NoTimeLeft
Użytkownik
Nie do końca ogarniam, co tu się wydarzało, i buk chyba też nie ogarnął. Najpierw grecki kanciarz załatwił kupon z remisem, który – jak się okazało – wszedł, a potem zrobili to dzielni piłkarze dwóch drużyn walczących o utrzymanie (ach, z jakim pazurem i zaangażowaniem oni grali, szczególnie Lubin, ach, ach). Tyle że buk był dla mnie łaskawszy. Do 86 minuty mecz bez kartek, ja w 80 zdenerwowany wyłączyłem, więc nie widziałem, do czego tam doszło. W trzy minuty poleciały trzy żółte kartki dla Górnika, a w piątej minucie doliczonego czasu czwartą złapał jeszcze Kryspin Szcześniak, rezerwowy zawodnik (siedzący na ławce). Buk to zaliczył, pieniądze wypłacił, a ja od razu zleciłem ich przelanie na konto.
Nie trafiłem tego typu, skorzystałem z pomyłki buka, mimo to wliczę to tutaj w statystyki jako wygrany kupon, uznając bezczelnie całą sytuację za element gry. Miałem dzisiaj wystarczająco dużo niefarta.
Nie trafiłem tego typu, skorzystałem z pomyłki buka, mimo to wliczę to tutaj w statystyki jako wygrany kupon, uznając bezczelnie całą sytuację za element gry. Miałem dzisiaj wystarczająco dużo niefarta.
|1|
Resovia Rzeszów – Chrobry Głogów | Typ: remis | 3,74 1:1
T. Fritz – S. Tsitsipas | Typ: S. Tsitsipas | 1,41 2:0
Kurs: 5,27
Buk: BetX
Stawka: 10 j
Ew. wygrana: 46,41 j
Zysk/strata: -10 j
Budżet: -10 j
|2|
Resovia Rzeszów – Chrobry Głogów | Typ: remis | 3,78 1:1
Zagłębie Lubin – Górnik Zabrze | Typ: pow. 3,5 żółtej kartki | 1,30 4