o kurde co to się dzieje a jaka stawka i ile lin?Dzisiaj dają 40 free spinów na maya gold...
stary na wszystko narzekasz a to ze nie dostałeś spinów a to ze nie wylosowali co parę euro a ze coś tam nie dostałeś spoko chłopie daj siana nie każdy musi widzieć i czytać czy coś dostałeś czy nie, jakiś koleś nie wykorzystał spinów z kiedyś a co już podnieta była ze spiny są i ugrasz coś jakieś centy? wyluzuj stary, czasem trzeba napisać jak jest promo i potwierdzić coś ale kurde nie w każdym temacie nie ,,nie dostałem ,, lub ,,u mnie pusto,,u mnie nie ma spinow.
Szczera prawdastary na wszystko narzekasz a to ze nie dostałeś spinów a to ze nie wylosowali co parę euro a ze coś tam nie dostałeś spoko chłopie daj siana nie każdy musi widzieć i czytać czy coś dostałeś czy nie, jakiś koleś nie wykorzystał spinów z kiedyś a co już podnieta była ze spiny są i ugrasz coś jakieś centy? wyluzuj stary, czasem trzeba napisać jak jest promo i potwierdzić coś ale kurde nie w każdym temacie nie ,,nie dostałem ,, lub ,,u mnie pusto,,
po pierwsze edytuj posty! po drugie zobacz sobie ostanie 4 5 watki z promocjami to gosciu pisze ze nie dostal kasy ze nie dostal spinow ze nie dostał tego i siamtego i skamle na wszytko! czasem jesli ktos napisze ze cos dostał albo sa spiny to wymaga to tez potwierdzenia! a akurat tu bylo tak ze spiny tez juz byly kiedys a ktos se nie wykorzystał i dopiero dziś się dowiedział ze są a już pare osób radochę miało ze się wzbogaci, a jak cos Ci nie pasuje to po jakiego to komentujesz? :jezora:pozatym po co wogole komentujsze ten wpis? Widac,ze jestes na takim samym poziomie
Chlopak napisal tylko ze spinow nie dostal i co w tym zlego?Jak masz depresje to idz sie leczyc
????po pierwsze edytuj posty! po drugie zobacz sobie ostanie 4 5 watki z promocjami to gosciu pisze ze nie dostal kasy ze nie dostal spinow ze nie dostał tego i siamtego i skamle na wszytko! czasem jesli ktos napisze ze cos dostał albo sa spiny to wymaga to tez potwierdzenia! a akurat tu bylo tak ze spiny tez juz byly kiedys a ktos se nie wykorzystał i dopiero dziś się dowiedział ze są a już pare osób radochę miało ze się wzbogaci, a jak cos Ci nie pasuje to po jakiego to komentujesz? :jezora:
depresje to masz ty, i tak na marginesie dowiedz sie co to jest depresja bo widze ze nie wiesz