354 mareq_7 Użytkownik Wrzesień 16, 2014 #1 Dzisiaj dostałem takiego maila, sprawdźcie swoje skrzynki, może też macie coś takiego.
D 3,2K dawczan Użytkownik Wrzesień 16, 2014 #4 no wlasnie mam i nie wiem jakie warunki, co i jak Kliknij aby rozwinąć... Logujesz się, wpisujesz kod z maila, otrzymujesz bonus i za niego grasz. Jak wygrasz to wtedy się trzeba dowiedzieć jakie warunki obrotu. Tyle.
no wlasnie mam i nie wiem jakie warunki, co i jak Kliknij aby rozwinąć... Logujesz się, wpisujesz kod z maila, otrzymujesz bonus i za niego grasz. Jak wygrasz to wtedy się trzeba dowiedzieć jakie warunki obrotu. Tyle.
107 haker_dream Użytkownik Wrzesień 17, 2014 #5 Logujesz się, wpisujesz kod z maila, otrzymujesz bonus i za niego grasz. Jak wygrasz to wtedy się trzeba dowiedzieć jakie warunki obrotu. Tyle. Kliknij aby rozwinąć... tyle to ja i z maila wyczytałem , zakład był za 5pln, obrót 3x1.7
Logujesz się, wpisujesz kod z maila, otrzymujesz bonus i za niego grasz. Jak wygrasz to wtedy się trzeba dowiedzieć jakie warunki obrotu. Tyle. Kliknij aby rozwinąć... tyle to ja i z maila wyczytałem , zakład był za 5pln, obrót 3x1.7
D 3,2K dawczan Użytkownik Wrzesień 17, 2014 #7 Zapamiętaj sobie, nie ma nic za darmo. Kliknij aby rozwinąć... Tu akurat było za darmo. Tyle, że jak z tej 5tki bys coś ugrał to wtedy obracasz.
Zapamiętaj sobie, nie ma nic za darmo. Kliknij aby rozwinąć... Tu akurat było za darmo. Tyle, że jak z tej 5tki bys coś ugrał to wtedy obracasz.