie podwoiłem swój kapitał, ale system jest troche ryzykowny. Nazywa sie piramida. Polega na tym, że jak wygrywasz, to kolejne kupony stawiasz za mniejsze stawki, a jak przegrywasz, to następny kupon grasz za więcej.

PRZYKŁAD

W przypadku serii zwycięstw:
Kupon 1, AKO 3, Stawka 25, Wygrana 75
Kupon 2 AKO 3, Stawka 15, Wygrana 45
Kupon 3, AKO 3, Stawka 10, Wygrana 30
Zysk: 100

W przypadku serii porażek:
Kupon 1, AKO 3, Stawka 25, Przegrana
Kupon 2, AKO 3, Stawka 40, Przegrana
Kupon 3, AKO 3, Stawka 65, Przegrana
Kupon 4, AKO 3, Stawka 100, Wygrana 300
Zysk: 70

W przypadku 50% wygranych i 50% przegranych:
Kupon 1, AKO 3, Stawka 25, Wygrana 75
Kupon 2, AKO 3, Stawka 15, Przegrana
Kupon 3, AKO 3, Stawka 25, Przegrana
Kupon 4, AKO 3, Stawka 40, Wygrana 120
Zysk: 90

Podałem AKO 3, żeby było łatwiej liczyć.

Oczywiście można grać też AKO 2, ale w przypadku przegranej kolejny kupon musisz grać za 2 razy więcej, aby wyjść na 0 i szybciej kończy ci sie kasa, więc jest to bardziej ryzykowne.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Jak dla mnie wyższe prawdopodobieństwo = wyższa stawka. Określasz sobie wysokość stawki 10/10, niech to będzie 500zł. I teraz w zależności od tego ile procent dajesz na zajście danego zdarzenia, odpowiednio stawkujesz.
Myślisz, że gospodarze wygrają na 60%? Stawiasz 300zł itp. Zakładając, że każdy twój typ jest valuebetem, będziesz ma plusie, bo potrafisz oszacować prawdopodobieństwo lepiej niż bukmacher.
Łatwiejszego sposobu gry nie da się chyba wymyślić.
Ja jeszcze mam swój sposób gry (baardzo odkrywczy: progresja na 7 stopni, stawka x2) na U/O. Jednak typy podaję na konkurencyjnym forum, dlatego linka nie podam. Powiem tylko, że mój nick tam to Rudy Gay ????

ace 3

ace

Użytkownik
Nietrudno było
znależć to forum
może i nie trudno, ale szukam czegoś trochę innego, wcześniej przedstawione systemu nie są złe, ale w moim przypadku trochę by się nie sprawdziły
kosa248 gram single więc nie ma mowy o kursie 3,0
dyskograf teoretycznie mogłoby się sprawdzić, ale w praktyce gram mase zakładków i nie jestem w stanie do końca szacować prawdopodobieństwa, często te z większym kursem częściej wchodzą niż te z mniejzym

E 4

etiene8912

Użytkownik
Jeżeli chodzi o dobór stawek - moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest płaska stawka na dane spotkanie, nie znajdę tutaj uzasadnienia matematycznego, ale grajac na betfair też miałem problem, że przez niewłaściwy dobór stawki pozbywałem się dużej części wygranych. Moim, zdaniem stawka płaska daje pewne poczucie komfortu psychicznego ???? a i przegrane są &quot;lżejsze&quot;

Do góry Bottom