F 34 forfan6 Użytkownik Październik 31, 2009 #24 jaka akcja ???? Wchodze na betsafe a tu w POKER : 1000 USD ???? lol odswiezam strone i juz nie ma ???? ???? a kod mi nie dziala Kliknij aby rozwinąć... kiedyś też to miałem:-D
jaka akcja ???? Wchodze na betsafe a tu w POKER : 1000 USD ???? lol odswiezam strone i juz nie ma ???? ???? a kod mi nie dziala Kliknij aby rozwinąć... kiedyś też to miałem:-D
P 0 pokerfun Użytkownik Październik 31, 2009 #25 Kod bonusowy nie istnieje, lub jego ważność upłynęła Kliknij aby rozwinąć... I kogo to obchodzi? Nie dostaes maila ani smsa to po co tutaj spamujesz
Kod bonusowy nie istnieje, lub jego ważność upłynęła Kliknij aby rozwinąć... I kogo to obchodzi? Nie dostaes maila ani smsa to po co tutaj spamujesz
M 86 masarro1 Użytkownik Październik 31, 2009 #26 Witam, jakie sa warunki obrotu? bo nie dostalem zadnego meila, a kod zadzialal
0 szeryf84 Użytkownik Listopad 1, 2009 #27 Kazda nachalna reklama na forach takich jak to, majacych na celu napedzanie spirali nowych rejestracji na stronie danego buka, nie jest zla, prawda? ;D hehe
Kazda nachalna reklama na forach takich jak to, majacych na celu napedzanie spirali nowych rejestracji na stronie danego buka, nie jest zla, prawda? ;D hehe
0 kantor10 Użytkownik Listopad 3, 2009 #28 Tez nie dostalem maila a zadziałalo ???? A dla jaj wpisalem i 40zl na koncie sie pojawilo ????