>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dieta na mase kto pomoże

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Witam

A więc tak.Chciałbym trochę przybrać na masie. Mam 17 lat 185cm wzrostu i waże 67kg. Czy ktoś kto się zna na tym trochę umiałby mi rozpisać dobrą dietę.Proszę uwzględnić ,że będę ćwiczył około30-45 minut i siedzę 8 h w szkole. I jak stosować gainera i jakiego najlepiej kupić? Z góry dzx wszystkim

F 0

fenio

Użytkownik
nie kupuj gainera zadnego bo nic nie da.kup kretyne najlepiej w proszku.30-45 minut to troszke malutko zalezy jeszcze co chcesz cwiczyc .

S 11

support75

Użytkownik
Jesli kupisz gainera i bedziesz sie opierdalal to nie przybedzie Ci tkanka miesniowa tylko tluszczowa. Jesli wczesniej nie brales zadnych tych &quot;proszków&quot; badz tez nie cwiczysz od dawna nie polecam tego. Diety Ci nie uloze gdyz nigdy w tym nie bylem dobry. Zaczniej z pol roku, rok cwiczyc na sucho a potem mysl o gainerze itp.
Pamietaj równiez by cwiczenia-rozpiske zrobic sobie na mase.
Powodzenia.

P.S. Wazne od Was o dobre 30 kg wiecej 8)

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Hmmm. Kreatynki nie chciałbym za bardzo brać bo boje się,że będę miał problemy z &quot;przyjacielem&quot;. :jezora: Ćwiczyć chcę głównie brzuch tors i biceps. Bo w sumie co polecacie dokupić mam narazie tylko sztangę hantle i przyrząd do brzuszków?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
głównie brzuch tors i biceps

hehe &#39;zestaw na plaże&#39; jak to mowia.
Jesli chcesz tylko to cwiczyc to w zupelnosci ci wystarcza obecny sprzet.
A od kreatynki nie maleje, wiec sie nie boj.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Tedziu, to jest tak zwany stuff sezonowca :mrgreen:

Kreatyna:
Od niej się susiak nie zmniejsza, nie bój się.

Nitrobolon:
Jeżeli chcesz spuchnąć i w ciągu 2 tygodni z 50kg brać 100 na klate, polecam, niezła bomba odśrodkowa, z tego co piszą to nie koliduje ze zdrowiem... ale jeżeli ty zaczynasz to odradzam. To jest jak nitro, tyle, że dla mięśni...

Gainer:
Trec Mass XXL 4800gr &lt;- polecam.

Masa:
http://www.kfd.pl/

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
To akurat nie jest efekt nitrobolonu.

Cała prawda o nitrobolonie:

W 1998 dostali za ten produkt Nobla w dziedzinie medycyny. Składniki zawarte w NitroBolon takie jak diarginine malate oraz arginine alpha keto-glutarate są prekursorami wytwarzania w organizmie człowieka tlenku azotu (NO), który odpowiada za prędkość komunikacji między komórkami. Pierwsze efekty są zauważalne już po pierwszych 2-3 dniach stosowania preparatu. Występuje wówczas efekt znacznego zwiększenia objętości mięśni podczas treningu. Stosujący NitroBolon twierdzą, że ciężko jest im dokończyć zaplanowany trening z powodu zbyt znacznego „napompowania” mięśni. Pomiędzy 5 a 8 dniem następuje maksymalne stężenie NO czego objawem jest znaczny przyrost siły przy jednoczesnym wzroście obwodów mięśni. Systematyczny przyrost siły trwa do końca cyklu na NitroBolonie, a około 14 dnia połączony jest on wraz ze wzrostem wytrzymałości. Po 20 dniach mięśnie stają się twarde, a efekt potreningowego „napompowania” mięśni utrzymuje się przez wiele dni.

F 0

fenio

Użytkownik
no niestety chcialem kupic caly ten nitrobolon ale na szczescie powstrzymali mnie..Od tego mozna dostac zawału albo wylewu.Nitrbolon - TOTALNA BZDURA.

A 2

areklipno

Użytkownik
słuchaj jak miałem 16 lat i 190 cm wzrostu to ważyłem 61-62 kg
zaczekałem 2 lata i waga sama mi wskoczyła na 85 kg
jak na moje to ty po prostu jedz, jedz i jedz i zajmij sie jakimś sportem siatkówka, koszykowka, piłka (takie coś ogólnorozwojowe) i bedzie dobrze ale to jest moja skromna opinia

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
no niestety chcialem kupic caly ten nitrobolon ale na szczescie powstrzymali mnie..Od tego mozna dostac zawału albo wylewu.Nitrbolon - TOTALNA BZDURA.
Nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał... czytałem raporty z testów żywieniowych na człowieku, przez 7 lat prowadzone były badania i nie wykazały one żadnego uszczerbku na zdrowiu... no chyba, że dasz nitrobolon 50-latkowi, wtedy i może wylewu albo zawału dostanie...

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Podstawa diety to oczywiście węglowodany i białka... ryż, ryby, twarogi, pełnoziarniste pieczywo... oczywiście dieta dużo nie da jeśli nie będzie się ćwiczyło... http://www.kfd.pl/ &lt;- tu jest wszystko

Do góry Bottom