W temacie chodzi mi mniej/więcej o mój problem. Konto na bet-at-home , mam od niedawna, a w buku chce przede wszystkim wyjść ma + , nie musi być duży. Wpłaciłem sobie 50 zł i po tygodniu miałem już ponad stówkę , ale szczerzę powiedziawszy nie mam pojęcia jak to zrobiłem. Obstawiłem raz 3z5 i raz kompilacyjny i tak to wyszło ... ale teraz przegrałem ok.10zł (to mało i dla mnie i dla was ale nie w tym rzecz)i nie mam pomysłu jak dalej grać . Z jednej strony troszkę strach (ale mały) , z drugiej chęć pozyskania tych pieniędzy nie wielkich ale żeby się piąć w górę. Mam duże pojęcie o piłce nożnej, najlepszych ligach europejskich i śledzę też Nba . Obstawianie zacząłem ok.2lat temu ale stawiałem rzadko i moje doświadczenie jest ... sam nie wiem w jakim punkcie. Proszę powiedzieć mi jaką strategię dobrać - wiem że to tylko obstawianie , nie ma pewniaków i tym podobne, bo jak pisałem śledzę sport i wiem jakie mogą być niespodzianki ale proszę o dobre słowo, w jakim kierunku iść dalej, jakie zakłady powinienem stawiać . Dzięki za pomoc.Pozdrawiam