>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Depozyt

bercik 169

bercik

Użytkownik
Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie są te &quot;depozyty&quot; w bukach on-line..
Proszę o odpowiedź ponieważ dopiero zaczynam swoja zabawe w typowanie w internecie.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Po pierwsze primo musisz być pełnoletni. Wtedy większość buków netowych udostępni skrywane przez nie czeluści gier hazardowych. Po drugie przyda się konto w banku (najlepiej internetowym z niskimi opłatami lub brakiem opłat za przelewy).

Po zarejestrowaniu się w bukmacherze interentowym otrzymujesz specjalny numer idenytfikacyjny. Często ten numer może być połączeniem twojego nicku i numeru np

Bercik/12345 lub sam numer 123456

Dokonując wpłat do bukmachera internetowego podajesz właśnie ten numer. Wpisujesz go w polu przelewu jako tytułem. Po zrealizowaniu przelewu czekasz parę dni na zaksięgowanie pieniędzy na koncie ???? i tak jest z wpłatą do bukmachera internetowego. A z wypłatą jest jeszcze prościej ;)

Pozdrawiam

bercik 169

bercik

Użytkownik
Dzieki Wielki ???? Ale te rzeczy najprostsze wiem, zapytalem jedynie o depozyty.

p.s. Pełnoletni nie jestem, ale bawić zamiar mam się jako mój Tata, który ma tak samo na imię :)[/i]

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Ale o co dokładnie ci chodzi? :?
Na jakiej zasadzie są depozyty?
Wysyłasz kasiorkę na konto buka w którym chcesz grać i kasiorka to właśnie depozyt. Wpłacasz żeby mieć za co grać. Niektóre buki podwajają depozyty.
Jak coś to zadaj konkretne pytanie.

Do góry Bottom