>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Darmowy zakład €5.00 co 2 msc @ williamhill (?)

nissoo 11

nissoo

Użytkownik
Zaobserwowałem coś co mnie zaciekawiło, williamhill co 2 miesiące podczas wpłaty daje gratis darmowy zakład €5.00? A może co miesiąc? Ktoś coś wie na ten temat? U mnie to wygląda własnie tak ze co 2 miesiące dostaje zakład €5.00 (screen)

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Zaobserwowałem coś co mnie zaciekawiło, williamhill co 2 miesiące podczas wpłaty daje gratis darmowy zakład €5.00? A może co miesiąc? Ktoś coś wie na ten temat? U mnie to wygląda własnie tak ze co 2 miesiące dostaje zakład €5.00 (screen)
Tzn ? Co chcesz konkretnie wiedzieć ? Wielu bukmacherów stałym klientom daje takie zakłady. Takie freebety dostają ludzie którzy dokonywali kiedyś depozytu. Jeżeli chodzi o czas w jakim są przyznawane to bardzo różnie nie kiedy dają dwa w miesiącu niekiedy wogóle, zazwyczaj dają jak nie grałes przez jakiś dłuższy okres aby zachęcić do dalszej gry.

nissoo 11

nissoo

Użytkownik
Piątaka również otrzymałem w lutym i w kwietniu ale pod inna nazwa, dopiero zauważyłem częstotliwosc ze jakos dziwnym trafem co 2 miesiace mi wpada - w kazdym badz razie cos czesto te freebety, pytam jak to u was wyglada bo nowy miesiac sie zaczal a chce cos jutro grubo pograc i sie zastanawiam gdzie wpłacic (fajne by było znów 5 gratis)

Do góry Bottom