>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

darmowy hajs na mooneybookers

Status
Zamknięty.
D 0

dzizas

Użytkownik
No wiec tak...
Logujemy sie tu http://www.pokersavvy.com po czym dokonujemy rejestracji. Daja 90$ na mooneybookers za zdobycie 1000pkt. Mozna to zrobic roznymi sposobami. Mamy do wyboru rozne poker roomy, oczywiscie mamy sie zalogowac na ten na ktorym nigdy nie gralismy. No generalnie po zalogowaniu i zarejestrowaniu sie w wybranym pokerroomie to nam wysylaja e-mail i tam jest wszystko wytlumaczone.

Sprawdzone przez emnie, jakies 25min temu dostalam hajs na mooneybookers. (pkt zbieralam 1 dzien - z tymze wybralam najtrudniejsza wersje, czyli zdeponowalam $ i obrocilam 250 rozdan z prowizja)

D 0

dzizas

Użytkownik
Niestety nie wiem o co chodzi ze spamem? Nie jestem zwiazana z ta firma, (???) spam to reklama, prawda? :p

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
SPAM to to, że masz swój link polecający w temacie, z którego masz jakieś tam korzyści :mrgreen:

D 0

dzizas

Użytkownik
hmm wlasnie teraz patrze ze jak sie tam logowalam to bylo troche inaczej, z poleconego jak da depozyt 100pkt (ale nie wiem czy na wszystkie tak jest)

D 0

dzizas

Użytkownik
no to sorry w takim razie wyglada to tak, ale pkt z poleconych albo depozyt, obrot i 90$ na moneybookers.

K 0

kob22

Użytkownik
do którego wpłacałes i obrót robiłes ?
i jeszcze jedno jak ktoś sie tylko zapisze pode mnie to ile pkt ?
gdzie można sprawdzić nagrody za te punkty ?

D 5

dami21

Użytkownik
Z TEGO CO WIDZE TO NIE OD 100 PUNKOTOW TLYKO JUZ OD 450 JEST 45WYPLATA NA MONEYBOOKERS !!! ???? ???? ????

K 76

karlos83

Użytkownik
Heh zeby dostac 90$ trzeba zgromadzic 1125 savvy punktow, punkty gromadzi sie poprzez rejstrowanie w odpowiednich poker roomach i spelnienie warunkow (zawsze trzeba zlozyc tam depozyt i rozegrac odpowiednia liczbe rh). Wiec wcale taka darmowa ta kasa nie jest ????

N 2

najdzel9

Użytkownik
aha a bez depozytow za same namawianie znajomych ktorzy rowniez nie beda skladali depozytow to dostanie sie jakies punkty???????

K 76

karlos83

Użytkownik
Sadze ze punkty dostaniesz jak te osoby prawidlowa skorzystaja z promocji na danych pokerroomach (co wiaze sie z depozytami) wiec jesli masz znajomych ktorzy wplaca kase na pokera to czemu nie ? ????

P 0

piotrciuba

Użytkownik
czesc
zarejestrowalem sie tutaj
ale nie mam kasy na wplacenie ale znalazlem pokerooma co dają 450 punktow CRAZYPOKER daja 10$ na start i warunkiem otrzymania punktow jest takie cos:

GENERATE 50$ in rake

Co to znaczy??
Co mam zrbic?

O 0

ogryzekpl

Użytkownik
SPAM to to, że masz swój link polecający w temacie, z którego masz jakieś tam korzyści :mrgreen:
LOOOOOOOOOL i co z tego ze ma jakies korzysci. Panowie nie badzcie takimi psami ogrodnika. Przeciez nic na tym nie tracisz ze zarejestrujesz sie z tego linka. musimy sobie pomagac a nie byc takimi psami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom