>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Después de la victoria - DawcaMocyWNocy

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
200m M Zwycięzca czas poniżej 19,75s + 200m K wygrana Shippers✅✅✅
@1,96 po odliczeniu podatku
40j
Wygrana 78,4j
STS
Piękna opcja naprawdę polecam pograć za dobre pieniądze, Bolt vs Gatlin wyscig na grubo poniżej tego czasu + pewna Holenderka do wygranej która nie ma godnej rywalki na 200m.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Liverpool - West Ham✅
@1,65
West Ham +5 rożnych
30j
Wygrana 49,5j
William
Bukmacherzy bardzo mocno faworyzują The Reds. Ja w tym meczu skłaniam się w stronę rzutow rożnych a mianowicie handicapu +5 w strone West Hamu. Naprawdę tylko kataklizm może sprawić ze ten typ nie wejdzie. Nie wierzę że Liverpool zdobędzie w tym meczu aż taką przewagę w tym aspekcie gry. W ostatnich 4 spotkaniach miedzy tymi ekipami nigdy Liverpool nie osiągnął takiej przewagi w rożnych. W tym sezonie również West Ham nie odstawał od swoich przeciwników w tym aspekcie, nawet z Arsenalem gdzie Arsenal ostro atakował. Bardzo dobry typ do dubla i polecam gorąco

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Sevilla - Atletico✅
Więcej rożnych Sevilla
@1,75
25j
Wygrana 43,7j
William

Szlagierowe spotkanie drugiej kolejki w Hiszpanii. Trudno wskazać faworyta w tym meczu ja skłaniam sie w strone rożnych dla ekipy gospodarzy. Pierwszy aspekt przemawiający za tym typem jest fakt że Sevilla gra u siebie i będzie grać ofensywnie by wygrać to spotkanie dla swoich kibiców. Przyjrzałem sie rownież bezposrednim spotkaniom obu ekip i ostatnimi czasy u siebie Sevilla wygrała zdecydowanie w pojedynku na rożne. Bardzo podoba mi się ofensywna gra Sevilli co może mieć niebagatelne znaczenie w powodzeniu tego typu. Myśle ze Atleti zagra defensywnie i nastawi sie na kontry co daje szanse na wiele rożnych dla Sevilli.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
PODSUMOWANIE MIESIĄCA
TYPY 23
TRAFIONE 15
NIETRAFIONE 6
ZWROT 2
ZYSK 177,1j
ZYSK 88%
Niesamowicie się ciesze z tego sierpnia, zysk naprawdę rewelacyjny mam nadzieje że w przyszłości będzie tylko lepiej chociaż wystarczy żeby było tak jak jest;D Jeśli komuś pomogłem wygrać to niezmiernie się cieszę;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Cześć,
czy mógłbyś mi napisać, ile u Ciebie to jest 25j ? chyba nie jest to 25j/10 :)

pzdr, fajny temat. Sierpień mistrzostwo

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Holandia - Islandia over 0,5 Islandii w 1 połowie⛔
@3,8
20j
WilliamHill

Holandia - Islandia✅ + Chorwacja⛔
Rożne -3 Holandia
AKO @2,04
25j
WilliamHill

Bardzo wiele już o tym meczu powiedziano ja liczę na bardzo otwarte widowisko z gradem goli i to już w pierwszej połowie. Holendrzy muszą ten mecz wygrać aby walczyć o 1 miejsce w grupie Islandia niespodziewany lider grupy będzie chciało za wszelką cene wywieźć choć jeden jakże cenny dla nich punkt. Stawiam że otworzą sie Holendrzy od poczatku meczu co da okazje do kontry i bramki dla Islandczyków już w pierwszych 45 minutach. U siebie obie bramki przeciwko Oranje zdobyli właśnie w pierwszych 45min. Ciekawy mecz i myślę również kurs warty ryzyka

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Niemcy - Polska✅
Niemcy -3 rożne
@1,85
40j
Wygrana 74j
WilliamHill

Niemcy - Polska⛔
Krychowiak żółta kartka
@2,25
20j
WilliamHill

Dzisiaj gram za grubą kase na to że Krycha dostanie żółtą kartke. Kto jak kto ale on na pewno nie odstawi nogi w takim spotkaniu i obok Glika jest pierwszy do otrzymania ostrzeżenia. Wiadomo Niemcy będą atakować od samego początku więc i o kartki będzie łatwiej. Oglądałem kilka spotkań Sevilli tam Krychowiak nie patyczkuje się z rywalami w myśl zasady że piłka przejdzie zawodnik nie. Bardzo ważny mecz dla reprezentacji nie będzie kalkulowania i walka o każdą piłke. Co tu dużo pisać myśle ze kurs naprawdę warty ryzyka.

Referendum ogólnopolskie⛔
Frekwencja over 25,5%
@2,25
30j
Fortuna

Sondaże w granicach 30% myślę że damy radę w kraju ogolnie mamy to gdzieś ale granica 26% na pewno warta gry po takim dobrym kursie;)

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Espanyol - Valencia⛔
over 2 (azjan)
@1,63
30j
ComeOn

Z dosyć bogatej oferty na dzisiaj wpadł mi w oko typ w Hiszpanii gdzie zmierzy się beznadziejna w moim odczuciu obrona Espanyolu z bardzo słabo wchodzącą w sezon ekipą Valencii. Nietoperze niesamowicie underowo jak dotychczas w 4 meczach zaledwie zaledwie 2 strzelone i 1 stracony gol. Ogladałem ekipe Espanyolu w meczu z Realem, dla mnie to kryminał dla ich defensywy, z resztą cały zespół zagrał tragicznie jednak myślę że ten fakt spowodowany był dobrą dyspozycją Realu i brakiem jaj ze strony Espanyolu który nie podjął walki i został zgwałcony przez Madryt. Jednak Espanyol w pilke grać potrafi i myśle ze cos w tym meczu ustrzelą tym bardziej ze graja u siebie. Nietoperze to dla mnie jedna z najwiekszych niespodzianek tego sezonu oczywiście in minus. Jednak zła passa kiedyś sie kończy i mam nadzieje ze własnie dzisiaj i zdołają min jednego gola strzelić tej dziurawej obronie Espanyolu. Ostatnie 13 spotkań między tymi ekipami to min 2 gole w meczu

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Ilość typów 38
Trafione 20
Nietrafione 15
Zwrot 3
Zysk 156j

Miesiąc na lekkim minusie jednak ogólny zysk tematu cały czas bardzo satysfakcjonujący

Do góry Bottom