Wracam po dość długiej przerwie spowodowanej problemami zdrowotnymi. Ten mecz wygrałem i postaram się dalej prowadzić temat. Bilans samego tematu wynosi -2,5j i tak zostawiam ten rozdział, nie mam zamiaru dodawać podliczać tutaj singli, które zawsze gram jeśli robię kupon ako.
Teraz będę wrzucał w szczególności single. Ako też się będą pojawiały.
Zaczynamy serię #2
NHL
Blackhawks 60' @1,95 4j
wygrali, ale ML
Indianie bez absencji. W bramce solidny Crowford. Szabelki mają lekki szpital. Na ostatnie 10 meczów z Buffalo, Chico wygrali 8 w regulaminie, 1 w doliczonym i 1 przegrali. Seria 3 przegranych z rzędu po stronie graczy z Chicago może powodować lekkie wkurzenie. Do tego przegrana z beznadziejną Caroliną. Czas na pokazanie się przed własną publicznością.
NHL
Wilds ML @2,05 2j
Super pogoń i walka do samego końca.
Dzikusów uwielbiam odkąd było mi dane zobaczyć ich w akcji na żywo dwa razy. Świetna seria przerwana przez porażkę z Kurtkami. 4 dni odpoczynku do kolejnego meczu. Wszyscy kluczowi zawodnicy zdrowi. Czas na początek kolejnej serii. Rekiny bardzo mocne na swojej tafli dlatego biorę przyjemny kurs na Minny razem z dogrywką.
#3 NBA
Mavs vs Suns powyżej 205,5 @1,9 2j
97:102
Ciekawostka. Słoneczka w meczach styczniowych na wyjeździe mają bilans 1-13. Liczę na jakieś 105 punktów z ich strony i jeśli mieliby przegrać również dzisiaj to o over jestem spokojny.
#4 NBA
Houston - OKC powyżej 226,5 @1,9 2j
118:116 Tak jak pisałem ogarnęli równo 1/3 potrzebnych punktów
Brodaty w mega formie. Westbrook to samo. Obaj mogą spokojnie ogarnąć 1/3 punktów.
#5 NCAAB
Rice @2,05 @2j
77:80 blisko
#6 NCAAB
Mercer poniżej 141 @1,9 2j
68:50 easy
#7 NCAAB
Purdue -3,5 @1,9 2j
75:76 wygrali, ale tylko 1 punktem, też mało brakowało. Sporo niewykorzystanych okazji w 1H
#8 NBA+NCAAB
Pacers -10,5 @1,9 + Citadel poniżej 187 @1,9 = @3,64 2j