>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

Darmowy zakład w Betsafe - 20 zł

vader 2,8K

vader

Forum VIP
z tego co kolega napisał wyżej :
3 mecze stawia
Przykład &quot;
Liverpool
Bluckburn
Man.City
Potrójny , i jak 1 nie wejdzie to zwracają a jak 2 albo wszystkie nie wejdą to nie ma zwrotu .?
Coś chyba tu nie gra bo tak piszesz ... że ciężko zrozumieć
Czasami mi naprawdę witki opadają. Przecież to logiczne, że jak nie trafisz żadnego to też dostaniesz zwrot.
Takie tematy należy zamykać po 10 postach. Bo najpierw trzeba przeczytać regulamin promocji. Wszystko już zostało powiedziane.
Powodzenia w grze.

Jak ktoś ma coś sensownego do dodania w temacie to pisać na PW żebym otworzył albo inny mod.
Edit: Ja przegrałem więc będę pisał o zwrot. Temat otwieram bo może pojawią się jakieś sensowne posty.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Super Thursday
100% bonus od depozytu! Podwoimy twój depozyt aż do kwoty €25. Wszystko co musisz zrobić, to dokonać wpłaty kwoty minimum €25 pomiędzy 18.00-21.00 i przesłać do nas email pisząc na adres [email protected] podając w tytule maila dopisek ”Super Czwartek” . Dowiedz się więcej o tej ofercie tutaj.
Przepisy i Warunki

• Ta oferta jest dostępna wyłącznie dla klientów z Polski.
  • Ta oferta nie może być połączona z innymi ofertami depozytowymi.
  • Bonus musi być obrócony 25 krotnie zanim będzie nim można dowolnie dysponować.
  • Obowiązują standardowe przepisy bonusowe Betsafe.
  • Ta oferta jest ważna wyłącznie dla depozytów wpłacownych w godzinach 18.00-21.00 27 Sierpnia 2009.
Nowa pseudooferta BETSAFE

Do góry Bottom