>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

do 210zł w betgun

N 0

nevillmark

Użytkownik
W betgunie jeszcze przez 10 dni można dostać do 210zł. Promocja nazywa się &quot;Przedłużamy karnawał&quot; bonus 35% od depozytu. Wymagany obrót: bonus 4x, depozyt 3x, na dowolnej liczbie zakładów z min. 1 zdarzeniem na kuponie z kursem 1.4.
Dopiero od niedawna gram u internetowych buków i powiem, że skusiły mnie do tego w durzej mierze promocje. Ale jak poczytałem sobie o warunkach promocji u kilku buków szczena mi opadła, np 10x obrót bonusem i depozytem, czasami też w określonym czasie, co bardzo minimalizuje szanse wyciągnięcia od nich kasy bonusowej, a bardzo ułatwia stracenie depozytu. Dlatego myślę, że mimo iż wysokość bonusa w betgunie jest raczej marny (35% w porównaniu do 100 czy nawet 200%), to jednak są realne szanse na jego wyciągnięcie (na razie jestem na dobrej do tego drodze :grin:
Pozdrawiam

lucek 250

lucek

Użytkownik
To ja ci powiem ze betgun&#39;owa promocja jest beznadziejna!

Bonus 35% - czyli od 100 dostajesz 35
masz 135 i musisz zrobic obrot 3x100 +4x35 - 440 !! a dali ci marne 35 pln

bwin,expekt - bonus 100% - obrot przewaznie 3 razy lub 3+1 czyli
bwin 3+1 = 400 pln obrotu - a dali ci 100 pln

expekt 3 = 300 pln obrotu a dali ci 100 pln

Tak wiec marne 35 pln od betgun to chyba danina jakas a nie bonus dla gracza przy takim obrocie

bodi 70

bodi

Użytkownik
Co do Betgun to dziadowska Firma, a support i gosc na czacie strasznie pyskaty :zoltakartka: a w dodatku reklamacje rostrzygaja TYLKO i WYŁĄCZNIE na swoja korzysc nawet jak sie pomylą w wystawionym kursie i racje przyznaja , że sie pomylili na czacie , ale reklamacje i tak po przeliczenuiu zysków roztrzygają zdecydowanie na własna korzyśc -zresztą za każdy przelew biora prowizje na MB 2% np. dzis wypłacał bedę wieczorem od nich 600 zl to prowizja to 12 zł niby nic , a jednak kilka zł nikt tego nie robi . W regulaminie jest ,że mozna wypąłcac po 10 dniach od otrzymania bonusa , ja wplaciłem 17.02 obrociłem i w sumie wypąłcic mogłem 28.02!! a ku mojemu zdziwieniu wchodze na wypłaty a tam napis&quot;mozesz wyplacic dopiero 4.03 godz. 23,06 &quot;CUD&quot; czyli trzymają ludzi nie 10 dni jak jest w regulaminie tylko 14 dni! To juz od razu jest straszne oszustwo-----zdecydowanie nie polecam!!!!! ????

bodi 70

bodi

Użytkownik
To sa zlodzieje jakich mało-nie polecam zdecydowanie nikomu oni sie dorabiaja na okradaniu pod byle pozorem kont graczy, znajomemu włamał sie ich support na konto emailowe i wyslał do niego email z jego innego konta pocztowego, bo napisał do nich z dwoch innych kont i im troche nawtykał.....tak , tak...sprawe zgłosił na policje za hakerstwo, Policja teraz zbadała ze włamanie na jego konto prywatne emailowe było z Firmy Betgun(zresztą on wiedział) ale portal O2 udostepnil logowania tylko Policji.Tam pracują zlodzieje i kombinatorzy.Dziwne nie, zeby support ich włamał sie na konto emailowe prywatne...a jednak.Gosc odpisał , ze ten support starcil juz prace , ale jaka jest prawda to nie wiadomo na razie .Zdecydowanie ????

N 0

nevillmark

Użytkownik
Chyba strasznie betgun musiał Wam zajść za skórę. Ale ja naprawdę nie mam powodów do narzekań i nic na to nie poradzę. Nie chcę ich bronić ale po prostu dobrze mi się u nich gra.

Co do bonusów, to sprawa, przynajmniej w wypadku expekta i jego bonusa 100%, nie wygląda tak różowo jak ją przedstawiłeś Lucek. Innych nie przeglądałem, bo pewnie są w tym samym stylu.
Po I. Bonus to max 150zl.
Po II nie rozumiem dlaczego nie można wplacać z Moneybookers
Po III chcąc wypłacić kasę trzeba dokonać trzykrotnego obrotu bonusa po kursie 1.5, a różnica 0,1 jak dla mnie jest duża
Po IV gdy się pomylisz i przed dokonaniem obrotu chcesz dokonać wypłaty tracisz bonusa, a jak złamiesz regulamin tracisz również depozyt, czyli jest gorzej niż w betgunie, bo tam przynajmniej nie możesz zlecić wypłaty i nie ma ryzyka, że nawet przez własne gapiostwo stracisz bonusa i zarobione nim pieniądze.

Pozwól, że pozostanę przy swoim zdaniu, że bonus w betgunie mimo że tylko 35%(ale max 210zł) jest w miarę atrakcyjny. Nie zmienia to jednak faktu, że decydując się na bonusa trzeba dobrze to przemyśleć, gdyż przez wymagany obrót i min. kurs, bardzo rosną szansę na stratę zarówno bonusa jak i depozytu. Każdy buk, czy to jest Bwin, Expekt, Betgun, czy jakikolwiek inny poprostu tak ustala warunki promocji, by jak najbardziej zmniejszyć szansę na wypłacanie bonusa.

A to, że osobom, które łamią regulamin blokują konto, jest normalne. Każdy jeden buk tak robi

bodi 70

bodi

Użytkownik
nevillmark jak pograsz dłużej u nich to natkniesz sie na ich chamstwo, zresztą 35% to żaden bonus w Bwin mozesz obracac po kursie 1.01 a tu po 1.4 i musisz kase trzymac na koncie u nich 10 dni od obrotu czyli od włacenia kasy moze to byc ok.15 dni np.---po prostu tyle rzeczy co ja o nich wiem to buk do BANI!

N 0

nevillmark

Użytkownik
Dzięki za ostrzeżenie ale jak na razie naprawdę gra mi się tam dobrze, jeśli się to zmieni na pewno dam znać. Wiesz, zaczynając grać w betgunie kierowałem się tym, że to ciągle nowa firma i musi, po prostu musi dbać o każdego jednego klienta. Sam założyłem firmę, piszę wnioski o dofinansowanie z UE (jeśli będziesz zainteresowany zapraszam :grin: ) i bardzo staram się by nawet najmniejszy projekt był dobrze napisany, bo zadowolony klient, to najlepsza reklama. Jeśli u nich pracują rozsądni ludzie, to powinni do tego podchodzić tak samo.

Coż, pozostaje mi mieć nadzieję, że jednak się mylisz i dalej będę zadowolony z gry u nich.

Pozdrawiam, jeszcze raz dzięki za ostrzeżenie ????

Do góry Bottom