>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

~#~ Darmowy turniej w FIFE 08 ~#~

Status
Zamknięty.
legionista696 1

legionista696

Użytkownik
ej ale w tym meczu nie dostalem czerowych kartek. to moze lepiej jak w meczu z gienia chyba dostalem 2 czerwone to powinienem przegrac nie 5-1 ale 7-1 i dobra to przyjmuje ale na pewno nie w tym meczu!

janek87 19

janek87

Użytkownik
ee no panowie bez przeesady, gramy normalny turniej a nie jakies za przeproszeniem pieprzenie ze za czerwone kartki sa gole, jest wynik i juz koniec kropka ! .

rybex 3

rybex

Użytkownik
No dokladnie, co kartki maja do goli, ja gralem w turniejach na innych forach i z takim czyms sie nie spotkalem chociaz jeden koles zaczol mi wkrecac ze za wyrzucenie pilki a autu poza ekran to dostaje sie gola w plecy, wedlug mnie to jest glupie ale jak wymyslili to niech sobie tak graja...
Pozdrawiam

rybex 3

rybex

Użytkownik
Pomyslalem sobie zeby podczas robienia ligi zrobic jakies skromne skladki to powodobaloby wieksze zaangazowanie emocje i nagrody ???? . A takze to ze podczas trwania ligi a ona napewno trwalaby dosc dlugo ludzie nieodchodziliby poniewaz szkoda byloby im kasy:). Wiem ze jesli bylyby skladki to ciezej byloby zebrac sklad ale wedlug mnie mozna sprobowac. Co o tym myslicie?
Pozdrawiam

gorillaz 0

gorillaz

Użytkownik
Panowie wykreślcie mnie z turnieju.
Mam wew. ip i niemoge hostować gier.
Hamachi przez które jestem zmuszony łączyć sie z niektórymi graczami niedziała mi...
niewiem dlaczego, poprostu albo mnie wcale niełączy z daną siecią albo połączenie jest tak słabe ze nieda sie grać.
Niewiem czym to jest spowodowane, neta mam szybkiego bo 2 Mb.
Tak więc niema sensu zebym grał, chociaz chciałbym...

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
no to trudno :/
wpisze w tym meczach , w ktorych mial grac gorillaz walkower 1-0 dla przeciwnika. pasuje?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom