M 0 matrix Użytkownik Luty 18, 2007 #1 W tym temacie piszcie dlaczego macie tak avatar a nie inny dlaczego wybraliście etc. Ja mam Franka Lamparda bo bardzo go lubie jest światowej klasy zawodnikiem i cenię go za jego grę dla Chelsea. PozdrawiaM Matrix
W tym temacie piszcie dlaczego macie tak avatar a nie inny dlaczego wybraliście etc. Ja mam Franka Lamparda bo bardzo go lubie jest światowej klasy zawodnikiem i cenię go za jego grę dla Chelsea. PozdrawiaM Matrix
1 vizjerei Użytkownik Luty 18, 2007 #2 Spójrz na mojego avatara. Spójrz na mojego userbara w podpisie. Już powinieneś wiedzieć ... :jezora:
W 2 wislak Forum VIP Luty 18, 2007 #5 bo Iversson to jest ziom ;p i wogole fajnt avek jest wolalbym z Wade'em ale nie ma zadnego zeby fajnie wyglądał
bo Iversson to jest ziom ;p i wogole fajnt avek jest wolalbym z Wade'em ale nie ma zadnego zeby fajnie wyglądał
E 0 emdoka Użytkownik Luty 18, 2007 #10 A ja mam taki avatar i uważam,że nie mam się czego wstydzić.Zauważyłem jednak,że spodobał się on wielu osobą i niestety kserują ???? ...Kseroboje...
A ja mam taki avatar i uważam,że nie mam się czego wstydzić.Zauważyłem jednak,że spodobał się on wielu osobą i niestety kserują ???? ...Kseroboje...
0 miki1910 Użytkownik Luty 18, 2007 #11 A ja mam tak,i bo interesuję sie F1 już dość długo i bardzo ją lubię, a szczególnie Kubicę o czym świadczy mój obecny avatar i Raikkonena o czym świadczył poprzedni.
A ja mam tak,i bo interesuję sie F1 już dość długo i bardzo ją lubię, a szczególnie Kubicę o czym świadczy mój obecny avatar i Raikkonena o czym świadczył poprzedni.
110 szymonbee Użytkownik Luty 19, 2007 #12 ja mam taki bo lubie Barca i wszystkich pilkarzy ktorzy tam graja, ale zeby byc inny niz wszyscy to zamiast Ronaldinho wybralem Puyola P.S. Dzieki dla rookiego za zrobienie tego avka :jezora:
ja mam taki bo lubie Barca i wszystkich pilkarzy ktorzy tam graja, ale zeby byc inny niz wszyscy to zamiast Ronaldinho wybralem Puyola P.S. Dzieki dla rookiego za zrobienie tego avka :jezora:
0 nazimek Forum VIP Luty 19, 2007 #13 Spójrz na mojego avatara. Spójrz na mojego userbara w podpisie. Już powinieneś wiedzieć ... :jezora: Kliknij aby rozwinąć... nie stukniesz jej no bo w Miami bodajże mieszka :jezora: a ja mam taki ,bo jest fajny i MONTY PYTHON wymiata 8)
Spójrz na mojego avatara. Spójrz na mojego userbara w podpisie. Już powinieneś wiedzieć ... :jezora: Kliknij aby rozwinąć... nie stukniesz jej no bo w Miami bodajże mieszka :jezora: a ja mam taki ,bo jest fajny i MONTY PYTHON wymiata 8)
2 malkolm Użytkownik Luty 24, 2007 #15 Bo jestem fanem Iversona i bardzo lubię jego grę itd. itp. i wogóle fajne zdjęcie A no i jeszcze bardzo lubię koszykówkę, ale to szczegół ????
Bo jestem fanem Iversona i bardzo lubię jego grę itd. itp. i wogóle fajne zdjęcie A no i jeszcze bardzo lubię koszykówkę, ale to szczegół ????
0 cendrus Użytkownik Luty 24, 2007 #17 Robben to mlody i swietny pilkarz :!: A pozatym lubie klub w ktorym gra. :jezora:
143 patrolinho Forum VIP Luty 25, 2007 #20 Zmieniłem na taki bo .... Podoba mi się ta kobitka ???? a poza tym ona gra w Prisonie .....