P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
nie twierdze ze wszyscy uzywajacy oddsportal mijaja sie z celem. mijaja sie z celem ci, ktorzy graja po spadkach kursow zwracajac uwage na czas minute i godzine kiedy kurs spadl. widzac z najpierw spadl u najwiekszego bukmachera zakladaja ze ktos grubo zagral. uwazam z te osoby sie myla. powoduje spadki u jednego bukmachera grajac maksy obnizam kurs. na oddsportal przy moim bukmacherze jest pare minut opoznienia w stosunku do tego co ja wiem. nie jestem pewien ale jest to nawet dziesiec minut roznicy... a w tym czasie u innych, wiekszych bukmacherow kurs spada pozniej niz w moim... prawie w kazdym przypadku jest takie opoznienie. do tej pory nie dotyczylo to chyba jednego meczu, w ktorym nie bylo tego opozninia. jest to niszowy bukmacher dla graczy, ale czy zawodowemu typerowi, badz grupi typerow robi roznica kto im wyplaca pieniadze i gdzie maja limity... zasada jest taka gra sie tam gdzie jest najwyzszy kurs niewazne kto go wystawil to ktos i tak zobaczy ten najwyzszy kurs i go zagra... niewidzialna reka rynku... mysle ze to duzo wyjasnia lubie sobie rozkminiac i lubie liczby a w bukmachrce przedstawiaja wszystko tak sadze, ale moge sie mylic