>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Devid - zajrzyj, może akurat skorzystasz?

D 4

devid

Użytkownik
Jako, że bawię się w typy dnia, to pobawię się i w kuponiki, powalczę o dodatni yield. Na wstępie wkleję tylko typ, którego nie będę wliczał, ponieważ jest już zakończony, ale może na jego podstawie ktoś zobaczy we mnie iskrę nadziei na pieniążki. Wczoraj za ten typ zgarnąłem 120pkt w Typach Dnia.
✅
⚽
Dyscyplina: Piłka nożna, Premier League
Spotkanie: Aston Villa - Arsenal Londyn
Typ: HT/FT 2/2
Kurs: 2.20
Bukmacher: bet365
The Gunners: W drodze po rewanż na Villa Park!​
Już dziś o godzinie 21 dojdzie do drugiego pojedynku pomiędzy Aston Villą i Arsenalem. Na inaugurację sezonu 2013/14 doszło do niemałej niespodzianki. Mało kto spodziewał się, że Kanonierzy ulegną u siebie z niżej notowanym rywalem aż 1:3. W tamtym spotkaniu worek z bramki otworzył Giroud, jednak później golę padały już tylko do siatki Wojtka Szczęsnego. Dwukrotnie z rzutu karnego trafił Benteke, a trzecie trafienie dołożył Luna. Czerwień w 67 minucie ujrzał Kościelny.
Rozpoczynamy jednak drugą część sezonu, a sytuacja w tabeli wygląda zupełnie inaczej, niż to się zapowiadało po pierwszych meczach. Jeżeli Arsenal zwycięży, to wróci na fotel lidera PL. W tej kolejce swoje mecze wygrali odpowiednio: Chelsea, Liverpool i Manchester City. No więc chyba pora na Armatki? Dotychczas zgromadzili oni w 20 spotkaniach 45 oczek, a gospodarze dzisiejszego wydarzenia, dokładnie 22 punkty mniej.
Jak ma się forma i morale obu drużyn? Piłkarze z Emirates wygrali trzy ostatnie ligowe spotkania i można śmiało powiedzieć, że są &quot;w gazie&quot;. Do tego dochodzi zwycięstwo z lokalnym rywalem - Tottenhamem - 2:0 w pucharze. A jak ma się AV? Niezbyt dobrze. Ostatnie trzy mecze w lidze to zwycięstwo, remis i porażka. Puchar? Porażka i out. Z Sheffield Utd..
Dlaczego typ HT/FT 2/2? Ponieważ w ostatnich 3 spotkaniach, które Kanonierzy wygrywali, wszystkie gole strzelali w drugiej połowie. Najwyższy czas, żeby odblokować karabinek pierwszych 45 minut. Do składu powraca niesamowity Mesut Ozil. Na ataku obejrzymy najprawdopodobniej Oliviera Giroud. Na ławce zabójczy egzekutor - Lukas Podolski. Jak widać, ma kto strzelać bramki dla Profesora.
Kilka słów jeszcze o gospodarzach. Fatalna średnia strzelanych goli. 19 w 20 meczach. Co daję średnią poniżej 1 gola na mecz. Wynik naprawdę kiepski. Dla porównania, Arsenal strzelił ponad dwa razy więcej. Wystarczy spojrzeć na listę strzelców. W ekipie The Villans prowadzi Benteke, który ma 4 trafienia na koncie, a 2 z nich, były właśnie w meczu inaugurującym. W pozostałych 19 spotkaniach trafił zaledwie dwa razy.
Bolączką gości jest na pewno brak Walcotta. Wyleciał on ze składu do końca sezonu - kontuzja. Myślę jednak, że jest wielu zawodników, którzy są w stanie godnie go zastąpić.
Jakby to powiedzieli komentatorzy C+.. Czekamy na 21, zapinamy pasy i startujemy!
Poniżej wkleję analizę z typów dnia, a zaraz po niej kupon. Taka perełka:
:hokej:
Dyscyplina: Hokej, Polska Extraliga
Spotkanie: GKS Jastrzębie - Unia Oświęcim
Typ: 2
Kurs: 3.80
Bukmacher: bet365​
Ależ trafiła się okazja! Po ostatniej wpadce hokeistów Unii, bukmacherzy widocznie nie dają zbytnio szans oświęcimianom. A cóż to za wpadka? Porażka 1:6 u siebie z Sanokiem. Boląca. Dotkliwa. Jednak pora powstać niczym feniks z popiołu. Ta porażka przyszła po wcześniejszych pięciu zwycięstwach, dlatego można było się spodziewać zadyszki. Dziś nadchodzi bardzo ważne spotkanie.
O godzinie 18:00 na Jastorze, dojdzie do pojedynku obecnie 4 i 5 drużyny w tabeli. GKS zgromadził dotychczas na swoim koncie 56pkt, a z kolei Unia 52 oczka, rozgrywając przy tym jeszcze jedno spotkanie więcej od dzisiejszych gospodarzy. Można się dziwić, że podaję taki typ, ponieważ Jastrzębie wygrało ostatnio kolejno: 7:0, 8:3 i 12:2, ale spójrzcie jakie to zwycięstwa.. Z outsiderami, czyli: Podhalem, Bytomiem i Krynicą.
A jak mają się ostatnie wyniki biało-niebieskich? Pomijając blamaż z ekipą Sanoka, 5 wcześniejszych spotkań to zwycięstwa. Poniżej podaję te wyniki:
GKS Katowice - Unia Oświęcim 2:8
Cracovia - Unia Oświęcim 4:5
Unia Oświęcim - Podhale 5:3
GKS Tychy - Unia Oświęcim 2:4
Unia Oświęcim - GKS Jastrzębie 4:1
Co tu dużo mówić, wspaniała seria. Unii uległ obecny lider ligi, obecny mistrz Polski oraz dzisiejszy rywal. Warto też zauważyć, że Jastrzębie nie potrafi znaleźć w tym sezonie sposobu na biało-niebieskich. Wygrali oni tylko jedno spotkanie, gdy na początku sezonu było bardzo duże zamieszanie w Oświęcimiu. Jednak po zmianie trenera i kilku świetnych transferach, kolejne trzy pojedynki wygrali podopieczni Mikuli.
Dlatego właśnie taki typ. Wiele przemawia na korzyść Unii. Patent na Jastrzębie. Pomimo wpadki z Sanokiem, bardzo dobra forma. Wg. warto zaryzykować przy kursie 3.80. Mam nadzieję, że komuś typ się przyda. Powodzenia.
A teraz już sam kupon.
K#1
:hokej: GKS Jastrzębie - Unia Oświęcim @3.80 3:3
Stawka: 10j
EWK: 38j
-10j
⛔ tak mało brakowało.. 3:3 w regulaminowym czasie i dogrywka, w której Unia strzela zwycięskiego gola.

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 4

devid

Użytkownik
To jeszcze ako na dziś:
K#2
⚽ Birmingham - Bristol Rovers @1.55 3:0
⚽ Walsall - Oldham @2.10 1:0
AKO: 3.10
EWK: 31j
+21j
✅ jeden minusik, jeden plusik, na dzień dobry.
edit:
⚽ Birmingham - Bristol Rovers
Puchar FA. 17 drużyna Championship vs. 21 drużyna League One. Po samych pozycjach w tabeli i ligach, widać dlaczego taki, a nie inny typ. Myślę, że nie ma co się zbytnio tutaj rozpisywać.
⚽ Walsall - Oldham
A tutaj z kolei pojedynek obu ekip z League One. Walsall walczy o grę w play-offach. Na chwilę obecną gospodarze zajmują 7 pozycję i tracą do miejsca premiującego grę w play-offach zaledwie 1pkt. Rywale z tych okolic tabeli też nie mają dziś ciężkich spotkań, dlatego takie spotkania trzeba wygrywać, jeżeli chcę się walczyć o awans. Poza tym, Oldham grało już w tym sezonie u siebie z Walsall i uległo im 0:1, więc nie wydaję mi się, żeby byli w stanie cokolwiek wskórać na wyjeździe.

D 4

devid

Użytkownik
Jeszcze przed snem.
K#3
???? Mona Barthel - Luksika Kumkhum +2.5 seta @2.25 2:1
EWK: 22.50j
Analizę wkleję za niedługo, kiedy wkleję ją już do działu Typy Dnia.
+12.50j
✅ szkoda, że nie działała stronka i nie dałem rady zrobić Typu Dnia..

K#4
???? Andujar P. - Janowicz J. @1.28 1:3
???? Niculescu M. - Lisicki S. @1.36 2:1
???? Voegele S. - Cibulkova D. @1.44
AKO: 2.53
EWK: 25.30j
-10j
⛔ no i znowu jeden plus i jeden minus. może dziś będzie lepiej ????

D 4

devid

Użytkownik
I kolejny raz zagram jeden kupon pod małe ryzyko, a drugi asekuracyjnie. Póki co chciałbym wyjść na trochę większy plus, więc czekam, aż wreszcie większy kurs wpadnie. Wczoraj niewiele brakowało.

K#5
:baseball: Polska - Francja wygra różnicą 4-6 goli @3.20
EWK: 32j

Nie ma niestety emotki piłki ręcznej, to użyłem baseball :p

No i asekuracja, żeby zostać na lekkim plusie:

K#6
⚽ Osasuna - Real Madryt @1.35
⚽ Espanyol - Alcorcon @1.50
AKO: 2.03
EWK: 20.30j

Jeszcze może dziś uda mi się skleić jeszcze dwa kupony, a do ryzyka za niedługo wkleję analizę (o ile znów nie będzie problemów ze stroną).

edit: OBIECANA ANALIZA TYPU PO KURSIE 3.20 !!

:baseball:
Dyscyplina: Piłka ręczna, Mistrzostwa
Spotkanie: Francja - Polska
Typ: Francja wygra różnicą 4-6 goli
Kurs: 3.20
Bukmacher: bet365

Grabarczyk: To będzie mecz walki​

Tak właśnie zapowiada to spotkanie nasz obrotowy. Trudno jednak uwierzyć w te słowa po porażce z Serbami 20:19. Spotkanie to stało na bardzo niskim poziomie, a na dobrą sprawę biało-czerwoni mogli spokojnie je wygrać. Każdy kto oglądał ten pojedynek, wie dobrze, co by było gdyby Polacy wykorzystali dwa rzuty karne, a nie trafili je ponad poprzeczką. Jedyną nadzieję widzę w naszym niezawodnym Sławku Szmalu.

A co u naszych rywali, trójkolorowych szczypiornistów? Oni mają się jak zwykle dobrze. Ostatnie lata, to wiele sukcesów kadry francuskiej. W pierwszym meczu fazy grupowej pokonali Rosjan aż 35:28. Postrzelali trochę, no nie? Drużyna Bieglera przyzwyczaiła nas już do wygranych, a z tak słabo grającą naszą kadrą, nie wydaję się, by mieli jakiekolwiek problemy.

To jednak są mistrzostwa. Tutaj lubią zdarzać się niespodzianki. Często wystarczy jeden słabszy mecz, że zaprzepaścić wszystko. Francja to jednak doskonale przygotowana ekipa pod względem fizycznym. Cała szeroka kadra to zawodnicy z najwyższej półki, którzy tak samo jak i w kadrze, podobne sukcesy osiągają w swoich klubach.

Myślę, że nasze szczypiorki będą mocno zmobilizowani do gry, jednak samą mobilizacją się nie wygrywa. Nie ma co ukrywać, że jesteśmy trochę za reprezentacją Francuzów. Jesteśmy z kolei drużyną lepszą niż Rosjanie, którzy swoje spotkanie przegrali 7 bramkami, dlatego typ pomiędzy 4 a 6 golami.

Początek o 20:15. Polecam, można miło spędzić wieczór, a korzystając z mojego typu, kto wie.. Może się wzbogacić?

(przy okazji. wprowadźcie może emotke piłki ręcznej, byłoby fajnie)

D 4

devid

Użytkownik
Brakuje w temacie jednego postu, ponieważ wyskoczyła mi informacja, że oczekuje on na akceptację przez administratora. Poniżej podaję typ na noc + za niedługo dokleję obszerną analizę do niego. A pod spodem jeszcze jeden mini-kuponik zabezpieczający ;)

K#7
???? Philadelphia 76ers - Charlotte Bobcats @2.10
EWK: 21j

Analiza pojawi się w ciągu najbliższych 40 minut.

K#8
⚽ Colo Colo - Antofagasta @1.44
⚽ Getafe - Barcelona @1.25
⚽ Villareal - Real Sociedad @1.70
AKO: 3.06
EWK: 30.60j

Do góry Bottom