Gram juz od 15 lat w zakładach bukmacherskich. Moim przekleństwem są non-stop przegrywany kursy na over ileś tam goli w grze live. A jest to oparte na wyliczeniach statystycznych. Np. dzisiaj Tromsdlaen-Senja (3 liga Norwegi). Przy stanie 1-2 obstawiam live że będzie over 3,5, gdyz przez wszystkie dotychczasowe 9 meczów tego sezonu w tej grupie 3 ligi norweskiej jest wciąz nieparzysta ilośc goli, w tym 5 x z wynikiem 2-1 lub 1-2. I kończy sie oczywiście wtopą, gdyż od chwili obstawienia przeze mnie nie pada juz ani jeden gol w tym meczu. I to jest chyba 700-setny taki przypadek.
Z kolei wczoraj w 5 lidze islandii, jedna z drużyn po raz 3 z rzędu przegrała róznića 7 bramek, w tym 2x pod rząd przegrałą 0:7. Oczywiście, od kiedy ja postawiłem over 7,5 gola live - nie padł juz ani jeden gol.
Dlaczego Waszym zdaniem tak sie dzieje ?
Z kolei wczoraj w 5 lidze islandii, jedna z drużyn po raz 3 z rzędu przegrała róznića 7 bramek, w tym 2x pod rząd przegrałą 0:7. Oczywiście, od kiedy ja postawiłem over 7,5 gola live - nie padł juz ani jeden gol.
Dlaczego Waszym zdaniem tak sie dzieje ?