>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dla starych userów!10 $ oddsmaker.com

Status
Zamknięty.
B 202

-bp-

Użytkownik
Buahahahha to widze ze chyba moge pomarzyc o moich 54 ojro na Netellera pewnie tez napiszą mi że dostali info z Providenta że zalegam z ratą tygodniową :grin:

kondor 28

kondor

Użytkownik
Pomimo, ze mam 100$ zlecone i piekne zapewnienia supportu ze wszystko jest ok, podejscie mam rowniez podobne do Waszego...Trudno, ale z siekierą do nich nie pojde, nawet nie wiem na jakiej oni licencji dzialaja....Bo to jednak Ameryka hehe ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
A najlepsze jest to, ze z jakiego kompa z jakiegolwiek miejsca nie wejde to na ich stronie na dole mam zawsze ten sam adres IP, zeby to bylchociaz moj a nie jakis statyczny z ksiezyca hehehe ????

S 27

sleepek

Użytkownik
To ich adres IP wyświetla.
&lt;table id=&quot;table27&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;table id=&quot;table28&quot; border=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;/td&gt; &lt;td&gt; Your Ip Address is: 205.173.255.210 &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
Albo kogoś z Kanady ...
The Internet Protocol address 205.173.255.210 is located in Montreal, QC, Canada (CA
). This IP address resides in the postal code h4m2z2. The geographic coordinates for 205.173.255.210 are 45.5000 latitude and -73.5833 longitude. The website hosted at this IP address is www.oddsmaker.ag.

kondor 28

kondor

Użytkownik
wszystkie pieniadza z konta zabrane , a wiec witam reszte ???? oczywiscie zapewnienia supportu o pelnej zgodzie na wyplate byla ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom