>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Derby Krakowa z Unibet

Status
Zamknięty.
malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
mozna postawic 1/1 za 25 i jesli tak będzie to wygramy 250zł i mozna sie zabezpieczyc X/1 za 25 wtedy wygramy 100zł i jestesmy 50 do przodu. Szanse na to ze typ wejdzie są naprawde wysokie... Gorzej jak wisła da dupky ???? Skorza ma szanse odskoczyc Legii na kilka pkt wiec mysle ze powinni ten mecz wygrac 1/1 bądz X/1

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Coś ta promocja wydaje mi się za prosta:-D Wiadomo, że nie ma 100% pewności, ale tak jak mówi malolat szanse, że typ 1/1 albo X/1 wejdą są bardzo duże:spokodfhgfh:

W 74

woofer001

Użytkownik
zasady sa jasne i raczej nie mozna ich interpretowac inaczej. jak wejdzie 1/1 to raczej bedzie to ostatnia taka promocja unibetu gdyz straca na tym i to bardzo duzo

tbm 642

tbm

Forum VIP
Również X/X nie należy wykluczać. Jak Pasy będą prowadziły do przerwy to Unibet się nieźle wzbogaci ;P No i w sumie jak FT Wisła nie wygra to też.

Dla mnie X/1.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ja czekam na oficjalne składy. Jeśli Wisła wyjdzie mocnym składem to warto pyknąć. 25zł nie majątek, a można dużo zyskać.

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
jak jest minimalny kurs wyplaty ? bo wplaty to 15 euro ???? i zastawiawiam sie czy przelewc z MB bo jak wtopie bede musial pograc chwile u nich zeby wybrac ;p

amaruti 89

amaruti

Użytkownik
Nie wiem czemu ,ale ten mecz kojarzy mi się z Barca -Espanyol z tamtego roku,niby ta sama sytuacja gospodarze powinni miękko wygrać ,a wszyscy pamiętamy jak to się skończyło.:razz:

hasiak 21

hasiak

Użytkownik
Przebieg poprzedniego meczu derbowego był nietypowy. W pierwszej połowie Wisła grała bardzo słabo, a po dość przypadkowym, choć pięknym golu Pawła Sasina, Cracovia wyszła na prowadzenie. Po przerwie role się odwróciły. Gole kolejno zdobywali Radosław Sobolewski, Marcelo, Patryk Małecki i Piotr Ćwielong. Wisła wygrała 4:1

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Przebieg poprzedniego meczu derbowego był nietypowy. W pierwszej połowie Wisła grała bardzo słabo, a po dość przypadkowym, choć pięknym golu Pawła Sasina, Cracovia wyszła na prowadzenie. Po przerwie role się odwróciły. Gole kolejno zdobywali Radosław Sobolewski, Marcelo, Patryk Małecki i Piotr Ćwielong. Wisła wygrała 4:1
Teraz będzie inaczej..
X/1 peffka ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
jednak podpucha z tym meczem x do przerwy a dalem 1/1 ???? Ale nie ma co mowic bo okazje byly ????
Czy remis do przerwy to podpucha ? Dla mnie nie.

Zobaczymy jednak jaki będzie wynik końcowy. Jak wygrają Pasy to podpiszę się pod Twoimi słowami ;)

--

To już kiedyś była taka promocja w Unibet przy okazji meczu Barcelona - Espanyol ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Czy remis do przerwy to podpucha ? Dla mnie nie.

Zobaczymy jednak jaki będzie wynik końcowy. Jak wygrają Pasy to podpiszę się pod Twoimi słowami ;)

--

To już kiedyś była taka promocja w Unibet przy okazji meczu Barcelona - Espanyol ?
amaruti chyba mówił o tym meczu bo to były derby ze zdecydowanym faworytem a skończyły się nieciekawie (też trochę wtopiłem :jezora: )
Uni taką promocje miało chyba 1 raz

tbm 642

tbm

Forum VIP
Promocja i łatwa kasa... dla Unibetu ;)

Nawet jeśli byli tacy co typowali X/2 to i tak Unibet jest dzisiaj ZDECYDOWANIE na plusie. Jeśli ktoś trafnie wytypował to gratuluję ;)

TEMAT ZAMYKAM w celu uniknięcia dyskusji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom