Milionerzy...przepraszam -
bilionerzy z hp nie mogą o mnie zapomnieć...:smile:
fajne anytvalue mistrzu wylapal
http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post5033935
trento 1.06 wczesniej bylo po 1.23 ???? ???? ???? ????
Może i antyvalue, ale tak się składa, że nie przebywam przy kompie 24 h na dobę i nie obserwuję jak uzależniony ruchów kursów 24 h na dobę. Nie wiem jaki kurs był o 14:48 i nie wiem jaki był o 10:53. Wchodzę na stronę i gram. A, że w stacjonarnych się gra ciężko to czasem próbuję podbić ako nawet takim marnym kursem.
Żeby było śmieszniej moje antyvalue
, a mega value bilionera Tadzina:
jakbym ci powiedzial po ile mam 3-0 trento to bys sie obsral ze zlosci
???? Wychodzi na to, że Tadziu się chyba "obsrał", ale ze smutku... ???? No, ale mniejsza o to. Jedziemy dalej, bo tym razem kolejny moderator, który ma jakąś obsesje na moim punkcie :wink:
przecież to jest zwykły, przeciętny Janusz bukmacherki
I tu Cię zdziwię szanowny moderatorze, ale tak - mogę być Januszem, Zenonem, Franciszkiem i kim tylko chcesz bukmacherki. Nigdy jej nie traktowałem poważnie w sensie jako sposobu na życie, a jako dobrą zabawę. I taki mam zamiar to robić dalej - czyli dobrze się bawić obstawiając :] Ale wiadomo - dla Was bilionerów z hp każdy kto się dobrze bawi to zwykły bukmacherski Janek, którym można pogardzić.
ale w dziale dla początkujących kreuje się na wielkiego nauczyciela i poucza jak grać ????
No i tu już kompletnie mijasz się z prawda, ale to nie pierwszy raz, kiedy chodzi o nick dawczan ???? Otóż nigdy nie kreowałem się na żadnego nauczyciela ani mentora i nigdy nikogo nie pouczałem, a nawet nie zabieram wybitnie często głosu w dziale dla początkujących. Ale wiadomo - zawsze dobrze sobie pokłamać na mój temat. Jeśli już zabieram głos w tamtych działach to w dziale Kącik bukmacherski, gdzie nie ma tematów o "nauce grania".
Oczywiście pojawiają się jakieś nowe kreatury, które myślą, że jak napiszą słowo dawczan to dostaną reputację od bilionerów z hp:
nie śmiejcie sie z dawczana ;(
A śmiejcie się do woli :wink: Tylko, żebyście nie pękli z tego śmiechu ????
Kolejny żartowniś z cyklu wróżbita Maciej, jak się wrzuci mój kupon to coś nie wejdzie !
Ktoś wrzucił kupon dawczana, wszystko jasne
Najlepsze na koniec:
mogliby sie nauczyc typowac w max rok i kase kroic. ale z powyzszych przyczyn lepiej w dalszym ciagu kontynuowac trolling.
Tadzin - główny i naczelny bilioner hp - mógłby nas Januszy uczyć jak zarabiać, ale po co skoro my tacy źli ! Z racji tego Tadziu woli sobie potrollingować dalej ! Szczerze przyznam, że to chyba dobrze, że nikogo nie próbuje uczyć, bo takie peffki jak dziś, czyli 3-0 Trento i stawka taka, że można się "obsrać z zazdrości" to ????
Cały spektakl żenujący, ale też przyznam szczerze zabawny ???? W wolnej chwili można się pośmiać czytając ten zwykły, żenujący i marny hejt.
Dziękuję za ostatnio przyznaną reputację zarówno administratorom jak i moderatorom oraz zwykłym userom za typy oraz przede wszystkim za krótkie analizy m.in. w dziale koszykówki
PLK, które siadły lekko, łatwo i przyjemnie. Mam nadzieję, że tak będzie dalej :wink: Zawsze to fajnie, że komuś się pomogło, w wolnej chwili dzieląc się swoją wiedzą i realizując swoje zainteresowania i pasje
A teraz na koniec z serdecznymi pozdrowieniami dla bilionerów z hp - ja naczelny Janusz bukmacherki układam kolejny - dla czystej przyjemności i zabawy - kupon za 15 zł :smile:
Bilionerzy z hp szczekają, a dawczan bawi się dalej
#17 STS 15 zł
1. ???? U.Radwanska - D.Hantuchova --> 2 - 1,85 2-1
2. ????
A.Kudryavtseva - K.Pliskova --> 2 - 1,22 2-1
3. ????
E.Ymer - G.Muller --> 2 - 1,25 0-2
STAWKA: 15 zł
KURS: 2,82
WYGRANA: 37,22 zł
STYCZEŃ: 66,21 zł