>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dobór dobrej strategii dla gracza .

C 0

chmielu.

Użytkownik
W temacie chodzi mi mniej/więcej o mój problem. Konto na bet-at-home , mam od niedawna, a w buku chce przede wszystkim wyjść ma + , nie musi być duży. Wpłaciłem sobie 50 zł i po tygodniu miałem już ponad stówkę , ale szczerzę powiedziawszy nie mam pojęcia jak to zrobiłem. Obstawiłem raz 3z5 i raz kompilacyjny i tak to wyszło ... ale teraz przegrałem ok.10zł (to mało i dla mnie i dla was ale nie w tym rzecz)i nie mam pomysłu jak dalej grać . Z jednej strony troszkę strach (ale mały) , z drugiej chęć pozyskania tych pieniędzy nie wielkich ale żeby się piąć w górę. Mam duże pojęcie o piłce nożnej, najlepszych ligach europejskich i śledzę też Nba . Obstawianie zacząłem ok.2lat temu ale stawiałem rzadko i moje doświadczenie jest ... sam nie wiem w jakim punkcie. Proszę powiedzieć mi jaką strategię dobrać - wiem że to tylko obstawianie , nie ma pewniaków i tym podobne, bo jak pisałem śledzę sport i wiem jakie mogą być niespodzianki ale proszę o dobre słowo, w jakim kierunku iść dalej, jakie zakłady powinienem stawiać . Dzięki za pomoc.Pozdrawiam

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Aka ok zmiana buka to pierwsze. Ale najważniejsze to żeby uświadomić sobie, że będzie się przegrywało, bo niema takich ludzi którzy wygrywają ciągle, najlepiej zacząć od podstaw - poczytać na forum komentarze, wypowiedzi ludzi bardziej doświadczonych, odnośnie nie typów, a stawek, sposobów gry, gospodarowania budżetem, a dopiero później zająć się typowaniem
Mam duże pojęcie o piłce nożnej, najlepszych ligach europejskich i śledzę też Nba
W tej zabawie nie chodzi oto żeby mieć pojęcie o piłce czy koszykówce, trzeba umieć/potrafić przewidywać wynik spotkania, bo sama znajomość dyscypliny nie daję pieniędzy bo każdy wie, że Mu jest lepszą drużyną od West Ham, ale niekoniecznie wynik będzie o tym świadczył, bo sportowa rywalizacja polega na tym, że nikt nie gra po to żeby przegrać, a gracze to ludzie którzy mają lepsze i gorsze dni.

Co do sposobu gry to graj jak najmniej spotkań na jednym kuponie, oglądaj poprzednie mecze, zaglądaj w statystyki czytaj komentarze na forach dyskusyjnych, zaglądaj na strony klubowe i orientuj się w wzmocnieniach i osłabieniach i poczytaj na forum o stawkowaniu i dostosuj to do swojego kapitału.

C 0

chmielu.

Użytkownik
ok . dzięki zyskałem troszkę informacji ... a mam jeszcze pytanie jak gospodarować pieniędzmi na te zakłady.. doradziłeś mi darius010 że powinienem grać mało meczy na 1 kuponie, ale to wiąże się ze słabym kursem co dalej przekłada się na niską sumę wygranej. Czy więc na mało meczy stawiać duże stawki przez co ryzykuje, czy małe stawki moło ryzykując i zgarniając mniej $$ ?

wincent 150

wincent

Użytkownik
Czy więc na mało meczy stawiać duże stawki przez co ryzykuje, czy małe stawki moło ryzykując i zgarniając mniej $$ ?
Duże stawki na single/duble ALE nie więcej niż 1/10 budżetu na kupon ( i nie więcej niż 2-3 kupony jednocześnie w grze..) . Jak masz budżet taki że ta 1/10 to jakieś śmieszne grosze to lepiej sobie daruj.

maciek1530 0

maciek1530

Użytkownik
Duże stawki na single/duble ALE nie więcej niż 1/10 budżetu na kupon ( i nie więcej niż 2-3 kupony jednocześnie w grze..) . Jak masz budżet taki że ta 1/10 to jakieś śmieszne grosze to lepiej sobie daruj.
Wtedy to zostają już tylko taśmy, z wyżej wymienionych stylów gry. ????
Musisz sam określić, ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na grę, a potem odpowiednie stawkowanie, i idziesz do przodu ???? . Powodzenia;)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
10% budżetu? Chyba jednak trochę za dużo...
Wszystko oczywiście zależy od kursów i skuteczności typów ale ja w życiu nie podzieliłbym swojego kapitału na 10 kuponów. Za duże ryzyko

C 0

chmielu.

Użytkownik
a może jeszcze jedno pytanie.. Kiedy najlepiej grać 3/5 czy też 4/5- kiedy jest największa szansa na sukces i kiedy łączy się to z duża wygraną ?

C 0

chmielu.

Użytkownik
ok dużo czytałem z działu początkujących i inne ale dalej nie wiem kiedy stosować jaką taktykę ? chodzi mi kiedy grać np: same kupony 3 z 5 czy kombinacyjne..

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
ok dużo czytałem z działu początkujących i inne ale dalej nie wiem kiedy stosować jaką taktykę ? chodzi mi kiedy grać np: same kupony 3 z 5 czy kombinacyjne..
jeżeli chcesz wybrać pomiędzy AKO a 3/5 to oczywiście lepiej będzie gdy grał będziesz systemem. Ale to jeszcze zależy jakie kursy Cię interesują, jeżeli w granicach 1,6-1,9 bądź większe to graj systemem 3z5, małych kursów się takim sposobem nie opłaca grać.
Kiedyś też kombinowałem jakie systemy grać, jak to wszystko poskładać żeby było dobrze i doszedłem do wniosku (pewnie jak większość graczy), że najlepsze są single. Gwarantuję Ci, że kiedyś też to zrozumiesz, no chyba, że to dla Ciebie tylko zabawa/hobby ;)

C 0

chmielu.

Użytkownik
no właśnie .... jeszcze nie rozumiem czemu na te single każdy mówi, czy to opłacalne stawiać powiedzmy 6zł na mecz z kursem 1.70 ?

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Opłacalne ;-) Nie będę pisał o pomnażaniu marży przy AKO bo i tak nie zrozumiesz, najprościej wytłumaczyć na przykładzie. Grasz cały czas systemem 3z5, masz serię 6 kuponów z rzędu gdzie trafiasz 2 mecze. Masz ⛔ 100%, grając single zawsze coś tam zarobisz. A o AKO już nie wpomne... W tych nietrafionych kuponach mogą być trafione valuebety i szkoda, żeby się marnowały w taki sposób. Co to jest value chyba wiesz.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
no właśnie .... jeszcze nie rozumiem czemu na te single każdy mówi, czy to opłacalne stawiać powiedzmy 6zł na mecz z kursem 1.70 ?
Jak odpowiedzieć Ci na to pytanie?
Że opłaca się grać za 8 złotych bo za 6 to zły pomysł? Nie rzucaj dokładnymi liczbami, stawkami... bo te są sprawą indywidualną.

System stosuje się głównie do gry &quot;w miarę&quot; wysokich kursów. Nie podaje dokładnej granicy bo istnieje tylko jedna - granica opłacalności.
Jeśli zamierzasz stworzyć kupon z samych kursów 1,2 to zgodnie z tym co jest napisane tutaj:
Rozpiski Systemów - 2 z 5, 3 z 5, 4 z 6, trixie, patent... itd
w systemie 3z5 da Ci on 10 kuponów z AKO 1,728. Opłacalne? Nie... bo nawet jeśli trafisz 4 zdarzenia (nie wspominając o sytuacji gry trafisz 3 - wtedy jest tragicznie ;) ) to przy stawce 10 jednostek na cały rozpis, wygrasz jedynie 6,912 jednostki (będzie stratny 3,088)

W praktyce systemy powinni stosować ludzie, którzy mają kłopoty z selekcją spotkań.
DObrze typujesz, potrafisz wyszukać z oferty kilka zdarzeń z ciekawymi i &quot;wysokimi&quot; kursami? Zamiast łączyć je w zwykły kupon akumulacyjny, który ląduje w koszu po jednej pomyłce, może dać sobie możliwość jednej, dwóch czy nawet więcej pomyłek.

Dla przykładu...
Jeśli wybierzesz z oferty 5 spotkań z kursami 3,00... i połączysz je w jeden kupon to dostajesz AKO równe 243. Wygrana może być spora ale nie masz możliwości pomyłki. Przy umownej stawce 10 jednostek wygrasz 2430 jednostek lub NIC.
Gdy zdecydujesz się na rozpis 4z5 to dostajesz 5 NIEMAL IDENTYCZNYCH kuponów z AKO 81. Twoja stawka (10 jednostek) dzieli się na 5 kuponów a więc:
Przy 5 poprawnych typach wygrasz: 810 jednostek (5 kuponów po AKO 81 i stawka 2j.)
Przy 4 poprawnych: 162 (1 kupon z AKO 81 po 2j.)
Przy 3 i mniej - NIC

W kolejnych rozpisach jest analogicznie.
Prościej się tego nei da wytłumaczyć

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Moje osobiste uwagi to takie ktore sam staram stosowac sie
-na kuponie nie wiecej niz 3 zdarzenia
- jak 2,3 zdarzenia to kurs zeby byl wyzszy niz 2.0
- nie grac za duzo stawke akumulatorow z kursami ponizej 1,2 bo wedlug mnie to jest nie oplacalne
-jak zaczynasz to nie graj na live bo jest to zgubne(najlepiej po obserwoj troszke jak kursy zmieniaja sie w tenisie, pilce, koszu w zaleznosci od wyniku
- i bledy takiego typu stawianie jedengo meczu na 2 kuponach bo &quot;pewniak&quot; nie ma sensu
-jezeli przegrasz pare kuponow to nie proboj za wszystko lub za wiekszasc odegrac sie w wiekszasci przypadkow to jest zgubne
Tak jak pisaly osoby powyzej duzo daje czytanie, wiedza na dane zdarzenie itp czy np. w tenisie zawodnik nie skarzy sie na jakies dolegliwosci, kontuzje zawodnikow w grach zespolowych jak i takze ranga wydarzenia
Najlepiej ustal sobie wlasne jakies zasady i ich 3 maj sie bo chaos predzej czy pozniej cie zgubi.
Powodzenia
PS. Dla mnie bet at home slaby bukmacher, mala oferta na zdarzenia i kursy nizsze niz u pozostalych. Jedynie na plus dla mnie to szata graficzna i przejrzystosc menu

C 0

chmielu.

Użytkownik
Ok. jak jestem początkujący i wpadłem na jakieś forum o bukmacherach online i był chwalony bah przede wszystkim w łatwej obsłudze (dla zaczynających grać). Teraz wiem że łatwa obsługa ale kursy do bani.. Jak troszkę wygram to zamierzam zmienić ????

Do góry Bottom