>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

dlaczego kupon nie wszedł

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przegrałeś, bo przecież typowałeś wygraną San Marino ( typ 2 ) po odjęciu Belgii 5.5 gola a oni wygrali 9-0, więc pomimo h-5.5 wygrali Belgowie.

M 0

melodm

Użytkownik
Sorry mam pytanie.
Wczoraj byl krecz w meczu Radwanska-Keys na unibecie rozliczylo mi to jako przegrany typ. z tego co sie orientuje powinien byc zwrot ? Nie wiem co mam teraz zrobic

R 0

rekin76

Użytkownik
Witam
Wczoraj w meczu GKS Tychy v Dunarea Galati padł wynik 8-3 .
Po pierwszej tercji (4-0) postawiłem handicap azjatycki GKS Tychy -3,5.
Zakład został rozliczony jak przegrany.Czy ten handicap jest liczony od drugiej tercji czy buk machną się ?

T 140

tajski26

Użytkownik
W jakim buku grałeś rekin76? Prawdopodobnie postawiłeś handicap -3.5 od stanu 4:0.
Wtedy zakład masz rozliczony dobrze bo od stanu 4:0 GKS Tychy zwyciężyło 4:3 czyli zaledwie jednym bramką a w Twoim handicapie musieli zwyciężyć minimum czterema bramkami.

R 0

rekin76

Użytkownik
W jakim buku grałeś rekin76? Prawdopodobnie postawiłeś handicap -3.5 od stanu 4:0.
Wtedy zakład masz rozliczony dobrze bo od stanu 4:0 GKS Tychy zwyciężyło 4:3 czyli zaledwie jednym bramką a w Twoim handicapie musieli zwyciężyć minimum czterema bramkami.
w bet trzysta sześćdziesiąt pięć (jakoś nie można wpisać nazwy buka )

T 140

tajski26

Użytkownik
Jak grałeś w bet365 to na 100% miałeś zapisany zakład &quot;Handicap azjatycki (4-0) -3.5&quot;
Wtedy handicap liczył się od stanu 4:0 w meczu, czyli tak jakbyś zaczynał liczyć od 0:0.

Do góry Bottom