>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Destrukcja życia

Status
Zamknięty.
other 60

other

Użytkownik
Tak. Napisałem wcześniej. Jednak, teraz trochę optymizmu chciałbym wrzucić w ten ponury wątek.

Otóż. Ludzie, życie bez zakładów istnieje. I żyje się pełną gębą, bez stresów, że za chwilę możesz wszystko stracić. O ile lubię nić adrenaliny, o tyle w tym przypadku rozciągnąłem ją do niebywałych astronomicznie patologicznych rozmiarów.

Każdy kto nie chce zostawić tu przykrych wspomnień, niech odejdzie. Natychmiast, bez oglądania się.

Niestety długów, których się nabawiłem obstawiając u buków, tak szybko wymazać się nie da. Robię wszystko by w końcu wyjść na swoje. Nie da się jak na razie. Za duża pokusa szybkiego odrobienia strat. Strzeżcie się na moich błędach.

other

Otrzymane punkty reputacji: +4
voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Miło się to wszystko czyta.
Ja się zastanawiam jak długo będą sobie jeszcze wmawiał &quot;Już więcej nie wpłacę do buka&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Każdy kto nie chce zostawić tu przykrych wspomnień, niech odejdzie. Natychmiast, bez oglądania się.
other
Wszystko jest dla ludzi, ale w nadmiarze i bez umiarkowania prowadzi do tragedii. Picie alkoholu dla odprężenia spowodowało powstanie wielu udanych związków, wspaniałych książek i filmów, ale już alkoholizm doprowadza do wyniszczania siebie i całego otoczenia wokół, a czasami prowadzi do samobójstw. Tak samo tutaj, to zajęcie/pasja/hobby nie jest dla wszystkich. Ktoś kto myśli wyłącznie o pieniądzach i adrenalinie i nie potrafi za każdym razem trzeźwo pomyśleć nie powinien w to wchodzić. Wymóg 18 lat jest tu bardzo, bardzo uzasadniony, a może powinno się jeszcze wprowadzić obowiązkowe testy psychologiczne. Nie jest więc tak, że KAŻDY kto się tym zajmuje ma złe wspomnienia. Śmiem twierdzić, że jednak większość ma miłe wspomnienia. Zresztą po postach niektórych moderatorów z tego forum od kilku lat wnioskuję, że nie mają samych złych wspomnień. Oczywiście takie ostrzeżenia jak twoje są potrzebne, bo to bardzo niebezpieczna zabawa i łatwo popaść w uzależnienie, wpaść w długi itd i trzeba zawsze o tym pamiętać. Ja sam doświadczyłem kilka razy takiej sytuacji, że chciałem się odegrać i straciłem trochę kasy, ale to było jak zimny i skuteczny prysznic i teraz po prostu operuję stawkami rzędu 10zł, a może kiedyś jak poczuję się mocniejszy podniosę je i to recepta do zdrowej bukmacherki. Przeznaczamy na to tylko tyle ile byśmy wydali miesięcznie na przyjemności. Jak wygramy to fajnie, a jak nie to przecież zrobiliśmy sobie tylko prezent...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom