>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

data urodzenia

C 0

c4st

Użytkownik
Witam,

Mam problem :

Konto na bwin zakladalem jakies 2 lata temu i nie pamietam czy wpisalem poprawna date urodzenia. Pisałem do supportu aby podali mi jaka mam date ur. ale podobno nie moga. Co mam zrobic aby zmienic date urodzenia ? Wiem ze mam napisac do supportu i podac kopie dowodu tylko jak to zrobic gdy musze podac date a nie znam prawidłowej. Czy przez zmiane daty ur. moge stracic dotychczasowe wygrane ?

Wiem ze był taki temat związany z Betsson ale jak to jest z bwin ?

babyboy 0

babyboy

Użytkownik
Prześlij skan dowodu i poproś ładnie,aby sprawdzili czy masz wpisaną dobrą datę urodzenia bo wydaje Ci się że mogłeś się pomylić przy rejestracji.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wszystko zalezy od osoby w supporcie jeżeli będzie dobrze to sprawdzą i nie będą robić problemów ze zmianą jeżeli się pomyliłeś gdy jednak wygrałeś za dużo będą wredna osoba to niestety mogą zacząc się tzw. &#39;&#39;Schody&#39;&#39;

C 0

c4st

Użytkownik
Tu napisac?:] [email protected] ? I jeszcze jedno pytanko ;p czy jak uploaduje foto dowodu to pisac w komencie ze moglem sie pomylic po PL czy ANG? Bo pisanie do Supportu przez bwin odpada ( date ur. trzeba podac ).

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Najlepiej napisz po ANg jeżeli dobrze znasz ten język i dokładnie na tego maila poślij tę wiadomość.

B 0

bwinmania

Użytkownik
Zgadzam się z dobermanem90, zależy na kogo trafisz. Jeśli jednak prześlesz im skan bądź ksero dowodu osobistego powinno być ok.

Do góry Bottom