>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Después de la victoria - DawcaMocyWNocy

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Postanowiłem poprowadzić swój cykl odnośnie moich typów jakie gram u buków. Będą pojawiały się tutaj spotkania w większości piłki nożnej ale również siatkówki i skoków narciarskich.
W miarę możliwości oprócz suchych typów będe dokładał również analizy dlaczego akurat gram taki a nie inny mecz.
Konstruktywna krytyka oczywiście mile widziana✅
Najczęściej będę grał single i duble, rzadziej tasiemce.
Zaczynam z kwotą 200j zobaczymy co z tego będzie, statystyki będą pojawiać sie co kilka dni.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Pogoń Siedlce - Dolcan Ząbki✅
Dolcan DNB @1,44
20j
WilliamHill
Wygrana: 28,8j

Wolfsburg - Bayern✅
Wolfsburg strzeli - TAK @1,33
20j
Wygrana: 26,6j

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Barcelona - Fiorentina✅
Fiorentina strzeli - TAK @1,51
15j
Wygrana 22,5j
William

Arsenal - Chelsea✅
Arsenal rzut rożny po 76 min TAK @1,5
20j
Wygrana 30j
William
Bardzo wiele już o tym spotkaniu zostało powiedziane, nie ma zbytniego sensu dokładać coś więcej i przepisywać słowa od innych userów czy przytaczać te same statystyki po raz kolejny. Ja proponuje typ na rożnego dla Arsenalu w ostatnim kwadransie meczu + doliczony czas gry. Typ wydaje sie wielce prawdopodobny przy scenariuszu gry prowadzić będzie Chelsea niemal pewny. Nawet przy prowadzeniu Arsenalu szansa na typ spora ponieważ kontr nie zabraknie gdy Chelsea bramke bedzie musiało strzelić. Arsenal jak gra wszyscy wiemy, lubią ofensywę więc i rożnych nie powinno brakować przy zdecydowanej defensywie ekipy Mourinho. Wszystko zależy od scenariusza spotkania jednak typ wydaje sie dla mnie wielce prawdopodobny.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Małe podsumowanie, prawie perfekcyjnie szkoda wczorajszej wtopy aczkolwiek nie codziennie jest niedziala ????
Ilość typów 5
Trafione typy 4
Nietrafione typy 1
Zysk 12,9j

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Manchester ✅
Arsenal⛔
@2,21
35j
Bet365

Legia - Wisła✅
Wisła strzeli - TAK
@1,8
20j
Wygrana 38j
Unibet
Spotkanie ktore od lat przyciąga uwage kibiców Ekstraklasy, szlagier który mimo że troche przyblakł z biegiem lat to cały czas ogląda sie go z ciekawością. Ja w tym meczu daje szanse Wiśle, nie mówię na wygraną ale na pewno na strzelenie bramki. Wisła w tym sezonie ograła Lecha więc dlaczego nie strzelić czegoś Legii która mnie osobiście szczególnie w Europie nie zachwyca. Wisła od marca 2014 nie strzeliła bramki na Lazienkowskiej jednak dzisiaj sie to zmieni. W dotychczasowych meczach w Ekstraklasie Wisła strzelała co mecz bramkę, oczywiście Legia kasuje rywali po kolei jak leci w lidze jednak z Wisłą tak łatwo na pewno nie bedzie. Na koniec ciekawostka Paweł Brożek pokonał do tej pory 5 bramkarzy Legii dzisiaj pora na 6 mianowicie Kuciaka.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Manchester City✅
@1,65
Unibet
25j
Wygrana 41,3j

Ostatnio dosyć słabo z typami jednak mam nadzieje ze ta Wisła to dobry prognostyk. Na dzisiaj czyste Man City, West Brom im leży i dzisiaj powinni to potwierdzić;)

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Monaco - Lille✅
Remis lub Lille
@2,4
20j
Wygrana: 48j
Unibet
Bardzo mocno faworyzowana jest ekipa Monaco przez bukmacherów, ja osobiście aż tak bardzo bym ich nie stawiał na piedestale. Oglądałem mecz Lille w pierwszej kolejce z PSG i mimo porażki 0:1 spisali sie naprawdę dobrze, stworzyli sobie kilka sytuacji i nie ustępowali znacząco ekipe z Paryża. Monaco to na pewno ekipa z lepszymi zawodnikami ale dla mnie brakuje im serca do gry. W pierwszej kolejce wygrali z Niceą 2-1 jednak męczyli sie w tym meczu, przegrywając przez wiekszosc spotkania. Nie spodziewam się tutaj gradu bramek wiec grać polecam również under 2,5 w meczu.

Bilbao - Barcelona✅
Więcej żółtych kartek Bilbao
@1,71
20j
Wygrana: 34j
Unibety

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Troyes - Nicea
2DNB
@2,5
25j
ZWROT
Unibety
Po wczorajszym udanym typie pozostaje we Francji i dzisiaj biore na warsztat spotkanie Troyes z Niceą. Początek sezonu dopiero druga kolejka stąd myśle dlatego buki faworyzują ekipe gospodarzy która zremisowała pierwszy mecz z ogórkami ligi Ajaccio. Nicea przegrała 2-1 z zawsze silnym Monaco. Ja w tym meczu skłaniam sie w strone gości którzy mieli zdecydowanie trudniejszego rywala a postawili mu twarde warunki. Mecze przedsezonowe również w wykonaniu Nicei były bardzo dobre, ograli m.in. Napoli czy Galatasaray. Dysponują wg mnie lepszą kadrą niż gospodarze i w tym meczu na pewno stać ich na zwycięstwo

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
CSKA - Sporting
over 5 kartek AZJAN
@1,75
25j
Bet365
ZWROT

Decydujące spotkanie o awansie do fazy grupowej LM, nikt nogi w tym meczu na pewno nie będzie odstawiał zważywszy że CSKA przegrało na wyjeździe tylko 2-1 więc sprawa awansu jest jak najbardziej otwarta. Szczerze powiem że ja faworyta w tym meczu wskazać nie potrafię jednak gram w tym meczu na kartki, mianowicie ponad 5 przy 5 mamy zwrot. W pierwszym meczu było aż 7 kartek więc statystycznie w rewanżach tym bardziej ostatniej rundzie eliminacji pada więcej kartek. CSKA gra dosyć ostro tym bardziej że będą musieli gonić wynik, myślę że Portugalczycy również za wszelką cene bedą chcieli awansować i każdymi możliwymi sposobami będą chcieli powstrzymać ekipę CSKA i fauli w tym meczu będzie sporo.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Reprezentacja zdobędzie przynajmniej 8 medali w Lekkoatletyce na MŚ✅
@2,05
25j
Wygrana 51,5j
STS
Poki co mamy 5 medali, szanse na nie mają jeszcze Włodarczyk w młocie, Małachowski w dysku, Lićwinko w skoku wzwyż, Urbanek z małymi szansami w dysku, na 800m nasze panie mogą powalczyć o jakąś niespodziankę. Szanse spore na ten typ;)

Do góry Bottom