875 flamaster Forum VIP Październik 15, 2007 #44 "the best midfielder on the world" Zinedine Zidane - The Best footballer on the world
27 sawas Użytkownik Październik 15, 2007 #45 ZZ was "The Best footballer on the world" (in your opinion )
C 0 cr7 Użytkownik Październik 15, 2007 #46 Kocham patrzeć jak ten koleś gra w piłke!! Jest genialny! Szkoda ze ja nie mam takich zdolności. Nie znam lepiej dryblującego zawodnika!
Kocham patrzeć jak ten koleś gra w piłke!! Jest genialny! Szkoda ze ja nie mam takich zdolności. Nie znam lepiej dryblującego zawodnika!
2,8K mazaq Forum VIP Październik 16, 2007 #49 bo lubie smak mokrej pipki ; ) Kliknij aby rozwinąć... ???? A mój bo Majkel Skofild ! ???? A Prison Break to zajebisty serial:spokodfhgfh:
bo lubie smak mokrej pipki ; ) Kliknij aby rozwinąć... ???? A mój bo Majkel Skofild ! ???? A Prison Break to zajebisty serial:spokodfhgfh:
10 panmv Forum VIP Październik 16, 2007 #50 bo Colorado Avalanche to jedyna druzyna tak bliska mojemu sercu ????
T 9 tosterkm Użytkownik Październik 19, 2007 #54 to taki moj osobisty protest przeciw temu co sie dzieje teraz na Żylecie :/ avatary sie zmieniaja ale motyw przewodni pozostaje ten sam: -=LEGIA WARSZAWA=-
to taki moj osobisty protest przeciw temu co sie dzieje teraz na Żylecie :/ avatary sie zmieniaja ale motyw przewodni pozostaje ten sam: -=LEGIA WARSZAWA=-