>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

DLA TYCH CO POTRAFIĄ LICZYĆ;D

M 0

minimini

Użytkownik
SIEMA ,JESTEM NOWY,OSTATNIO ZACZALEM GRAC NA BETFAIR I CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JEDNA RZECZ,A MIANOWICIE CHODZI MI O TAKA SUTYACJE CORRECT SCORE PRZED MECZEM WYNOSI 15 ,PO 1 POLOWIE MECZU SPADA DO 4,5 ZAGRAŁEM PRZED MECZEM KURS 15 ZA 10 e JAKA WYGRANA BEDE MIAL KIEDY ZROBIE CASH OUT KIEDY KURS SPADNIE DO 4,5?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zakłady są zawsze rozliczane wg kursu z godziny ich zawarcia - tak więc jeżeli był wtedy 15 , to wg tego kursu.

P.s: na tym forum obowiązuje Regulamin a tam mamy:

II. Na forum zabrania się:

4. Nieuzasadnionego pisania samymi dużymi literami, (z użyciem klawisza Caps Lock) , wytłuszczonym drukiem, innym niż domyślny (czarny), kursywą lub powiększoną czcionką. Dotyczy to zarówno tytułów tematów jak i całości wypowiedzi czy jej dużych fragmentów.

M 0

minimini

Użytkownik
ok sry za duze litery,
ale nie zrozumiałes mnie ,przed meczem kurs na cs to 15 po 1 polowie przy wyniku 0-0 jest 4,5 wiec jesli wzialbym cash outa to raczej wygralbym a nie mial bym rozliczone po kursie 4,5 tylko chciałbym wiedziec jak to sie liczy, analogiczna sutuacja na betfair to np jest kurs 4 na jakies zdarzenie np over 1,5 pada bramka to kurs na te zdarzenie spada czyli przy cash out nie bedzie to rozliczane po kursie ktory spadl tylko jkis wyzszy

M 0

minimini

Użytkownik
nie działą mi cash out
siema panowie mam taki problem co prawda nie chodzi mi o 5 eurocentow ktore wygrałem bo narazie sobie tylko cwicze ,tylko nie rozumiem dlaczego gdy biore cash outa z profitem kilku centow nie nalicza mi wygranej tylko powraca stawka zagrana przykladowo zagrałem za 2 E mam cash oaut 2,05 i patrzac na swoje konto dostałem tylko 2 E bez wygranych centow czyli jakies 2 centy mi sie należa

M 0

minimini

Użytkownik
ej panowie powiecie mi jakiego profitu sie moge spodziewać jeśli dojdzie do wyżej opisanej sutuacji jak w 1 poscie?

Do góry Bottom