Wystarczyło wygrać... Lugano wtopiło. To chyba kolejny sezon z rzędu, że obrońca tytułu w NL nie idzie dalej. Dziwna ligacytat z dnia 29 lutego 2020 18:04 przez pepo1990W Szwajcarii dziś ostatnia kolejka a obrońca tytułu pod kreską. 1 punkt straty do Lugano więc nie wszystko będzie dziś w rękach drużny ze stolicy, ale to co muszą sami zrobić to oczywiście ugrać dziś 3 punkty. Przeciwnik nie będzie prosty, bo ekipa z Lozanny, która tez może jeszcze jedną pozycje poprawić swoje miejsce w tabeli, ale pewnie większa motywacja będzie dziś po stronie gości, którzy właściwie trochę mogą liczyć na cud, bo konkurujące z nimi Lugano gra przeciwko niżej notowanej ekipie Ambri. Bern trochę przespał styczniowy okres i sie u nich zagotowało, czy uratują sezon dziś wieczorem się okaże więc po prostu trzeba wybrać. Mam nadzieje, że w trakcie gry nie bedą dostawali złych informacji z meczu Lugano, bo wtedy motywacja może spaść. Gra na obcym lodzie, ale dziś spotkania bez publiczności ze względu na panującą sytuację w Europie więc tutaj nie będzie jakichś forów dla gości. Licze na pewne 3 pkt obrońców tytułu
Bern RT @2,3
Bern -1,5 @3,3
W Polsce również rozgrywki odwołane. W Rosji prawdopodobnie będą jednak ograniczenia związane z publicznością, ale dotąd nie byłem w stanie znaleźć jakiejś oficjalnej sytuacji.cytat z dnia 11 marca 2020 12:17 przez pepo1990Taka sama decyzja jak w Niemczech już podjęta w Austrii, EBEL też w tym sezonie bez wyłonionego mistrza. Czekamy jeszcze na decyzję w Szwajcarii i wątek prawdopodobnie będzie do przedwczesnego zamknięcia.
Ciekawe czy w Rosji dograją do końca. Rozumiem, że nie chcą grac przy pustych trybunach i dlatego te odwołania, bo przecież tak można by to dociągnąć bez kibiców, ale jak rozumiem się finansowo to nie opłaca. Ciekawe co z MŚ.cytat z dnia 11 marca 2020 12:37 przez rasijskij
W Polsce również rozgrywki odwołane. W Rosji prawdopodobnie będą jednak ograniczenia związane z publicznością, ale dotąd nie byłem w stanie znaleźć jakiejś oficjalnej sytuacji.