dobrze wiedziec. dz za infomi napisał support, że pod koniec tygodnia mają te zaległe spiny uzupełnić ????
hmm ciekawe....... ja bralem udzial w tym konkursie, zagralem pare razy akumulator za 10 zl i nalezalo mi sie 20 spinow w kasynie, a spinow ani widu ani slychu.......wlasnie dostalem nie 20 ale 25 spinów na fortunes of egypt. takze niedlugo albo i juz reszta tez dostanie spiny. powo w kreceniu. 9 dolców dało wygrac.
poszukaj siebie na liscie czy obok twojego nicku jest czerwone kółko - cos w tym stylu - to oznacza ze dostaniesz spiny. dodatkowo trzeba bylo wprowadzic pin z kasyna na tej stronce gdzie podaje sie typy. cholera wie czy daja od razu wszystkim czy moze czesc jutro dostanie. nie umiem ci odpowiedziec na to pytanie.jesli masz te 2 punkty wykonane to powinienes dostac predzej czy pozniej..hmm ciekawe....... ja bralem udzial w tym konkursie, zagralem pare razy akumulator za 10 zl i nalezalo mi sie 20 spinow w kasynie, a spinow ani widu ani slychu.......
trzeba podac pin aby dostac spiny. same cyfry sie podje bez literek.Ja mam to czerwone kółko obok nicku, ale spinów brak, nie pamiętam też żebym podawał jakiś Pin, może dlatego.
No ale gdzie to trzeba było podać bo ja tam nie widzę nigdzie takiej opcjii.:jezora:trzeba podac pin aby dostac spiny. same cyfry sie podje bez literek.