>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

doberman 90 - Elit Typer

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wielki Elit Typerze przykro mi przegrałeś..... pokazałeś &#39;&#39;pazur&#39;&#39;
Pozdrawiam zgodnie z obietnicą zakładu na gg umieść odpowiedni podpis na forum w swoim profilu.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Wielki Elit Typerze przykro mi przegrałeś..... pokazałeś &#39;&#39;pazur&#39;&#39;
Pozdrawiam zgodnie z obietnicą zakładu na gg umieść odpowiedni podpis na forum w swoim profilu.
To może byś ujawnił jaki był zakład? Bo pewnie nie tylko ja jestem ciekawy...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
09:08:11 doberman900
jezeli wygram to masz w podpisie Doberman90 moim najlepszym typerem a jezeli ja to Elit Typer pasuje ??

09:08:34 Ellit Typer
ok
Fragment rozmowy z Elitem

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jako że Wielki Elit chyba nie potrafi przegrywać daje mu 24 h na zrealizowanie zakładu jeżeli nie zrobi tego proszę administrację o wymierzenie kary.

pozdrawiam D90

elit-typer 0

elit-typer

Użytkownik
Po dokładnej kontroli Regulaminu i podawanych typów Komisja pojedynku stywierdza iż rzeczywiście zwycięzcą pojedynku został doberman 90 tylko wynik zostaje zakwalifikowany jako
doberman 90 -486,50 (w ten wynik wliczono 50j fory jaskie otrzymał od Elit Typera)
[color]Elit Typer -512,00[/color]

Uzasadnienie:
W podanym Regulaminie pojedynku konkurenci przyjęli zasade satawki płaskiej 100j. (nie było żadnej wzmianki tak jak w pojedynku z czapkiem),ze stawka moze być mniejsza. Wobec tego szanowna Komisja uznała,ze wszystkie kupony podane w dniach 24-30 przez doberman90 nie spełniły wymogów podanego regulaminu i zostały zakwalifikowane jako -100j do tabeli wyników.
Faktyczny wynik pojedynku więc jes taki jak wyżej podany ,co oznacza,ze doberman90 zwycięzył dzieki 50j fory jaskie otrzymał od Elit Typera.
Oswiadczenie Komisji jest ostateczne co oznacza,ze żadneodwołania od powyższego oświadczenie nie będą uwzgledniane.
Jednocześnie szanowna Komisja gratuluje dobermanowi 90 jako zwycięzcy pojedynku!

elit-typer 0

elit-typer

Użytkownik
Po dokładnej kontroli Regulaminu i podawanych typów Komisja pojedynku stywierdza iż rzeczywiście zwycięzcą pojedynku został doberman 90 tylko wynik zostaje zakwalifikowany jako
doberman 90 -486,50 - (w ten wynik wliczono 50j fory jaskie otrzymał od Elit Typera)
Elit Typer -512,00
Uzasadnienie:
W podanym Regulaminie pojedynku konkurenci przyjęli zasade satawki płaskiej 100j. (nie było żadnej wzmianki tak jak w pojedynku z czapkiem),ze stawka moze być mniejsza. Wobec tego szanowna Komisja uznała,ze wszystkie kupony podane w dniach 24-30 przez doberman90 nie spełniły wymogów podanego regulaminu i zostały zakwalifikowane jako -100j do tabeli wyników.
Faktyczny wynik pojedynku więc jes taki jak wyżej podany ,co oznacza,ze doberman90 zwycięzył dzieki 50j fory jaskie otrzymał od Elit Typera.
Oswiadczenie Komisji jest ostateczne co oznacza,ze żadneodwołania od powyższego oświadczenie nie będą uwzgledniane.
Jednocześnie szanowna Komisja gratuluje dobermanowi 90 jako zwycięzcy pojedynku

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Komisja to kojarzy mi się z organem kolegialnym. A coś czuję, że Ty byłeś jedynym członkiem pseudo komisji.
Zamykam tę farsę. Dobi będzie i tak mógł sobie coś tutaj napisać jak będzie chciał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom