>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dieta na mase kto pomoże

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Damian jedna rada, nie kupuj na allegro odżywek itp Bo to jedno wielkie gowno tam sprzedaja, jak cos to sie zaopatrz gdzies w specjalnym sklepie lub na pobliskiej siłowni. A co do masy to jak mowili koledzy wyzej, jedz, jedz i trenuj. Albo pij pij piwo i bedziesz mial miesien piwny %-)

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
zajdz w ciaze to przybierzesz na wadze ????
a tak a serio to na moje oko wcale nie jestes takim anorektykiem, w sumie mam podobne proporcje...no moze ciut wyzszy, ze 3 kilo wiecej i 2 lata mniej :p
ale jesli chcesz sie napakowac w barach itd to poprostu zapieprzaj na silownie a nie jedz jakis prochow. Wedlug mnie to takie prochy to szit i nic nie daja. Poprostu zjedz pozadny posilek kilka rzy dziennie no i cwicz to bedziesz napakowany. Jesli uda ci sie osiagnac zamierzony cel bez tych prochow to tez bedziesz mial z tego wieksza satysfakcje ;)
na a jak juz bedzie z ciebie niezly koks to jeszcze tylko wskocz w ladny dresik z trzema paskami na nogawkach, zel na wlosy, ciemne okularki i mozesz isc wyrywac lachony na dyskoteke :mrgreen:

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Odżywki, proteiny i inne kreatyny - NIE!
Jedz codziennie (CODZIENNIE!) przed snem pierś z kurczaka i ryż! Do obżygania! Przez pół roku! Smalcu Ci w ciało najdzie - gwarantuję! Potem będziesz musiał bebzol w drabinę przeformować. Mi nawet podobno się udało. ;-)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Żebyś przytył przy naturalnym białku to musisz ćwiczyć 1-1,5h dziennie co drugi dzień i rozpisać cykl, żeby co 2 dni nie ćwiczyć tych samych mięśni.

K 76

karlos83

Użytkownik
Wystarczy 3 razy w tygodniu trening tak jak kolega wspomnial kazdy na inne partii miesni. Co do cwiczenia klaty i bicepsu tylko to jest to mega glupota, wyobraz sobie jak bedziesz wygladac na plazy po roku takiego treningu, nogi jak zapalki a reszta wypakowana. Nedza..

Ogolnie na poczatek nie polecam Kretki (to tak jakbys sam na poczatku sie ograniczal) popakuj z pol roku na sucho, jesli chcesz nabrac kg to gainer jak najbardziej. Ja biore Weider Mega Mass i jestem BARDZO zadowolony, dobra rozpuszczalnosc, dobry sklad (duzo weglowodanow niezbednych na mase), na opakowaniu 7kg mozesz przytyc z 5kg na luzie.

Cwicze od ponad roku, jak zaczynalem wazylem 68 kg przy wzroscie 185, teraz waze 83 wiec jest roznica ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
poczytaj na forach kulturystycznych itp jak ludzie niekiedy kupowali przez allegro i dostawali jakies gowna. chcesz to kupuj nikt ci nie broni.

K 76

karlos83

Użytkownik
Czlowieku na allegro sprzedaja swoje towary normalne sklepy do ktorych mozesz sobie takze pojsc (jesli akurat mieszkasz w danym miescie) wiec to co piszesz to marginalna sprawa. I nie mow mi zebym czytal fora bo siedze w temacie duzo glebiej niz Ty zapewne ????

Do góry Bottom