>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"dla podbicia emocji..." :-)

rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
Witam,

U mnie głównie piłka nożna. Kiedyś mocno grałem tenis. Mój poprzedni temat z kuponami i analizami TUTAJ . Zapraszam, może coś akurat komuś wpadnie w oko. Pozdrawiam :)
Saldo początkowe 100j

EDIT#1 statystyki podawane będą w skali miesiąca począwszy od września br.

1) Ajax vs. Inter @ typ: 2 - kurs: 1,63
2) Bayern vs. Chelsea @ typ: BTTS - kurs: 1,79
AKO: 2,92
Stawka: 20j

EWK: 58,40j
buk: Betclic

1) Liverpool vs. Everton @ typ: 1 - kurs: 1,43
2) Lazio vs. Roma @ typ: 2 - kurs: 2,43
AKO: 3,47
EWK: 69,40j

1) Borussia Dortmund vs. VfL Wolfsburg @ typ: 1 - kurs: 1,53
Stawka: 60j
EWK: 91,80j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1727
rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
#4 (22-09-2025)
1) Kairat Almaty vs. Jenis @ typ: 1 - kurs: 1,26
2) Szachtar Donieck vs. Zorya Ługańsk @ typ: 1 - kurs: 1,20
3) Ruch Chorzów vs. Chrobry Głogów @ typ: 1 - kurs: 1,83
AKO: 2,77
Stawka: 11,80j
EWK: 32,68j ✅

Komentarz: Kupon głównie zrobiony pod Ruch Chorzów, który wydawałoby się lubi grać z Chrobrym Głogów i przede wszystkim u siebie. W poprzednim pojedynku tych drużyn w Kotle Czarownic, ubiegłym sezonie Ruch wygrał aż 5:0. Wątpię w powtórkę tak wysokiego wyniku, aczkolwiek typuję zwycięstwo Niebieskich, którzy ewentualną wygraną zameldują się w TOP6. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to pojedynek sąsiadów w tabeli, a także, że w przypadku wygranej Chrobrego mogą również wejść do czołówki tabeli, jednakże więcej argumentów po stronie gospodarzy. Chrobry w delegacji nie wygrał od 25 maja 2025 roku, wówczas to w poprzednim sezonie w Opolu pokonali tamtejszą Odrę. Ruch u siebie poza wpadką z Pogonią Siedlce (08.08.2025 - 0:2) spisuje się przyzwoicie. Wygrali z ŁKSem Łódź, ze Stalą Rzeszów i remisowali z Polonią odpowiednio z Warszawy i Bytomia. Kurs uważam mógłby być nieco wyższy z uwagi, że jest to pojedynek sąsiadów z tabeli aspirujących do TOP6, aczkolwiek ostatecznie stawiam na gospodarzy również ze względu na fakt, że Chrobry nie wygrał żadnego z trzech ostatnich wyjazdów w tym sezonie. Ruch zwyciężył dwa ostatnie domowe spotkania, a zatem bilans jest prosty. Czyste "jedynka". Dla wzbogacenia kuponu dodałem Szachtar Donieck jak pojedynek 4 drużyny z 10 Zorią i choć jest to wciąż początek sezonu, to ukraińska premier liga ostatnio mi leży. W przypadku wygranej Szachtar wskazuje na pozycję lidera „ex aequo” z Kołos Kowaliwką. Dorzuciłem również przedstawiciela kazachskiej piłki w lidze mistrzów - Kairat Almaty, który za niedługo o 15:00 podejmować będzie u siebie Zhenis, który w delegacji spisuje się średnio. Kairat w przypadku wygranej wskazuje na fotel lidera przeskakując FC Astanę. Mają zatem o co grać i zrewanżować się za porażkę w lidze mistrzów ze Sportingiem, choć to akurat było raczej oczywiste.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1486
rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
#5 (22-09-2025)
1) Vukovar 91 vs. Rijeka @ typ: BTTS - kurs: 2,10
2) Marsylia vs. PSG @ typ: BTTS - kurs: 1,54
3) Napoli vs. Pisa @ typ: 1 - kurs 1,31
4) Millwall vs. Watford @ typ: 1X - kurs: 1,26

AKO: 5,34
EWK: 106,80j ❌

Komentarz: Millwall chodzi za mną od rana, choć śmierdzi remisem, to warto wrzucić w zestawieniu z innymi wydawałoby się pewniakami. Millwall u siebie w ostatnich dwóch meczach w plecy. Natomiast Watford na wyjeździe remis ze Swansea (23 sierpnia). Jak nic śmierdzi bezbramkowym remisem, stąd warto podeprzeć typ na gospodarzy. Ciekawy mecz zapowiada się w chorwackiej ekstraklasie. Ostatni Vukovar 1991, o 18:00 mierzyć się będzie z Rijeką. O ile Vukovar plasuje się na ostatnim miejscu i gra tragicznie, to Rijeka tym meczem ma szansę wygrzebać się z dna tabeli. Gospodarzom przyświeca podobny cel stąd moja wiara w to, że każda z drużyn strzeli. Kurs 2,10 wydaje się kuszący. Marsylia i PSG dla podbicia kursu, tu akurat o bramki jestem spokojny. Marsylia u siebie strzela dużo, np. 4:0 z Lorient (12.09) i 5:2 z FC Paris (23.08), a PSG jak to Paryżanie idą taranem i nie biorą jeńców. Na koniec przystawka rodem z Włoch, a mianowicie Napoli - Pisa. Tu nie będzie litości dla beniaminka, który zajmuje przedostatnie miejsce w Serie A bez wygranego meczu (1 remis i 2 porażki).

#6 (22-09-2025)
1) Dinamo Bukareszt vs. Farul Constanta @ typ: 1 - kurs: 1,81

2) Sporting Lizbona - Moreirense @ typ: 1 - kurs: 1,20
AKO: 2,17
Stawka: 60j
EWK: 130,20j ❌

Komentarz: Żal byłoby nie ruszyć meczu Dinamo Bukareszt z Farulem Constanta ze względu na kurs. Drużyny odpowiednio z 5. i 10. miejsca mierzą się ze sobą, po tym jak goście przegrali na wyjeździe z Uni Craiovą (2:0 - 15.09), a gospodarze od czterech ostatnich spotkań ligowych niepokonani (remis i trzy zwycięstwa). Sporting natomiast dla podbicia kursu, wydaje się, że pewniak, bez wdawania się w szczegóły.

Ostatnia edycja:
rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
#7 (22-09-2025)
1) LIVE 45': PPJ U20 vs. ATLANTIS FC U20 @ typ: 1 - kurs: 1,83
2) Boca Juniors Kobiety vs. Social Atletico Television Kobiety @ typ 1 - kurs: 1,45
3) Abha vs. Al-Shabab @ typ kombi: +1,5 gola i Al-Shabab - kurs: 1,53
4) Alianza Atletico vs. Ayacucho @ typ: 1 - kurs: 1,51
AKO: 6,13 (multiboost)
Stawka: 12,68j
E/W: 77,73 ❌
Betclic

Ostatnia edycja:
rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
#8 (23-09-2025)
1) Belgrano vs. Newell’s Old Boys - typ: btts @ 2,40
2) Club Leon Kobiety vs. Santos Laguna Kobiety - typ: 1 @ 1,40
AKO: 3,36
Stawka: 30j
E/W: 100,80j
❌
Betclic

Komentarz: Na noc proponuję nieco egzotycznie uderzyć jeżeli chodzi o pojedynek pań. O 3 w nocy, w ramach meksykańskiej ekstraklasy kobiet zmierzą się Club Leon z piłkarkami Santos Laguna. Gościnie dołują w tabeli z bilansem bramkowym -13 z 5 punktami w 11 meczach. Gospodynie natomiast z szansami na zameldowanie się w czubie stawki, aczkolwiek muszą w nocy wygrać. Ostatnie mecze Santos Laguny to porażki i remis w przeciwieństwie do gospodyń, które w ostatnich pięciu meczach 3W, 1R i 1P. Dorzucam mecz z argentyńskiej ekstraklasy, w którym zmierzą się sąsiedzi w tabeli - okupujące dolne rejony tabeli grupy A - Belgrano i Newell’s Old Boys. Goście sporo strzelają w delegacjach i mają rachunki do wyrównania z Belgrano za porażkę w ćwierćfinale Copa Argentina. Myślę, że btts to rozsądna propozycja uwzględniając kurs. Dobrej nocy! 😴😉

Ostatnia edycja:
rafi_widzew 11,5K

rafi_widzew

Użytkownik
#9 (23-09-2025)
1) Warta Poznań vs. Polonia Bytom / typ: 2 @ 1,83
2) Polonia Środa Wlkp. vs. Olimpia Grudziądz / typ: 2 @ 1,92
AKO: 3,51
Stawka: 14j
E/W: 49,14j ✅

Komentarz: z dzisiejszej stawki rywalizacji w ramach Pucharu Polski - w mojej ocenie - najciekawiej przedstawiają się pojedynki Warty Poznań z Polonią Bytom i Polonii Środa Wlkp. z Olimpią Grudziądz. W Poznaniu zmierzą się ze sobą dwie drużyny, które we wrześniu prezentują zwyżkową formę, stąd atrakcyjny kurs. Warciarze jak na razie we wrześniu wygrali wszystkie, dotychczasowe trzy mecze ligowe w ramach 2. ligi, a jakby siegnąć dalej, to okazuje się, że od 06 sierpnia br. gospodarze pozostają niepokonani w rozgrywkach ligowych (4W i 4R). Do poznańskiego "ogródka" przyjeżdża jednak mocny rywal z 1. ligi, bo Polonia Bytom, która w ostatnim ligowym meczu pokonała u siebie Miedź Legnicę aż 4:0, a wcześniej (12.09) na wyjeździe GKS Tychy. Bytomianie to aktualnie trzecia drużyna na zapleczu ekstraklasy i w zasadzie ich dotychczasowe wyniki ligowe zbudowały we mnie przekonanie, aby dziś zagrać czysto na ich zwycięstwo. Uważam również, że zwycięsko z dzisiejszego pojedynku wyjdą piłkarze Olimpii Grudziądz, na których wygraną również gram czysto, po przyzwoitym kursie. Grudziądzanie to lider 2. ligi, którzy na przełomie sierpnia i września przyzwoicie prezentowali się w ramach ligowych zmagań z trudnymi rywalami w delegacji. I tak w Sosnowcu zremisowali 3:3 z Zagłębiem (31.08), a wcześniej 15.08 zremisowali z Resovią 1:1. Odnośnie formy pucharowej, to zauważyć należy, że Olimpia w 1/64 PP wyeliminowała Wieczystą Kraków na wyjeździe wygrywając co prawda po karnych, ale jednak. Ostatni wyjazdowy mecz ligowy Olimpia wygrała w Łodzi z rezerwami ŁKS-u 4:2. U siebie zaś dwukrotnie z rzędu zwyciężali odpowiednio 17.09 z Podbeskidziem 2:1 i GKSem Jastrzębie aż 3:0. Warto rozważyć tą propozycję.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom